ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan ovako masina je generalno sredjena svi novi lezajevi,svi novi semerinzi,cilindar hilznovan i sada je 48,klip nov,radilica uradjena stavljena nova klipnjca ....znaci masina je bukvalno NOVA. posle sastavljanja nije presla ni 100km,znaci nije ni razradjena kako treba. masina ide u kompletu sa karburatorom i paljenjem od 6v17w. cena je 130e kontakt tel.064/064 30 29 razlog prodaje:skupljane svakog dinara za kupovinu ozbiljnijeg motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan 130 evra je dzabe za takvu masinu samo mi reci odakle ti cilindar za elektrodu zato sto su izumrli pre 20 godina a ja sam kupio jedan od zadnjih koji je bio u NS 88 godine?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi druze masinu sam kupio pre jedno pola godine uradio je komplet i vozao je na mom tomos bt....posto sam ga rasporodao u delove ostala mi je samo masina..trazio sam prvo 180 niko ni reci,pa 150 isto niko ni da kaze nesto i evo sada sam stavio 130e jer su mi hitno potrebni novci... znam da je malo ali eto ... takodje sam i taj cilindar nabavio sa masinom. i bio je hilznovan u motinsu,stavljena hilzna i bio je na 46 klip pa ja kada sam je radio lepo ga razbusio na 48 jer je neko tj.prethodni vlasnik hteo da smanji kubikazu,i hilznovao na promer klipa od ctx a sada sam ga ja vratio u fabricko stanje... masina je stvarno nova... i zao mi je sto je moram prodati ali sta da se radi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Vidis to je to samo sto taj cilinda je hromiran u originalu i ima naravno 48 klip a taj sto ga je stavio na 46 ( CTX ) verovatno nije imao L klip 48 pa je stavio od CTX 46 a ima mogucnost i specijale na 48 sto si ti uradio. Inace taj hromirani cilindar je bio neverovatno izdrzljiv i skoro da se nije ni trosio a isao je ko djavo. jos sa Dellorto krabosem 26 ej kakav dobar motor. Ja sam vozio sve tomose a E90 na ramu od APN a na BT je bio bas pravi motor koji ide ko djavo a takodje i koci odlicno. 130 e je odlicna cena za nekoga ko bi to okacio na BT ili APN U svakom slucaju bi trebao da je prodas a ja ti zelim da osedlas i nesto vece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti na lepim zeljama. da znam da je hromiran original cilindar ,i ovaj moj jako dobro ide 1brzinom kada zavrnes pun gas dize bez kvacila na zadnji tocak.. jako dobra masina i ko je kupi nece se pokajati nimalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRLONSO 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ta masina da se ubaci na ATX? I koliko ima KW? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas papire za tu masinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan moze da se ubaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ta masina da se ubaci na ATX? I koliko ima KW? staje na atx bez problema... provereno. ima 9ks. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas papire za tu masinu? imam blanko racun za tu masinu tako da nije problem moze da se stavi na koji god motor hoces i lepo odes u sup i legalno registujes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno...HITNO!.. cena 120e.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan BUMP! cena 110e do 18 tog septembra polsle se vraca na 130e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ima li snage ta masina da se ugradi na ramu od 125cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan masina od elektronika je jako jednostavna, i jako povoljna sto se tice delova i svega ostalog. moze da se kosi slobodno sa nekim kinezima od 125. i losijim japancima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan ima li snage ta masina da se ugradi na ramu od 125cc ima snage da se ugradi na taj ram..kao sto rece @konja ima snage da se nosi sa 125 pazi ovako trkao sam se sa kimko kvanon 125 i nije mogao da me stigne,trkao se i sa onim sprint pulserima ni oni nisu mogli da me stignu. skuteri i svi motori od 50 kubika nemogu da me stignu. masina jako puno snage ima .. sada kada je nova generalno uradjena jos je jaca i jako lepo ume da povuce samo je nisam zavrcao jer je jos u fazi razrade... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Masina i cijena mi odgovaraju samo da vidim kako bi to dobacio CG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi neznam jedino da posaljem brzom postom i da ih sacekas na granici ili dali oni mogu da predju granicu neznam,ali moglo bi do granice da ti donesu sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan masina otisla u pancevo draganu, za 110e. zelim da se sadasnji vlasnik navoza i da mu dugo traje jer ja to nisam uspeo kolege plavi su me u tome sprecili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...