Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA VIRAGO "NOVA" cena 800e HITNO!!!

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

evo ovako....zadnja cena za motor je 800e...da,da dobro vidite 800e. Motor je 100% regularan i 100%ispravan ,kupcu ostaje samo registracija. Znaci motor je ocarinjen i placen je porez...mislim da je registracija oko 100e. Ljudi nemojte da vam bude sumnjivo sto je ovako heftino,coveku gori za pare,nista drugo nije razlog ovako niske cene.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

A i registracija je manje od 100€. Mene je za 125cc '97. izašla 80€, ista priča, bio je već ocarinjen i plaćen porez. Ne verujem da za ovaj može biti bitno skuplje zato što je godinu mlađi.

Inače ovakvi motori su pre godinu dana kada sam pretio oglase bili oko 2000€. Ovo je smejurija cena. Možda i najpovoljniji motor koji je ikad prodavan na forumu.

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

mislim kad moj intruder 125 2001god vredi bar 1800 E., neynam sta da kazem.. kupujte pocetnici to odma!!!

Ja sam ya mog chopa puko 2300e ! ! ! a ovo se "poklanja" ya yiljavih 800e...  :-\  :P

ako se ne proda za 800e bice poliven benzinom i zapaljen...pre ce da gori nego da bude poklonjen...mada je i ovo poklon za ove pare

• Zainteresovan, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder

Ljudi, ovo je bruka i sramota, pa nemoj davati u bescenje, Tomose toliko cene,

ne mogu da verujem.Malopre sam bio kod druga koji rešava da kupi svoj prvi motor,

i pričao mu o ovoj yamahi, on se zainteresovao, ali mu nije radio je*eni internet.

Ja meu rekao 1000 i nešto cena, a on kaže pa o.k, poludeće kad bude video šta je propustio.

Ja sam letos kupio maraudera, a da nemam neke druge planove, uzeo bi i i ovaj motor,

što rekli oni iz tele-šopa - po neverovatnoj ceni od samo 800 eura.

Mene prosto vređa ova cena, ako me razumete, pogledajte po netu kakve krševe od MZ,a,

cene za te pare. Ovaj motor je na oko kao lutka, pa ne znam ... šokiran sam, ćao

motor je za te pare sve dok se ne sredi situacija,mozete proveravati kod bilo kojih majstora i dovoditi koga hocete da proveri bilo sta....i meni je krivo sto je takva situacija i verujem da ce ko god da ga kupi ili lepo da se navoza ili lepo da zaradi jer motor svakako vredi mnogo vise pa recimo i duplo

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: VN 750 custom

motor je stvarno extra i da nisam uzeo nov pre par meseci ne bi se mnogo dvoumio ni za 1000e, ovako nemam ga gde!

`ebes 800e pozajmi bre drugaru pa polako sa prodajom, ovako se samo brukamo sa daljim spustanjem cene!

znaci kad resim da prodam moj da uzmem 2l benzina vise da brze plane?

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

14000

Stvarno smesno malo pa ljudi 800evrona za motocikl idealan za pocetnika i to ko nov....eeee ala smo pukli sigurno ima mnogo momcica koji bi ga posedovali a nemaju cak ni tako malo novca......strasno

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Ma ja ga nebi dao ispod cene taman crko od gladi >:(

J...a tako to ide kod nas kupi motor pa posle nema pare za nesto pa onda dajes u bescenje, samo da pokrijes neke svoje dugove ili sta ja znam sta.

Be... ti drzavu i sve.

Sto kazu ono:"Srce oce dupe klolokoce".

J...s  srce spasavaj dupe, zalosno ali eto tako je izgleda i u ovom slucaju?

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Ja ga ne bi prodavao u tom slucaju....

Ako ga ne prodas za mesec dana....javi se...mozda cu imati kupca za tebe.....nije sigurno ali javicu ti.

covece ne mogu da verujem.. :o trazim ovu yamahu vec duuugo! :) sad sam na pola polaganja A kategorije i ako uspem ubrzo da prodam motorce ovo mi je no.1  na listi!  ;D

Kupi ti ovaj motor pa onda prodaju tvoju vespu moj ti je savet.Vespu ces uvek prodati a ovakav motor neces vise naci,mislim za ovu kintu!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Motor je stvarno lep. Samo slikan je samo sa desne strane, ima li neka slika druge strane motora ?

• Drug član, 1877 postova

E ovo stvarno ne mogu da verujem, citam temu i molim boga da ga je neko vec kupio da mi posle manje bude zao i da se ne sutiram u dupe mesec dana sto mi je promakao.

Jeste da mi jos jedan motor u garazi preko zime bas i ne treba, ali ako ga ne proda do kraja nedelje, taman ima tad da naplatim neki dug od 200e koliko mi fali i eto mene u Sapcu da sredjujemo papire.

P.S. Da li ja mogu da mu dam novac da on registruje motor, jer mi se bas i ne vozi ne registrovan do Beograda zbog strumpfova

Ma majkemi dodjemi da ga kupim mojoj deci da ga voze  ???

Nego posle treba dve registracije svake godine  :-\

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja