Jump to content

Moto Zajednica

SCHUBERTH C2

Recommended Posts

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Pazi na vizir kad ga cistis sa unutrasnje strane. Ja sam moj zeznuo pa sam kupio drugi 30tak e. Kaciga je malo teza 1700g. Bice ti malo cudno na pocetku sto je vizir veci pa je i vidno polje prosireno. Tamno vizir radi svoj posao. Provetravanje odlicno. U principu zadovoljan.

Moja je uzeta u ZG za nesto manje para (vracaju pare od poreza)

Nadam se da sam pomogao

ps

probao sam Arai i posle te kacige sve druge su mi nekako drugacije :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: shadow 750 aero

Pazi na vizir kad ga cistis sa unutrasnje strane. Ja sam moj zeznuo pa sam kupio drugi 30tak e. Kaciga je malo teza 1700g. Bice ti malo cudno na pocetku sto je vizir veci pa je i vidno polje prosireno. Tamno vizir radi svoj posao. Provetravanje odlicno. U principu zadovoljan.

Moja je uzeta u ZG za nesto manje para (vracaju pare od poreza)

Nadam se da sam pomogao

ps

probao sam Arai i posle te kacige sve druge su mi nekako drugacije :)

[/quote      mislis da vredi te pare ??? ili da trazim neku drugu i koliko si je ti platio ???

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Valja svaki dinar /cent/. Oni se ne igraju sa kvalitetom. Cim budem imao dovoljno, jedna za Ljilju, druga za mene. Bezbednost, udobnost, sve je na strani Schuberta

• Integrisan, 8334 postova

C2 je odlicna kaciga. Ipak, znacajno teza i bucnija od naslednika C3.

C3 mozes da nabavis u Ljubljani (tc motoshop) za oko 380-390eur (popust + vracen porez) i u tom slucaju je ovih 300eur za C2 mnogo. Ako C2 imas za 300eur u BG, onda je to ok cena (kaciga je svakako bolja od bg alternatove za te pare, svepopularne nolan n102/103).

Takodje, obrati paznju kada kupujes - Schubert uvek uzmi "za broj manju", tj. ako si na granici sa obimom glave UVEK uzmi broj manju!

• Integrisan, 8334 postova

pa ja moram negde da je nadjem i probam a mislio sam da je narucim kod sekule iz luisa ???

Ne savetujem ti da uzimas kacigu bez probe (ovo iz najlicnijeg iskustva). Nije svaka kaciga za svaku glavu - u stvari su razlike frapantne. Npr. meni je Schubert idealan za moj oblik glave (long oval), a npr. slicna kaciga u klasi Shoei Multitec mi frapantno ne odgovara!

Znaci, prvo probaj pa onda kupuj. Ako bas ne mnozes da probas - izmeri obim glave (krojackim metrom) na celu. Onda pogledaj Schubert brojeve (po obimu). Ako si na granici, kao sto rekoh - PROVERENO uzmi manji broj. Schubert C2/C3 (kao i integralke) verovatno ce ti odgovarati ako imas "duguljasto" ovalno lice - dakle, bez izrazenog sirokog cela, a sigurno ti nece odgovarati ako imas loptasto lice ili siroko celo.

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

kolega ,izguraj ovu sezonu do kraja...

jos malo pa krecu obaranja cena i ovde i preko,

a ako nista onda pred sledecu sezonu pravac sajam pa lepo probas i

kupis/narucis...

mislim da za te/manje pare mozes da kupis nista manje

dobru kacigu...

poz!

• Drug član, 1876 postova

300e je super cena za tu kacigu, ja imam C1 i kaciga je stvarno super i tisa je za jedno bar 30% od bilo koje sto sam nosio, jedino je poprilicno teska i to je jedini razlog sto je ne nosim(dobro nije nesto ni lepa, ali to je manje bitno)

300e je super cena za tu kacigu, ja imam C1 i kaciga je stvarno super i tisa je za jedno bar 30% od bilo koje sto sam nosio, jedino je poprilicno teska i to je jedini razlog sto je ne nosim(dobro nije nesto ni lepa, ali to je manje bitno)

sta znaci -to je jedini razlog sto je ne nosim-pa ja gledam da uzmem kacigu koju cu da nosim kad god vozim motor  trenutno imam uvex i ona nije losa ali c2 je mnogo bolja  :)

jel neko zna gde bi mogao u srbiji da poglrdam i probam  SCHUBERTH c2 ili c3 pa da odlucim sta da radim dal da cekam zimu i neki popust ;)

• Drug član, 1876 postova

Jedini razlog sto je ne nosim je sto mi je teska, pogotovo od X-lite od 1150g tih pola kile vise na glavi se oseti, ja sam mislio da cu se naviknuti ali sam posle jedva par nosenja odustao...

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Ako dolazis na Taru, mozes pogledati probati moju. Valjda cu je do tada dobiti nazad (trenutno je odsutna).  Nisam video nikog da nosi C3.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja