Lazić 129 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za kamere i snimke zaboravite to kod nas ne postoji. Nismo mi u Londonu.. Znaci ja vam iz prve ruke kazem da te snimke ne vade.[/quoe] Morali bi po nalogu suda...zvuci bez veze, zar ne Mozda postoji snimak sa neke privatne kamere, banka, radnja,treba prosetati tamo pa pogledati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na pomoci ali ne radi se o meni nego vec o mom drugaru, ja sam mu preneo da ode u unutrasnju kontrolu i na njemu je sad sve. Za kamere i snimke zaboravite to kod nas ne postoji. Nismo mi u Londonu.. Znaci ja vam iz prve ruke kazem da te snimke ne vade. Jedini put kad su sve snimke vracali na svim kamerama je bilo kad su ubili Djindjica. I ako kojim slucajem moze voleo bih da cujem nekoga ko je uspeo da uzme snimak.. znaci ne prica uzeo pera ili zika nego licno da se javi covek. Jos jenom hvala.. i ako ima jos neko neku ideju nek slobodno kaze ??? uzeo ja snimak kada me udario taksista i pobegao.. Srpska Nova godina, automobil parkiran u ulici i odjednom nalece taksista koji menja muziku i tras, udari dzipa i nabaci ga na moju hondicu.. sutra smo videli i pozvali pandure, oni nalozili zubaru koji ima kamere ispred ulaza da da snimke i svako je od njega dobio po kopiju.. dakle, sve se moze kad se hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobio snimak iz imo centra kad su mi obili kola (crni crx)... u pitanju je bio beli crx , lik istrci iz kola, otkine mi spojler i polomi soferku i ode... ako neko zna neki beli crx da se vozi u gradu, neka javi mozda jednog dana i pronadjem taj spojler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Vadio je snimak iz neke banke i sve se lepo vidi ali ono sto nama treba se ne vidi tj, broj tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobio snimak iz imo centra kad su mi obili kola (crni crx)... u pitanju je bio beli crx , lik istrci iz kola, otkine mi spojler i polomi soferku i ode... ako neko zna neki beli crx da se vozi u gradu, neka javi mozda jednog dana i pronadjem taj spojler ima ih.. idi na honda skup, nalazis ga provereno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo vise info o honda skupu? kad , gde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan relativno skoro je bio ali uclani se http://www.hondaclub.co.rs/ i saznaces sve o skupovima a ima i forum sa clanovima i slikama njihovih ljubimaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...