braco1 738 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 19, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Braco, nemam sta drugo da kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Braco, nemam sta drugo da kazem... ;)hvala -ljudi da li je neko zainteresovan za KORONA KACIGU-EXTRA STANJE-košta samo koliko njeno farbanje-samo je malo pogolema-zato se prodaje..XL ili XXL...vidite nazad KORONA KACIGE...ARAI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco! Harley i kaciga su stvarno ispali EXTRA! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco! Harley i kaciga su stvarno ispali EXTRA! Svaka cast! ;)hvala kolega-da je takvih mušterija više-bilo bi dobro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mmm da. Lepo je to shto si istvario ino veze. Mozda sad po skidanju viza, krene to aktivnije da se desava. Kvalitet nam je strava, a mislim da su cene vise nego prihvatljive u odnosu na evropu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Braco sve pohvale za radove..... ODLICNI SU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Braco sve pohvale za radove..... ODLICNI SU Hvala Lepi...Evo kako izgleda restauracija jednog skutera-AEROX-pošto sam sve povario i pokrpio-gitovanje-brušenje-šmirglanje-špric gitovanje itd..Sve što je bilo zardjalo je reparirano i lepo ofarbano,svi vidljivi delovi -pa čak i agregat i auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 5678 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan :-X :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 9101112 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 131415 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan savrseno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan :-X :o 161718 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan savrseno! ;)daleko je ovo od savršenog,moj frehand je očajan-ali mušteriji se svidelo :)pa IDEMO DALJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan savrseno! ;)daleko je ovo od savršenog,moj frehand je očajan-ali mušteriji se svidelo :)pa IDEMO DALJE cuti kad ja lazem :D ;D kako je bilo,a pogledaj sad...odlicno je :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadovoljstvom pregledao......bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ???pozdravljam majstora sve sam radove prelisto iz cuga i gledajuci ih istovremeno sam bio i fasciniran i tuzan faciniran sam bio zbog ljepote radova i strpljivosti koja je potrebna dase ovako nesto uradi tuzan i pomalo razocaran sam iz razloga sto se ija pocinjem bavit ovim radovima i dok sam gledao ove radove svatio sam kolko mi treba vremena da bih ovako nesto mogao uradit u svakom slucaju prvi put kad dođem u bijeljenu moracu navratit do tvoje radione SVAKA CAST MAJSTORE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan majstore alal vera za sve radove, savrseno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan majstore alal vera za sve radove, savrseno!!! Hvala-evo još koja slika-buldozi za neke austrijance...na R6 i ZX6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan završeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan SRETNA VAM NOVA SEZONA-BAJKERI evo kako izgleda restauracija jednog BMWa R1100R... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 678 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...