pirate 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da li neko moze da mi kaze sta se desava sa mojim auspuhom? Kupio sam polovan motor i sve je bilo ok, motor je presao nekih 40 000 do sada a auspuh je poceo da zuti i pojavljuju se neke fleke po njemu.Ja sam sa njim presao u 4 meseca nekih 6000 i ne znam sta se dogadja, da li se to cisti necim ili je vreme da se menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj ga da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, mada nisam siguran kako ce se videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 20, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kakve god da su, probaj sa purol pastom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da slikam i ne vidi se nista. Jednostavno se lose presijava na slici tako da se ne vidi neka razlika. Probacu da ih ocistim sa pastom. Hvala na info. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan axel sgraso , koshta 245din u liliju , naprskash sachekash minut i protrljash , isperesh vodom ... vazi za sve masno , ja time perem sve , osim farbe , tj i nju al posle malo ispoliram sa krpicom i onim sa topshopa , poshto preletish motor za 2 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pirate, ne dešava se ništa čudno. samo je stvar što si pazario picnut bajk a ovo što ti se dešava je normalno. ukoliko ti fleke baš-baš smetaju (bajku ne smetaju) probaj ne abrazivnim metodama pa vidi. axel sgraso je moćna stvar a ako baš ne voliš da prskaš po bajku, naprskaj krpicu pa nju "nalepi" na *žuto mesto. daljnja procedura kako ti je gore već rečeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na savetima, nije to zutilo nista strasno, nego me malo nervira. Imam dva auspuha i sada je jedan zut a jedan normalan, pa svaki put kad pogledam voleo bih ili da su oba zuta ili normalna. Ovako mi je jedan ostavljen da ih uporedjujem i da se nerviram Danas cu da probam da skinem te fleke, pa cu napisati rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da malo preterujes..ipak 40 000 kilometara je goreo i nemozes ocekivati da sija kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako su lonci radjeni od prohroma,normalno je kada se odgreva da pocinje da zuti,ako sam te razumeo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan NEVR-DULL magic wadding polish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sa "Axel sgraso" ,nije lose. Skinuo je fleke,,ali je zuta boja auspuha ostala. Auspuh mi je prohrom, pa mi jedino preostaje da probam pastu. Znam da prohrom vremenom menja boju, ali sam se ponadao da mogu necim to da ublazim. Mozes li da mi kazes gde da kupim tu pastu? P.S. Ma znam da preterujem, cak mi je i devojka rekla da vise paznje i ljubavi posvecujem motoru nego njoj ;D Pozz i Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan donesi kod mene opravicu ga kao novog.......... ;)ima da se sija kao da je sada kupljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...