gavrolini 2754 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je do neizbeznog menjanja ulja a para fala bogu uvek malo. Svratim do drugara da vidim cene motula i ipona a on mi usput ponudi i SELENIU za motore...ima par vrsta a meni bi odgovarala ta neka 10 -50 ful synt. Ima li neko iskustva sa ovim uljem....jer je cena u poredjenju sa motulom jako primamljiva?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Selenia je koliko ja znam najmanje falsifikovano ulje na nasim prostorima zbog ambalaze i cene originala,Ulje ko Ulje je dobro. Daj cene posto je koje. Ja sam kupovao Liquy Moly 20-50 5 litara mineralnog za 2350 dinara.Mislim da je njihova sintetika nesto skuplja ali i dalje ispod svih ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj moj drug je ovlasceni servis fiata i iz tog razloga drzi seleniu pa je izmedju ostalog ubacio i program za motore. Ova full sintetika je nesto manje od 900din po litri....ako se ne varam 890 ili tako nesto. znam da me sa filterom za ninju izadje sve ukupno 4050din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 25, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ja u kola sipam Seleniu i zadovoljan sam ali za motor ne znam. off. Koji servis drzi drugar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u kola sipam Seleniu i zadovoljan sam ali za motor ne znam. off. Koji servis drzi drugar? IVANOVIC servis sa fiata i alfu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan neko ko je imao iskustvo sa ovim uljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam razmisljo o tom ulju posto sam vec pri kraju al ako je cena 100din po litri razlika bolje da dam 300din vise za motul pa da znam sta sam naso motul 10w-20 litra je 980din u Sr. Mitrovici. drugar ce sipati to ulje u CBR-a pa cu ti javiti kako to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan od ulja za motore u poslednje vrme sto prihvatam je samo motorex (jos uvek se ne falsira) full sintetika je oko 1300 dinara kod mene,ipon katanu i mobilovo ali je ono i najskuplje.ne bih se igrao sa seleniom,pogotovo ne za kawasakija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 25, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Druže ja sam sipao u drugarovog Intrudera i ispuštao posle tri dana , kupio je na ubedjivanje prodavca da je odlično ali su mu lamele proklizale odma posle zamene . I nakraju sipao Motul ,tako da ga je motul izašao jako skupo. Ako hoćeš da izbegneš 1800 din po litri koliko košta sintetika motulova probaj sa silikonom u markosu je litar sintetike Silikone 1100 din ,ja sam ga sipao u moju Yamahu i još par motora niko mi se nije žalio . Meni ga Yamaha nije lapala do 3000km onda do 5000 je svukla 3-4 deci što je za sintetiku i normalno . Pretpostavljam da mislis na Silkolene, jer kad bi sipao silikon mesto ulja ne bi se bas proslavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...