apenac 789 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupe nalepnice BJB?Sviđa mi se,i hteo bih sa ponosom da krasi moju hondicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 829 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Dr.Banetu na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 28, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bice nalepnice ukljucene u paket koji ce se dobijati pri uclanjenju u AMS, pa ako ti se ne zuri a zelis da postanes clan eto resenja. A ako ne zovi Baneta mada ne znam koje su boje ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica više nema pa ni kod mene Ko što reče thelord biće uskoro tako da se strpite malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan OK drugari,hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje nalepnica,ako bude nek se objavi na forumu.hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...