quasaar 1028 Napisano Avgust 23, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam tuda prosao, policija je vrsila uvidjaj. Golf 3 trula visnja, cini mi se neke strane table preprecen kao da je iz pravca mlekare hteo na raskrsnici da skrene levo prema hladnjaci. Plavi Suzuki (nisam uspeo da vidim tacno koji) ima mali top case za jednu kacigu, stoji izvrnut na raskrsnici. Kaciga siva pored motora. Voizaca motora nisam video, nema znakova da je bilo krvi ili... Motor naizgled nije u jako losem stanju. Nije polomljena prednja maska, far,... Da li neko zna nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Uh ja nisam na srecu a opisao si ga kao moj motocikl......nadam se da je vozac dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1333 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas prosao tuda i oladio sam se kada sam video,pogotovo sto je kaciga bila na putu a vozaca nema.Nadam se da je sa vozacem sve uredu,motor se uvek da popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRANE 021 1 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je moj dobar drugar, on se kretao ka klisi, a isekao ga je taj u golfu, koji je skretao u partizansku ulicu. Juce su ga operisali imao je unutrasnje krvarenje, puklo mu je debelo crevo na vise mesta, i sad je ok, nista nije slomio, bice sve uredu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1028 Napisano Avgust 24, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan uhhhhh brz oporavak zelim drugaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan uh dobro je brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...