Jump to content

Moto Zajednica

Lose iskustvo sa Yamaha''Rodic" i ko jos prodaje delove

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 189 postova

U vise navrata sam narucivao delove preko "Rodica" i svaki put sam posle njihovog roka morao da ih pozovem. Uvek isti odgovor: Evo upravo stiglo. Ali poslednji put vrhunac. Od utorka prosle nedelje bio 1 put i zvao 3 puta...uvek kazu javicemo se danas ili sutra. Narucio sam 2 tube za karburatore a isporucili 1. Moje misljenje- vrhunski ne profesionalno. Ako znate ko jos prodaje originalne delove bio bi zahvalan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 308 postova

U Yamahi Rodić su retardi svi... Jako me nerviraju, ja sam naručivao preko njih dihtunge za karbove, i naravno umesto dva stigne jedan dihtung. Ja sam naravno zvao i saznao da je stigao jedan dihtung, oni da te zovu to ćeš malo da sačekaš... Ja dođem tamo i kao daj da uzmem bar jedan dihtung koji je stigao, iovako mi je jedan i trebao, a opet razmišljam prodaće ga ovaj nekom drugom ili ko zna šta, pitam kada će stići drugi, kaže on u ponedeljak... Od tada je prošlo tri meseca, ponedeljak još nisam dočekao...

Moje mišljenje o njima je nadalje izbegavati u širokom luku... Nazoveš lepo Saleta, još jeftnijie prođeš i završiš priču, lepo, brzo i bez nerviranja...

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

ja sam zvao par puta Rodic u Bg,svaki put sam morao da se ubedjujem sa devojokm na vezi sta vozim jer njoj pise da vozim nesto sto ne vozim u katalogu :)

onda sam zvao rodic u NS i preko njih narucio volan za quada ,rok su naravno probili ali su me zvali kad je stiglo i poslali mi na kucu

Jedino dobro iskustvo imam sa Yamahom Plattner jer su sve uradili kad su rekli i kako su rekli tkao da za njih sve pohvale !!

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom

Naručio sam kod njih vizir za kacigu NZI početkom Maja meseca.

Ni u oktobru nije stigla veličina XL, pa sam bio prinuđen da kupim L i da ga nabudžim na kacigu.

Ovih dana sam ih zamolio da mi nabave odgovarajuću veličinu jer nisam zadovoljan sa predhodnim rešenjem.

Kažu može al tek u Februaru.

Ako mi ne isporuče u februaru isećiću kacigu brusilicom i nikad više neću da kročim kod njih!

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

narucio sam retrovizor iz jamahe plattern i stigo je za 12 dana umesto 10 koliko su rekli... cena i dalje jaka (3400cini mi se) ali eto barem je stiglo u normalnom roku...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja