kvacilo 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ljudi treba nam za klub neko ko radi boje i prsluke po mogucnosti oko ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 20, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju prsluci kozni ali da imaju pertlanje sa strane i na ramenima, a da je cena normalna... moze i polovan ali dobro ocuvan ako neko ima, crni naravno ... @kvacilo: izvini na smetnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju prsluci kozni ali da imaju pertlanje sa strane i na ramenima, a da je cena normalna... moze i polovan ali dobro ocuvan ako neko ima, crni naravno ... @kvacilo: izvini na smetnji Takve prsluke radi majstor Pera u Pancevu, Cene 30-50 €. Negde je u ulici Cara Dusana (ne znam broj sada), ali mogu da nadjem i kucni broj i broj telefona, koje mogu da posaljem na p/p. Majstor Pera na kupljene prsluke besplatno usiva boje ljudi treba nam za klub neko ko radi boje i prsluke po mogucnosti oko ns Za Vezenje "boja" stupi u kontakt sa Lacikom iz NS (nickname:Chopper), jer on organizuje pravljenje boja za MK Coper Srbije, a priznace te, nase "boje" su najlepse i veoma kvalitetno odradjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan yup, Pera. Mislim da mu je cerka nasa drugarica sa foruma. Fin čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 20, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko mi je spomenuo tog Peru. zvrcnucu ga kad legne plata hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, samo kod Pere, njegova ćerka je naša DanielaGT sa foruma. Mi imamo njihove prsluke sa pertlama već 7,8 godina i izgledaju kao prvog dana. Najtoplija preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko mi je spomenuo tog Peru. zvrcnucu ga kad legne plata hvala E odlicno,kad ti legne plata uzmi i Arsi i meni po jedan ;D posto vidim tebi ima sta da legne ;D , sorry za off, bilo je jache od mene... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovde mozda rec o bojama za kozu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego o prisivcima za prsluke koji na sebi imaju znak(ove) moto kluba, a u zargonu se nazivaju "boje" ... Kao kad se kaze da za fudbalera da brani "boje kluba". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja se taman ponadao:-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Avgust 27, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imate dobre prsluke-Zeljko 0644134784 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://eurovez.com/ Evo iz NS-a radili su mnogima boje....da ne nabrajam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u NS na najlonu tu bude uvek koznih prsluka od 1000 do 2000din nekad bude lepih sa pertlama nekad nema ja sam moj uzo bez pertla posto nisam mogo da docekam da stavim boje koje su cekale kuci. p.s MC Srem daje boje svojim clanovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...