Kopljas 60 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da promenim kacigu krajem ove sezone, pa imam neke dileme… Trenutno mi se izbor kaciga suzio na: 1. Shoei Hornet DS 2. Arai XD3 (ili Tour X3) 3. UVEX Enduro Carbon Ima li neko od vas iskustva sa ovim kacigama? Bio bih zahvalan na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Avgust 23, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde su endurasi vec pokrenuli slicnu temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39147.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, video sam i procitao.. Mene interesuju iskustva sa ova tri modela.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 23, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da uzmes (SHOEI ili ARAI), nema greske, samo vidi koja vise odgovara na glavi i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3070 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da promenim kacigu krajem ove sezone, pa imam neke dileme… Trenutno mi se izbor kaciga suzio na: 1. Shoei Hornet DS 2. Arai XD3 (ili Tour X3) 3. UVEX Enduro Carbon Ima li neko od vas iskustva sa ovim kacigama? Bio bih zahvalan na savetu Identicna dilema i kod mene! Ovaj trilema... Samo posto sam u manjku sa finansijama Uvex mi je sve privlacniji a i Airoh ima interesantan model. Ako budem mogao da odvojim dovoljno, izbor ce biti crno-oranz Shoei Hornet DS. BTW, ne ocekuj previse od odgovora posto je odabir kacige i kondoma totalno subjektivna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislis staviti ili ne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 29, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Shlem se mece na glavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da promenim kacigu krajem ove sezone, pa imam neke dileme… Trenutno mi se izbor kaciga suzio na: 1. Shoei Hornet DS 2. Arai XD3 (ili Tour X3) 3. UVEX Enduro Carbon Ima li neko od vas iskustva sa ovim kacigama? Bio bih zahvalan na savetu Kazu da se kalupi Arai i Shoei razlikuju i da moze da ti odgovara samo jedan od ova dva ,tako je najbolje da probas . Mislim da Uvex nije u klasi sa njima bez obzira sto je karbon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 31, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^aham, shoei je nekako "shiri" od arai-a koji je legao taman kako treba na moju "jajastu" glavu i ja bih umesto uvex-a na trece mesto u "trilemi" stavio neki od bmw modela: ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan ^aham, shoei je nekako "shiri" od arai-a koji je legao taman kako treba na moju "jajastu" glavu i ja bih umesto uvex-a na trece mesto u "trilemi" stavio neki od bmw modela: ili Ova prva na slici je od karbona i kosta oko 1200 e sto je stvarno previse ali ova druga u beloj boji je oko 350 e sto je vrlo fer cena za tako dobru kacigu.Sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 31, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma znam.. vishe sam stavio tu sliku zbog oblika kacige nego zbog tog modela ove jednobojne su oko 30k dinara u radulovicu.. ne secam se tachno... zvao sam ih pre neki mesec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da promenim kacigu krajem ove sezone, pa imam neke dileme… Trenutno mi se izbor kaciga suzio na: 1. Shoei Hornet DS 2. Arai XD3 (ili Tour X3) 3. UVEX Enduro Carbon Ima li neko od vas iskustva sa ovim kacigama? Bio bih zahvalan na savetu Kazu da se kalupi Arai i Shoei razlikuju i da moze da ti odgovara samo jedan od ova dva ,tako je najbolje da probas . Mislim da Uvex nije u klasi sa njima bez obzira sto je karbon. Управо тако. Пробао и Шои и Араи и калуп Араи ми боље "лежи". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Kod Uvex-a osim prihvatljivog odnosa cena-kvalitet imas izbor dva oblika skoljki-glave i modularni koncept 3 u 1 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Septembar 3, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Po meni mnogo mocna kaciga na netu sam je nasao za 370 eura u USA. navedena je kao novi model a boja mi se slaze sa Varaderom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...