uff 13 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 20, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, prodade Maretu onu hondu, a sad mene mučis sa ovom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off ali motor je stvarno prelep a i cena je poprilicno pristupacna....jedino mu neki lep top fali...ovaj je stvarno nakaradan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off ali motor je stvarno prelep a i cena je poprilicno pristupacna....jedino mu neki lep top fali...ovaj je stvarno nakaradan Jel mislis ovako nesto? karbon+titanijum kombinacija od akrapovica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je odlican, vozio sam ga dva dana ali je meni previse mali, kad bolje razmislim meni je 9/10 motora malo tako da to nije nista cudno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto, prodade Maretu onu hondu, a sad mene mučis sa ovom ;D pa sta cekas? zgrabi lovu i dolazi po nju da je teras kuci ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 21, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva te sad lova spopala, ko je pominjao lovu? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sve one koji ne zanju kakav je ovo motor a zele da saznaju Honda CB500S.doc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na pozive nisam trenutno u mogucnosti da odgovaram jer sam u Dubai-u ali se uskoro vracam pa mozete da je kupite ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vratio sam se! motor ceka skijasa ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodato ali je ostao medju nama sad se nas clan skijas vozi na njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...