Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111415-prodajem-delove-za-tdm-850/#entry1801290 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Crko ti menjač,mozda moze,a možda i ne,da se naoštre prihvati zupčanika,ali..dok se ne rasturi neznam..p.s to se radi na cnc ,kontrolisani uslovi itd.. teraće tako neko vreme,pa će početi da ispada stalno,ili će zaglaviti ..e onda je šteta..malo veća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, Astral. Kontaktiracu lika za menjac...inace priverio sam sa majstorom i definitivno je menjac stradao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Astral, ovo je bas povoljna cena, jedino da nadjem ko bi mi to menjao ako je do menjaca problem... p.s.održavam par motora iz kule,nesekiraj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bikilic, da li bi ti i za koliko novaca, menjao menjac? Moze i na pp odgovor...hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Neko ti već reče: žališ se na treću brzinu, a i taj na oglasu naglašava da prodaje menjač sa lošom trećom. Obrati pažnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 23, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Neko ti već reče: žališ se na treću brzinu, a i taj na oglasu naglašava da prodaje menjač sa lošom trećom. Obrati pažnju.Bio sam sa covekom kada sam gledao motor, receno mi je da samo ponekad cimne u trecoj brzini, ali da to nije neki veliki problem i navodno svaki TDM ima slican problem u sa trecom brzinom. Nijednog trenutka nije bilo reci o kvaru na menjacu. Oglas na sajtu nisam gledao jer poznajem prodavca i verovao sam coveku na rec. Prilikom probe motora nisam naglo dodavao gas i stvarno motor nije trznu samo jednom-dvaput. Ali kad malo energicnije dodas gas onda pocne da trza u trecoj, a to sam skontao kasnije kada sam motor dovezao kuci. Nema veze, ne trazim ja sad nikakvu pravdu niti se zalim. Kupio sam TDM-a po vrlo pristupacnoj ceni, cak i kad sredim menjac, i dalje bi trebala cena ostati ispod svih cena TDM-ova tog godista i kilometraze na trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 23, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Neko ti već reče: žališ se na treću brzinu, a i taj na oglasu naglašava da prodaje menjač sa lošom trećom. Obrati pažnju.Bio sam sa covekom kada sam gledao motor, receno mi je da samo ponekad cimne u trecoj brzini, ali da to nije neki veliki problem i navodno svaki TDM ima slican problem u sa trecom brzinom. Nijednog trenutka nije bilo reci o kvaru na menjacu. Oglas na sajtu nisam gledao jer poznajem prodavca i verovao sam coveku na rec. Prilikom probe motora nisam naglo dodavao gas i stvarno motor nije trznu samo jednom-dvaput. Ali kad malo energicnije dodas gas onda pocne da trza u trecoj, a to sam skontao kasnije kada sam motor dovezao kuci. Nema veze, ne trazim ja sad nikakvu pravdu niti se zalim. Kupio sam TDM-a po vrlo pristupacnoj ceni, cak i kad sredim menjac, i dalje bi trebala cena ostati ispod svih cena TDM-ova tog godista i kilometraze na trzistu.Нисте се разумели, човек мисли да у огласу за мењач пише да има проблем са трећом, а не у огласу који је био за твој мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 23, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti... Svakako ce motor ici kod Bokilica na pregled menjaca pa cemo znati sta se desava sa trecom brzinom i onda cemo videti sta treba kupovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 24, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Слабо се пише овде, а ја данас нисам могао да одолим 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam i ja iskoristio jednu kratku voznjicu ,dan bio prelep . Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas odradio ovaj zahvat na motoru i da li ima efekta u voznji? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan To je poznata stvar na TDM 900 i ima više načina da se prevazidje. Pisalo se dosta o tome na Carpe TDM forumu. Ja sam to odmah uradio, na malo drugačiji način i mislim da je veći dobitak u tome što motor mnogo bolje vuče već od 2000 obrtaja nego što se ne gasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo ovih dana bio u garaži oko mog novo pridošlog, TDM-a... Zamenio sam mu ulje i majstor je zamenio semeringe i ulje na prednjim vilama. Zamenio sam mu balast za ksenon svetlo (oba stara su stradala)...malo pretresao elektro instalaciju... Ostaje mi još u januaru da zamenim diskove napred i onda čekam lepše vreme da teram kod Bokilića da sredimo 3. brzinu u menjaču i onda je TDM cakum-pakum spreman za điranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga terao kod Bokilica van sezone,da se sve sredi natenane.Onda na prolece sednes i vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Što li si menjao ulje ako će već da se otvara zbog menjača? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Sale-kum, Pa zato sto treba i otici do Bokilica u Novu Pazovu, a ulje je po recima prethodnog vlasnika bilo za zamenu, a s obzirom da mi nije spomenuo ni kvar na menjacu, ni lose semeringe na vilama, nisam hteo da rizikujem da mi zariba motor zbog 3000 din koliko sam dao za ulje... @Vlada malinoa: i ja da imam prevoz do Nove Pazove, vec sutra bi oterao do Bokilica, ali ovako cu morati cekati lepse vreme da bi mogao motor oterati kod njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A jel si ti malo pogledao motor kad si kupovao?Mislim pratim tvoje postove pa kad sam onako bez veze sabrao šta tu ima da se radi ihahaj...Ništa loše ne mislim nego samo malo da poteramo temu pred Novu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 29, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Осим мењача, нема ту баш пуно тога да се ради. Уље и семеринзи, потрошни материјал. А и ти Борисе, немаш превоз, а ваљда имаш другара, кажеш плаћан гориво и идемо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u pitanju 3vd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A jel si ti malo pogledao motor kad si kupovao?Mislim pratim tvoje postove pa kad sam onako bez veze sabrao šta tu ima da se radi ihahaj...Ništa loše ne mislim nego samo malo da poteramo temu pred Novu godinu. Pre par postova sam napomenuo kako je tekla konverzacija izmedju prodavca i mene. Inace, prodavca licno poznajem, covek je od ugleda i pozirivne reputacije. Od problema na motoru je receno da su diskovi potroseni, sto sam i pregledom ustanovio i da je ulje za zamenu u masini. Menjac nije pomenuo, a prilikom probne voznje mi je samo jednom trznuo u trecoj i to sam propisao nenastelovanom karbu. Menjac ozbiljnije trza jedino ako se malo energicnije doda gas, a meni prilikom probe motora na +5 stepeni i na tudjem motoru po magli stvarno nije padalo na pamet da zavrcem gas da bi video da menjac zeza. Kada sam otkupio motor i dovezao ga kuci, inda sam malo ozbiljnije poterao masinu i video da trza u trecoj... Vile su bile suve na motoru prilikom pregleda, a video sam da pusta semering tek kada sam dosao kuci. Ksenoni su bili povezani na dugo svetlo i nisam ni palio duga svetla da bih primetio da ne rade. I to sam video tek kuci. Na moje iskreno pitanje zasto prodaje motor za te pare, dobio sam odgovor da je zapao u dugove oko struje, kupio i auto pa mora da vrati pare...posle citam u Bokilicevoj temi da isti taj prodavac planira da kupi Bokilicev motor za vise para nego sto je prodao svoj...sabrao sam ja dva i dva, ali, opet ponavljam, ja sam IPAK i pored svega dobio motor za male pare, s obzirom na stanje i opremu koja je isla uz njega. Samo ipak je moglo biti vise iskrenosti u prodaji, pa bi svako bio zadovoljan, jer bi ja svakako kupio taj TDM i da je prodavac naveo sve mane i kvarove tog motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Осим мењача, нема ту баш пуно тога да се ради. Уље и семеринзи, потрошни материјал. А и ти Борисе, немаш превоз, а ваљда имаш другара, кажеш плаћан гориво и идемо Imas prikolicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u pitanju 3vd?Jeste, 3vd, 95. godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 29, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Осим мењача, нема ту баш пуно тога да се ради. Уље и семеринзи, потрошни материјал. А и ти Борисе, немаш превоз, а ваљда имаш другара, кажеш плаћан гориво и идемо Imas prikolicu? Имам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Осим мењача, нема ту баш пуно тога да се ради. Уље и семеринзи, потрошни материјал. А и ти Борисе, немаш превоз, а ваљда имаш другара, кажеш плаћан гориво и идемо Imas prikolicu?Имам. Uuu super...Ajd cujemo se posle nove godine pa idemo kod Bokilica...hvala ti...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...