Jump to content

Moto Zajednica

P:masina od tomos e90

Recommended Posts

• U prolazu, 28 postova

ovako masina je generalno sredjena svi novi lezajevi,svi novi semerinzi,cilindar hilznovan i sada je 48,klip nov,radilica uradjena stavljena nova klipnjca ....znaci masina je bukvalno NOVA. posle sastavljanja nije presla ni 100km,znaci nije ni razradjena kako treba. masina ide u kompletu sa karburatorom i paljenjem od 6v17w.

cena je 130e

kontakt tel.064/064 30 29

razlog prodaje:skupljane svakog dinara za kupovinu ozbiljnijeg motora.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

130 evra je dzabe za takvu masinu samo mi reci odakle ti cilindar za elektrodu zato sto su izumrli pre 20 godina a ja sam kupio jedan od zadnjih koji je bio u NS 88 godine??

• U prolazu, 28 postova

pa pazi druze masinu sam kupio pre jedno pola godine uradio je komplet i vozao je na mom tomos bt....posto sam ga rasporodao u delove ostala mi je samo masina..trazio sam prvo 180 niko ni reci,pa 150 isto niko ni da kaze nesto i evo sada sam stavio 130e jer su mi hitno potrebni novci... znam da je malo ali eto ...  takodje sam i taj cilindar nabavio sa masinom. i bio je hilznovan u motinsu,stavljena hilzna i bio je na 46 klip pa ja kada sam je radio lepo ga razbusio na 48 jer je neko tj.prethodni vlasnik hteo da smanji kubikazu,i hilznovao na promer klipa od ctx a sada sam ga ja vratio u fabricko stanje... masina je stvarno nova... i zao mi je sto je moram prodati ali sta da se radi..

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Vidis to je to samo sto taj cilinda je hromiran u originalu i ima naravno 48 klip a taj sto ga je stavio na 46 ( CTX ) verovatno nije imao L klip 48 pa je stavio od CTX 46 a ima mogucnost i specijale na 48 sto si ti uradio.

Inace taj hromirani cilindar je bio neverovatno izdrzljiv i skoro da se nije ni trosio a isao je ko djavo. jos sa Dellorto krabosem 26 ej kakav dobar motor.

Ja sam vozio sve tomose a E90 na ramu od APN a na BT je bio bas pravi motor koji ide ko djavo a takodje i koci odlicno.

130 e je odlicna cena za nekoga ko bi to okacio na BT ili APN

U svakom slucaju bi trebao da je prodas a ja ti zelim da osedlas i nesto vece.

• U prolazu, 28 postova

hvala ti na lepim zeljama. da znam da je hromiran original cilindar ,i ovaj moj jako dobro ide 1brzinom kada zavrnes pun gas dize bez kvacila na zadnji tocak.. jako dobra masina i ko je kupi nece se pokajati nimalo.

• U prolazu, 36 postova

masina od elektronika je jako jednostavna, i jako povoljna sto se tice delova i svega ostalog. moze da se kosi slobodno sa nekim kinezima od 125. i losijim japancima.

• U prolazu, 28 postova

ima li snage ta masina da se ugradi na ramu od 125cc

ima snage da se ugradi na taj ram..kao sto rece

@konja ima snage da se nosi sa 125 pazi ovako trkao sam se sa kimko kvanon 125 i nije mogao da me stigne,trkao se i sa onim sprint pulserima ni oni nisu mogli da me stignu. skuteri i svi motori od 50 kubika nemogu da me stignu. masina jako puno snage ima .. sada kada je nova generalno uradjena jos je jaca i jako lepo ume da povuce samo je nisam zavrcao jer je jos u fazi razrade...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja