BAGI GSXR 1 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzna vest iz Sapca.. Nocas nesto oko dva sata iza ponoci dogodila se saobracajna nesreca u kojoj je zivot izgubio nas drug bajker Bogicevic Milorad zvani Bogic Nesreca se dogodila na putu Sabac-Valjevo u mestu cerovac. Automobil koji je skretao na pumpu je presekao put motoristi. Bio je momak za primer,pravi drug..A uzrecica mu je bila "BAT MOJ" Bat moj cuvacemo te od zaborava,dok se mi vozimo vozices se i ti sa nama u nasim srcima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vecna mu slava.....pocivaj u miru bate nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Avgust 28, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ...pa koji put već ove godine "...auto presekao put motociklisti..." Tuga, šta drugo. Iskreno saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZEM-SSABAC-NESRECHA Poginuo motociklista u saobrachajnoj nesrechi SSABAC, 28. avgusta 2009. (Beta) - Motociklista Milorad Bogichevich (32) poginuo je u tesskoj saobrachajnoj nesrechi koja se dogodila u selu Mala Vranjska, nedaleko od SSapca, saopssteno je danas iz policije. Prema navodima policije, Bogichevich je usled neprilagodjene brzine izgubio kontrolu nad motociklom, pao i poginuo. Njegov motocikl je nastavio da se kreche i osstetio tri vozila parkirana na benzinskoj pumpi u tom selu. Od posledica udara zapalio se aparat za toccenje goriva ali je pozzar brzo ugassen, navodi se u saopsstenju ssabaccke policije. (Kraj) mzz/vok/dar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ZEM-SSABAC-NESRECHA Poginuo motociklista u saobrachajnoj nesrechi SSABAC, 28. avgusta 2009. (Beta) - Motociklista Milorad Bogichevich (32) poginuo je u tesskoj saobrachajnoj nesrechi koja se dogodila u selu Mala Vranjska, nedaleko od SSapca, saopssteno je danas iz policije. Prema navodima policije, Bogichevich je usled neprilagodjene brzine izgubio kontrolu nad motociklom, pao i poginuo. Njegov motocikl je nastavio da se kreche i osstetio tri vozila parkirana na benzinskoj pumpi u tom selu. Od posledica udara zapalio se aparat za toccenje goriva ali je pozzar brzo ugassen, navodi se u saopsstenju ssabaccke policije. (Kraj) mzz/vok/dar Da al ne saopstavaju da mu je opel vektra presekla put.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka crna zemlja!! moje iskreno saučešće!! (sad sam u totalnoj zbrci ??? jedan kaže auto mu presekao put a drugi da je usred neprilagodjene vožnje ON spao sa motora i poginuo a motor je nastavio sam udarati u aute ???) to spada u X-FILE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan sta reci otisao je jedan veliki covek. neka ti je laka zemlja i pocivaj u miru BAT MOJ. sahrana ce se odrzati u subotu 29.08'09 u 13h, na novom groblju u sapcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka crna zemlja!! moje iskreno saučešće!! (sad sam u totalnoj zbrci ??? jedan kaže auto mu presekao put a drugi da je usred neprilagodjene vožnje ON spao sa motora i poginuo a motor je nastavio sam udarati u aute ???) to spada u X-FILE u trenutku kada je mica krenuo obilazenje u tom trenutku lik sa vektrom mu isekao put, pokusao da izbegne ali nije uspeo odrljao vektru i pao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan ZEM-SSABAC-NESRECHA Poginuo motociklista u saobrachajnoj nesrechi SSABAC, 28. avgusta 2009. (Beta) - Motociklista Milorad Bogichevich (32) poginuo je u tesskoj saobrachajnoj nesrechi koja se dogodila u selu Mala Vranjska, nedaleko od SSapca, saopssteno je danas iz policije. Prema navodima policije, Bogichevich je usled neprilagodjene brzine izgubio kontrolu nad motociklom, pao i poginuo. Njegov motocikl je nastavio da se kreche i osstetio tri vozila parkirana na benzinskoj pumpi u tom selu. Od posledica udara zapalio se aparat za toccenje goriva ali je pozzar brzo ugassen, navodi se u saopsstenju ssabaccke policije. (Kraj) mzz/vok/dar Saucesce porodici i prijateljima.A sto se tice saopstenja,gde su izjave svedoka da je pokojni Bogicevic dao migavac pre preticanja automobila?Vozac automobila,verovatno,kao u vecini slusajeva,nije video motocikl jer se kretao NEPRILAGODJENOM brzinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici je drugi s leva sto stoji. Bogicu sta da kazem :-[ osim ZBOGOM I POCIVAJ U MIRU :'( cika Gordan (kako si me zvao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 28, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan uh, znao sam coveka. Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan MNOGO TOGA SMO PROSLI ZAJEDNO,VELIKA TUGA ZA CEO SABAC IZGUBILI SMO DOBROG COVEKA,BRATA,DRUGARA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bogicu druze....neka su ti siroki putevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka zemlja.samo reci hvale :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zetek 3 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: pecinci Motocikl: xj6n Prijavi odgovor kao problematičan ceo dan sam u soku od ove tuzne vesti... jos sad kad sam video slike u nasoj klubskoj majici sad mi jos teze... bio je dobar prijatelj i meni i mnogima iz kluba docemo sutra da te ispratimo adrenalin pecinci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan komso moj uvek ces mi ostati u secanju,LEGENDE NIKAD NE UMIRU!!!Pozdrav bate moj. saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka crna zemlja!! moje iskreno saučešće!! (sad sam u totalnoj zbrci ??? jedan kaže auto mu presekao put a drugi da je usred neprilagodjene vožnje ON spao sa motora i poginuo a motor je nastavio sam udarati u aute ???) to spada u X-FILE Vozac vektre imao 2.62promila alkohola i da napomenem da je muzika bila pojacana do daske, zato nije ni cuo motor koji je vec zapoceo preticanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno Porodici iskreno saucesce,ode jos jedan zivot zbog nekog pijanog seljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ISKRENO SAUCESCE . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...