Arpad 66 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj slike slike slike slike........... Ti hoćeš slike a ja hoću elixir života da dođem sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Ljudi, ako su ovako napravili žurku ovi Extremi šta će tek za skup napraviti. Hvala Extremima da su nas trpeli,a posebno da se zahvalim Ivti ,Maci Neveni i Nikoli što su nas ugostili i primili u svoju kuću. Živeli vi meni jednu tausendku. svaka ti je ko Njegoševa arpade ..nezaradi ja onih 1000 evrica zaspala ti suvozacica ..... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa suvozačica ajd što je zaspala nego što zaspe drugom čoveku u krilu i još izuje patike na sred diskoteke : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan bio dobar provod organizacija (po mom misljenju odlicna) samo mozda je muska pocela malo kasnije pa se ljudi razbili po gradu u svakom slucaju dolazimo i sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan PRISIVAK STIZE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan stvarno odlicna zurka, steta sto nisam mogao da stignem ranije pa da probam ine batake i karabatke pozz od COYOTE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj bio dobar provod organizacija (po mom misljenju odlicna) samo mozda je muska pocela malo kasnije pa se ljudi razbili po gradu u svakom slucaju dolazimo i sledeci put slazem se sa tobom ali veruj nije bilo do nas imali smo tehnickih problema sa opremom i ovom prilikom se izvinjavamo i potrudicemo se da bude jos bolje......... evo da kazem ovako oko 46 jedinica krvi bilo bi i vise ,ali zbog nekih zdravstvenih smetnji jos 12 bajkera nije moglo da da krv.motora je bilo oko 370 (i dosta bajkera koji su dosli kolima) sve nagrade su podeljene bajker koji je dobio disk lok .kao bajker koji je najvise puta dao krv ARPAD - M.C PATRIOTS TEMERIN naj bajkerka: ANKA -M.K SHADOWS NIS air bras je dobio nas komsija ACA PEVAC - M.K MARGUM KOVIN nas drug RAJA iz MLADENOVCA je poklonio kras padove bajkeru koji je prevalio najvise kilometra do smedereva i to je dobio predsednik M.K KOSOVSKI VTEZOVI iz KOSOVSKE MITROVICE i jos jedna nagrada tetovaza koju je poklonio nas brat bajker MARKO TATU iz KRUSEVCA to je ovako ukratko inace ja sam vas docekao na kapiji i ujedno bih vas ze zahvalio na razumevanju ako ste naisli na guzvu oko parkiranja..jer kao i sto ste videli motori su fizicki bili odvojeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za bracu Extreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna ispravka:nije" ACA PEVAC" , nego ACA PEMAC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za dobrovoljne davaoce! I ja sam kao i Armin propustio pile, moraću sledeći put da se pojavim ranije! Robert M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 481 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ..... bajker koji je dobio disk lok .kao bajker koji je najvise puta dao krv ARPAD - M.C PATRIOTS TEMERIN ...... kud bas Arpad...... smrdi meni ovo!!! moracu dokaz da potrazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan A slike kako se drzite za batak makar? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A slike kako se drzite za batak makar? ;D ma drzali se oni bato moj za batak .........a i bilo je dobrih bataka.... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i zvanično oglasimo. Kao što znate žurka je imala humanitarni karakter dobrovoljnog davanja krvi i akcija je potpuno uspela jer od 58 prijavljenih,12 nisu mogli da daju krv, sakupljeno 46 jedinica,čime je transfuzija bila izuzetno zadovoljna i mi sa njima.OVOM PRILIKOM ZAHVALJUJEMO SE SVIMA KOJI SU PODRŽALI OVU NAŠU AKCIJU I POMOGLI ZDRAVSTVENI CENTAR "SVETI LUKA" SMEDEREVO KOJI JE OTEŽANO RADIO. U sklopu naše žurke bila je i sednica MASa koja je protekla u odličnoj atmosferi i bratsko konstruktivnim razgovorima, sami predsednici klubova koji su prisustvovali sednici sami će reći što šta o tome,na nama je bilo da ih dostojno ugostimo Treća akcija, ako se tako može reći je bila žurka. Nemamo baš puno slika sa same žurke jer smo svi radili i jurili tamo ovamo da ispoštujemo što više ljudi koji su došli. Neki su bili zadovoljni Neko se pomalo i umorio Veliko izvinjenje svim bajkerima koji nisu dobili besplatnu piletinu, krenuli smo sa podelom u 18h i vrlo brzo ostali bez bataka, inače kupili smo i pripremili tačno 500 bataka i karabataka bez kostiju. Još jedno izvinjenje za muziku koja nije mogla da se ukomponuje tačno 1,5 sat ali stvarno nismo mogli brže i bolje da ih organizujemo i tonski pripremimo. JOŠ JEDNOM HVALA SVIMA KOJI SU DOŠLI I DOPRINELI IZUZETNO VELIKU POSEĆENOST NAŠE ŽURKE M.K. EXTREM SMEDEREVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Extremima , extra zuraja sa dobrim domacinima, bio sam jako iznenadjen posecenosti za ovo doba, cak sto vise skoro svi bajkeri ostali su do kasnih vecernjih sati. Hteo bih da pohvalim: extra lokaciju, dobre ljude i dobru zurku koja je super prosla. . Malo sam se bio iznerviro zbog naknadno improvizovanog kampa.. :-\ ali OK. ---------------------------------------------------------------------------------------- neki su malo i zapevali sa pevaljkom.. --------------------------------------------------------------------------------- ujutru samo Jagodinski satori +1.Zajecarac Bogat dorucak Veliki pozdrav za Extreme.. p.s. Arpade cuti nije se nijedan usteko u prtljag.. Pozzz za Arpada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi stoji Afrika? da je malo veca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma spreda ti stoji do 00, al iz profila malo... frka... zahebano ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre Dejane..nije te malo stramota sto nisi pozvao prijatelje iz Makedonije?? pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dobro bre Dejane..nije te malo stramota sto nisi pozvao prijatelje iz Makedonije?? pozdrav!! zvao sam ja svaki dan sam pisao na catu........ :D ali prijatelji se i nezovu ,,sami dodju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimezmaj 2 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rekose mi braca bajkeri da je bilo solidno lepo. Neko i od nas dade krv iz WhiteAngels Miksha Paracin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...