Subasha 13 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan ??? , zamena neka ? neka ponuda za kesh ? bash nishta ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Cena za kesh 45eura !!! Hitno !! Moze slanje kurirskom sluzbom,moguc svaki dogovor,nesto od opreme + doplata i sl.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 11, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E do.urca :-X meni bi bas ogovarale samo kako da smrsam do 50 broja../Godine su se ulagale u stomak pa nosim 54, a bojler je tiki 60l p.s. kad bi izbacio pivo iz upotrebe mozda...Ali ipak ne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan E do.urca :-X meni bi bas ogovarale samo kako da smrsam do 50 broja../Godine su se ulagale u stomak pa nosim 54, a bojler je tiki 60l p.s. kad bi izbacio pivo iz upotrebe mozda...Ali ipak ne.. Sta da se radi... ;D Ovako neka ponuda ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ??? ja ne znam sta da uradim da oglas bude interensantan,napisao sam da mi razne kombinacije odg,spustio cenu,sta josh ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Niko nishta ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan ??? [move]Hitno ! Cena za kesh niza !!![/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga,jakna,pojas,bilo sta od opreme moze u zamenu... +/- dplata nije problem. Ajte ljudi da pravimo neku kombinaciju... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nadjoh oglas... Ajte ljudi da pravimo neku kombinaciju ! Hitno mi je potrebna jakna u M/L velicini ili neke cizme br 41 . A dolazi u obzir i nesto drugo od opreme +/- doplata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Imam kuci prikolicu kukuruza ovogodisnjeg, ne valja da stoji ce ga izedu pacovi, ako te interesuje moze zamena... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Imam kuci prikolicu kukuruza ovogodisnjeg, ne valja da stoji ce ga izedu pacovi, ako te interesuje moze zamena... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ma moze ! Daj sta dash ! Bolje i kukuruz meni a tebi pantalone nego da stoje i skupljaju prashinu,a kukuruz da pojedu pacovi... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Jos ih nisi prodao, to znaci da je jaka cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...