Jezda 24 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Hondu monkey 50 ili Hondu dax 70, godiste nebitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hajde bre neko da da glasa od sebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kineski monkey?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Necemo kineza,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imam igrachku iz 80te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan imam igrachku iz 80te Posalji mi PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da l' je možno da u Srbiji ne postoji ovaj oldtimer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Bese neki Suzuki RV-90 trajno registrovan za 600Eura.Okolina BG-a je u pitanju 066/141-759 Nije bas Honda DAX ali cenim da je to taj fazon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kornel024 0 Napisano Februar 10, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan imam hondu 70 st dax na prodaju ako vas interesuje jos......javite se pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1952 Napisano Februar 10, 2015 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan imam hondu 70 st dax na prodaju ako vas interesuje jos......javite se pp http://forum.bjbikers.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...