boka92 17 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ZELEO BIH DA KUPIM JEDAN OD OVA DVA MODELA POMENUTA U NASLOVU..........MOZE LI NEKO DA MI KAZE STA DA IZABEREM YAMAHU ILI HONDU.........IMAM TEK 17 GODINA I NEZNAM BAS TOLIKO O MOTORIMA........A ZELEO BIH DA UDJEM U SVET BAJKERA..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sportex 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta ti zelis jer to su dva razlicita tipa motora. dtr je enduro a nsr je sportak. ja imam dtr i mogu ti reci da sam zadovoljan sa motorom s obzirom da je star 20god. Veoma je izdrzljiv i kvalitetan motor i preporucio bi ti ga toplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi preko 175, max 180, uzmi NSR,mnogo lep bajk...u suprotnom uzmi TDR da bi se lepo smestio i da se dok vozis ne bi osecao kao da si motor pozajmio od mladjeg brata ....to je moje misljenje,zpo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu..........videcu za koji motor cu da se odlucim.......a koliko odprilike trosi TDR........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja121 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu..........videcu za koji motor cu da se odlucim.......a koliko odprilike trosi TDR........ To zavisi od tebe, ako ga razvlacis, svaka brzina u crveno ume da otera i do 6-7l, meni je neka proseca potrosnja 5l na 100km, sto mozda jeste vise nego sto bi trebalo al dobro, bitno da ide. Ako ga vozis lagano trosice oko 4l. A sto se tice ove tvoje dileme izmedju tdr i nsr, to su razlicti tipovi motora, tdr je enduro(putni enduro), dok je nsr sportak. Ako volis enduro, uzmi tdr neces se pokajati jer je, bar po mom misljenu najbolji u svojoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ja volim r motore.......medjutim putovao bih po srbiji.....a cuo sam da sa r motorom to i nije bas preporucljivo..........zato sam surfovao po netu i video da je tdr motor kojim bih mogao gde pozelim...........hvala na savetu o TDRki.........el moze neko da mi kaze da li je potreban psp za polaganje a kategorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja121 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan el moze neko da mi kaze da li je potreban psp za polaganje a kategorije. Nije, ali je bolje po tebe da ga imas. Ja sam polagao direktno za A i bilo je malo vise cimanja nego sto je trebalo al dobro, proslo je. Ako imas psp polazes 2 lista, ako nemas polazes 3 i verovatno se malo smanjuju predavanja i casovi(ali nisam bas siguran). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako volis R putovanja ti nece tesko padati. Ja imam NSR-a i uopste nije tako strasan polozaj sedenja kod njega u odnosu na Apriliju RS npr. Ima dosta udobno sediste, ja posle 80km nisam osecao nikakve bolove u liedjima, nogama ili gde vec.Naravno TDR je udobniji ali nije ni NSR toliko strasan... PSP ti ne treba ako odes u auto skolu da polazes na njihovom motoru, a ako hoces L tablice da uzmes onda moras da imas PSP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan hvala jos jednom...... :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Tdr definitivno, a mislim da je i jaci od honde, vozio sam i jedan i drugi....Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tdr. Ja je vozio do pre 10 dana. Mozes gde hoces bez umaranja. Polozaj je odlican a i dobro ide. Devojkama se svidja a muskarci misle da ima mnogo vise kubika . Pri tom je duplo veca od honde. Dve godine nisam imao ni jedan jedini problem sa njom. Dosta zavisi i sta planiras da kupujes posle 125-ice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzela TDR-a. Nisi razmišljao o četvorotaktnom motoru za početak? Dvotaktni su startniji, nisu baš bezazleni za prvi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan jos nisam razmisljeo sta bih posle 125-ce...........ali zbog putovanja i silaska sa asvalta bio bi to neki enduro motor,mozda SUZUKI DLV-STORM 650..............ali to nista nije sigurno............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan POZ HELLENA......sto se tice cetvorotaktnog motora vozio sam nekoliko motora i imaju snagu.....ali ipak su dvotaktni JACI i imaju lepsi zvuk..........a sta ti vozis???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dozvolu pa vozim samo po livadama, poligonima i parkinzima. Vozim relativno često yamahu tenere xt660z, probala sam malog kineza što vozi Zla Beba 125 kubika i keeway 200, probala sam hondu NX250, DR350 i baš juče KLX250. Uglavnom vozim tuđe motore kad mi daju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Dozvolu nemam ni ja..........ali vozim svugde............a sto se tice motora nemam nekog iskustva vozim cesto DT125 od druga i imam 20km predjenih na r6...............TDR nisam probao ali bilo kogA da pitam on mi kaze da uznem tdr.........nisam probao tdr tako da neznam kako ide......moracu da probam......a ti bi trebalo da polazes pa da se nekad mozda vozimo......ako ti je to ok????ja polazem za1 ili 2 meseca...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan hellena aj vidi ako mozes da mi posaljes neku tvoju sliku na motoru.......bilo bi lepo ako bih mogla da se slikas na keeway 200 onaj sto si vozila.......... ove druge modele znam kako izgledaju a bas bi voleo da vidim kako izgleda taj keeway........ako mozes i nije ti problem?????? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ne delim svoje slike ni obične ni na motorima. Ni jedan od motora koje sam vozila nije moj pa ni ne dolikuje. Keeway izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ma ok.........ja sam te samo pitao ako hoces........nikakav problem.....hvala za keewaya......zop...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajic_Ng 0 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda NSR 125R Prijavi odgovor kao problematičan Svi znamo da je enduro enduro a sportak sportak, oba motora imaju svoje prednosti i mane. Ali mene interesuje samo mašina. Koji je od ta 2 motora pouzdaniji, održavanje, potrošnja manje više, kako voziš tako i troši. Nadam se da me razumete na šta sam mislio... PS. bolje da pitam ovde nego da otvorim novu temu sa istim naslovom. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па ево, да ти одговорим колико је у мојој моћи. зависи шта желиш.. Ја возим НСР-а и идем по мото скуповима.. Много причају да троши пуно, и спомињу неке цифре преко 5-6-7 литара, али ја поуздано кажем 4. Много добро иде, немаш великих улагања. Ако волиш да идеш по скуповима, и да ти се деси да је скуп на неком не приступачном месту, као што сам ја имао прилику, не остаје ти ништа друго осим да дођеш тамо, мотор паркираш и све пешке обилазиш. Док са ендуром идеш де оћеш, јебига Р је то. Али Боже мој, ти ћеш више бити више на путу него поред њега, тако да је Р свакако бољи избор.. С'тим да је положај возача одличан за Р, нема да боле леђа нити ишта друго. А и НСР је убедљиво најлепши у класи, по мени.. Лепши и од неких млађих модела. Надам се да сам помогао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajic_Ng 0 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda NSR 125R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slučaju, ali stvarno ne znam za šta da se odlučim, uzeću šta mi ispadne, imam neke motore na vidiku, ta dva modela, pa koji je u boljem stanju, jeftiniji i sve to, njega uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 2, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ај са срећом, да изабереш бољег, пре свега који ти се више свиђа и који ти више лежи, и да направиш пуно срећних километара са њим.. и обавезно да нас обавестиш, и слике поставиш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...