braco1 738 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco! Sara je ispala bas kako treba, i za grb alal` vera. Ima detalja sitnih ko goblen kad heklas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Braco! Sara je ispala bas kako treba, i za grb alal` vera. Ima detalja sitnih ko goblen kad heklas! potroših nekoliko dana na rezervaru-za probu-na kraju sam ga zbrzio bilo mi više mrsko da se zadržavam više i dangubim-a niko ne plaća,te ga lakujem a da nisam popravio one male sitne propuste koji odnose dosta vremena....ma znaš kako je hebeno to raditi-ledja me bole još...šta ima kod tebe...neki novi radova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan braco legendo nedaj se samo napred moras mi malo srediti kacigu malo sam je zagrebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Braco tebi treba dati nobelovu nagradu za majstorstvo,a i za strpljenje. Ako nije tajna koliko kosta ova zastava i grb na viziru od kawe. Jos nesto jel na onoj slici gde poliras rezervoar od kawe,jer ono neka mala polirka ili obicna brusilica(da znam moze li sa njom,posto sam planirao ja neke stvarcice da poliram brusilicom ali da stavim pre nje potenciomer da je usporim), Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Braco tebi treba dati nobelovu nagradu za majstorstvo,a i za strpljenje. Ako nije tajna koliko kosta ova zastava i grb na viziru od kawe. Jos nesto jel na onoj slici gde poliras rezervoar od kawe,jer ono neka mala polirka ili obicna brusilica(da znam moze li sa njom,posto sam planirao ja neke stvarcice da poliram brusilicom ali da stavim pre nje potenciomer da je usporim), Pozz. hvala...vizir bi bio oko 50e da se ofarba ovako-ne jeftinije. Ova druga verzija sa plaštom bi bila mnogo skuplja...polirka obična jeftina brusilica od 20e sa potenciometrom (takva originalna za poliranje -spora do 2000 obrtaja je više od 200e)....radi posao sasvim dobro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 9, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kada usporis brusilicu, usporis joj i hladjenje. Za sitne delove od motora je OK. Ja sam moju ubio kada sam se zaleteo na auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki GS500f 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast MAJSTORE! Gledam i ne verujem svojim ocima. Bas sam pre jedno desetak dana prodao viraga 125 jel sam uzeo Suzuki gs500f, kako bi mu dobro stajala trobojka ali sta da se radi..... Samo tako nastavi,bravo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Kada usporis brusilicu, usporis joj i hladjenje. Za sitne delove od motora je OK. Ja sam moju ubio kada sam se zaleteo na auto. u pravu si-ali za sitne delove može.još mi se svidja sto mogu da je usporim pritiskom ,pa joj tako regulišem obrtaje-gušenjem ;D a to nema šanse sa pravom polirkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Midnight black-tako se zove ova crna boja bez perle...kad se dobro ispolira bude kao ogledalo...još ako se debeloslojno lakuje npr 4 puta sa šmirglanjem medju slojevima ...kofer Givi preradjen za ČOPERA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 8 Moram da pitam, kome si ovo radio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 8 Moram da pitam, kome si ovo radio ? Ne pitaj druže-plavuša ,gori nebo i zemlja,vozi A8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda restauracija jednog OLDTIMERA....BMW -R25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan dva čuvena kolekcionara starih motocikala - na jednom mestu-u mojoj radionici. Pedja Oldtimer i Dragan Luna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...