mrvatreci 177 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi ima firmu u Slovackoj i vozi na slovacke tablice. Opel korsa 1.7D 1999.- registracija na dve godine (tehnicki),s tim da se osiguranje placa svake godine (moze i odavde preko banke),zajedno sa prepisom je kostalo 200 evra. Kod nas je namenjeno da se otimaju pare,jer kada se izuzmu drzavnicki automobili i onih javnih preduzeca,kolika je prosecna starost? 20 god,verovatno,ako ne i starije. Vec sam u nekoliko tema komentarisao ZOBS. Nije namenjen da poveca bezbednost u saobracaju,vec da puni budzet da bi GLADNI imali odakle da drpaju. A u pripremi je i Zakon o ekologiji. E tek ce tu biti za*eba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 7, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da su svi novi zakoni zato doneseni (i donose se i dalje) kako bi naše zakonodavstvo bilo što približnije (čitaj: istovetno) zakonima EU. Kako mi se čini, a mrvatreci to i dokazuje, nikakva evropa naše glavonje na vlasti ne zanima.... SAMO PRIHODI I PUNJENJE DRŽAVNE KASE! Ok, treba to da se napuni, fondovi iz NEČEGA moraju da se pune.... ali OVAKO.. pa to zaista već više nema smisla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...