TOMOS sm 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto nema ove teme, a trebalo bi da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, kao sto mi nick kaze zanimam se za ovaj motor ! procitao sam neke testove za njega i razne tekstove, al nisam imao jos prilike da ga vidim, mada ne verujem da bi me razocarao. na zimu/prolece kupujem prvi motor i odlucio sma da to bude iskljucivo 125ccm u klasi cross super moto, jer to volim i jer sam pocetnik pa da se na tome ucim za neke vece cross motore ! ako neko ima ovaj tomos ili ga je bar nekad vozio neka mi napise iskustva, bilo kakva. i za one koji se malo vise razumeju da preporuce jos neke ostale motore od 125 [cross,super moto] oko 2000eura sam spreman da dam, i za te pare nameravam da uzmem nov motor, tomos sm125+akrapovic ili sach x-road 125... sve dodatne sugestije i savite su vise nego dobro dosli... fala puno svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da možeš uzeti za 2000.Mislim da on košta 2600 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam nekada gledao taj motor...vozio sam derbi senda sm 80 ima snage kao taj tomos!!tomos izgled alepo veci je veliki supermoto volam prednji disk visi je lepo izgleda!!oko 90 ide !!pricao sma jednom s aklinjom nekim koji ga vozi bio je lik pao ma sma stao d amu pomognem i on je bio zadovoljan sa njim!!motor ti je od yamahe cini mi se ybr u njemu!!mada ako mozes vidi neku derbi sendu 125 oni su pas pravi supermoto extra su motori ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan to za cenu od 2600 nisam siguran jer ni sam en znam cenu, na svakom sajtu druga cena i svako prica o nekoj drugoj ceni !! Derbi senda je super motor al preskup za mene, ionako planiram da posle par godina uzmem jaci motor tako ne planiram da uzimam neki preskup sad... mada mene zanima vise licno ko je vozio motor ili ko ga ima da mi kaze neke sugestije??? i koje bi trebalo jos motore od 125 da gledam pored tomosa?? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za 2000 moze da se uzmu 2008 godiste koji su preostali na lageru, inace je cena regularna 2600. Inace je motoric EXTRA, u sloveniji se vozi TOMOS SM KUP sa njim, akrapovic je jedan od sponzora i pravi odlican izduv za njega... Na motoru tomos samo pravi ram i neke plastike, sediste.... Sve ostalo se uvozi!!! Agregat je YAMAHIN...... Odlican izbor po meni! Za pocetnike, trajan i kvalitetan!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala i ja mislim da je odlican... a ako znas mozda jel ta cena od 2000 sa akrapovichem? posto ima da kazem obicna verzija i pojacana verzija sa akrapovichem i debljim gumama za MOTO CUP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 23, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti uzmi neku dvotaktnu 125, jeftinije ces proci, a toms ce brzo da ti dosadi, jer nema on puno snage, ipak je to 4t motor......Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da ce mi dosaditi jer ionako planiram da uzimam jaci kasnije... a tesko da bih nasao novu 2T masinu i da nije skuplja od tomosa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni drug prodaje sendu sm100 ako te zanima ...mada opet kazem i meni se taj tomos svidjao i gledao sam ga uzivo i bas je veci od sende i tezi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ipak ostajem pri tomosu 125 mada kolko vidim ovde kod nas slabo ko vozi ovaj tomos nema cak ni polovan da se nadje...mora da je toliko dobar pa ko ga ima ne zeli ni da ga prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan u subotici su se prodala 3ili 4!!kazem lep motor skroz !!ja sam gledao oko 2000 eura je bio bas kad sam uzimao sprej za lanac, pre koji mesec!!a prodavac mi je rekao mada sma se iznenadio da je akrapovic za njega 300-400 eura!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao da je cena oko 1700e.. a to 2000e je znaci bez akrapovicha? ja bih uzimao nov sa akrapovichem, ako nije puno skuplji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 23, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ces da ga prodajes, ne isplati se kupiti nov motor, zato ti kazem uzmi polovnu 125icu i teraj prodaces je lako, i za maltene iste pare... Dok ces tomosa tesko prodati, i puces mnogo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan slazem se to kasnije neces nikada prodati !!ako uzimas motor z aucenje i slicno uzmes neki derbi tako sma i ja uradio i mogu ti reci da nisma s epokajao !!motor je imao 90kg i lako je i kad prokliza i sve isao u sumu s anjim ma svuda!!ja sma izgubio na njemu jer sam ga sredio bio i stavio sv enovo i prodao jer sam skupio za veci !!delove jako lako mozes da nadjes bas sve i zato sam ga i uzeo bio !!meni drug prodaje ja sam mu ucinio uslugu i stavio oglas ovde pogledaj n ekosta te nista!!igubices puno manje !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam oglas, ok deluje motor..mada motor cu uzimati tek sledece sezone, znaci na zimu prolece... a uzeo bih nov [novo je novo] posto se ne razumem u motore, pocetnik sam, pa ne bih da rizikujem sa polovnima.. mada sad se premisljam, mozda ste i vi u pravu, msm to da necu posle moci lako da ga prodam posto gledam niko ne prodaje tomosa, i da cu puno izgubiti... a sta kazete za sach x-road? mada tomos je tomos ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo ti pisem jer sam i ja prosao isto bio mi je u opticaju derbi svidjao mi se jako!onda tomos al z anjega nisma imao para i x-road gledao sam ga te godine na sajmu !!posto sam se dugo raspitivao i imao dosta informacija recu ti ovako x road ne znam gde ces odrzavati ni kome prodati cena mu jako spadne imao si po 1400 ja mislim na berzi tomos jako malo ljudi ga zna ko zna dobro o njemu taj ga kupi novog!!a derbi je najskuplji ali ja sma tada ga nasao i ima lako da se odrzava bar u subotici i to j eodlucilo je rni ja ne nisam nista znao!!mad ai ja kazem novo je novo!!ali ako ces ga voziti samo sezonu onda razmisli!!ja sma svoj vozio sezonu i bas sam dao para u njega i posle g aprodao ispod cene jer mi je zahalilo za novi !!a motor je neunistiv !!plus moj je imao kn filter i zvuk kao neki veliki i budzen je ali je zato trosio kao 600ccm dok drugov je kao upaljac!!eto toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po svim testovima sachs x-road je mnogo bolji motor. Cena ce da padne i jednom i drugom, a o sachs-u imas samo na ovom sajtu gomilu informacija i kod nas je duplo jeftiniji nego preko. Na tomosu kad vidim onu tablu sa zelenom lampicom kao na sporetu ne zelim ni da sednem na njega, sachs ima restkasti ram (resetka je najjaca i najskuplja za izradu), moderan dizajn, kvalitetno je odradjen. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bas citao da je tomos mnogo bolji od sacha, ima bolju viljusku, kocnice, izduv... a za sach pricaju da je smao nasminkan, da je samo lep na oko, zbog rama...i stvarno jeste lep mada meni je tomos isto lep a sto se tice table ko sporet, to mi nije ni malo vazno, vazno je da ona radi...na sachu msm da ona elektronika nece izdrzati od tomosovog "sporeta".. i pre svega uzimam motor zbog karakteristika i da me dugo i dobro sluzi, izgled nije toliko bitan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bas citao da je tomos mnogo bolji od sacha, ima bolju viljusku, kocnice, izduv... a za sach pricaju da je smao nasminkan, da je samo lep na oko, zbog rama...i stvarno jeste lep mada meni je tomos isto lep a sto se tice table ko sporet, to mi nije ni malo vazno, vazno je da ona radi...na sachu msm da ona elektronika nece izdrzati od tomosovog "sporeta".. i pre svega uzimam motor zbog karakteristika i da me dugo i dobro sluzi, izgled nije toliko bitan... Onda si resio i nemoj mnogo da mislis nego kupi, veruj mi ako se ubacis u petlju sta kupiti neces se voziti , a slatko ces se voziti sta god da resis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad bas citam u jednoj temu kako imaju nekih sitnih problema sa sach-om ali svi zadovoljni haha moram da udjem u petlju da bi na kraju izasao sa najboljim izborom tj motorom a nadam se da ce na zimu ili na sajmu biti jeftiniji kada i planiram da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi ne izgleda lose. Ljudi i do mora isli bez problema: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=39481.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam to, mada njihovi motori su bili novi a ne verujem da bi izdrzali jos jeno putovanje do mora...mada ko zna.. Zar je moguce da niko nikad nije vozio TOMOS SM 125????????????!???!?!?!?!?!??! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam to, mada njihovi motori su bili novi a ne verujem da bi izdrzali jos jeno putovanje do mora...mada ko zna.. otkud ti to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam to, mada njihovi motori su bili novi a ne verujem da bi izdrzali jos jeno putovanje do mora...mada ko zna.. Zar je moguce da niko nikad nije vozio TOMOS SM 125????????????!???!?!?!?!?!??! Pa pre mora su isli na Kopaonik.Hm,novi...cinimi se da je Zlocin motor i pre putovanja na Kopaonik imao preko 10k km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...