n5rovic 57 Napisano Decembar 9, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i crteža za štender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi neće niko da napravi ovaj garažni štender.Ako nekome treba a nema uslova evo ja ću uz nočanu nadoknadu (forumašku) podrazumeva se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 11, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Биће, полако, обавезе на факсу притисле тренутно, па кад ухватим времена. А како си решио овај L профил што иде под вилу? Можда је једноставније и лакше направити од мог. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi neće niko da napravi ovaj garažni štender.Ako nekome treba a nema uslova evo ja ću uz nočanu nadoknadu (forumašku) podrazumeva se.Поздрав конструкторе, ево ја се пријављујем да ми уз новчану надокнаду правиш тај штендер. Колико то задовољство кошта и могу ли да ти придржавам, припомогнем. Могу рецимо и да купим материјал па да заједно варимо. Урадио бих и ја то одавно али , немам апарат и све се нема времена! Унапред хвала. Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Биће, полако, обавезе на факсу притисле тренутно, па кад ухватим времена. А како си решио овај L профил што иде под вилу? Можда је једноставније и лакше направити од мог. "L" profil je standardni od L profila .Pričvršćen zavrtnjem ali ne čvrsto da bi mogao da se rotira prilikom podizanja i spuštanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi... ja samo da se prijavim kao ponosni vlasnik TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 20, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to pala zamena za Teneru il je tenera tak sad stavljena na prodaju ? Welcome !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 20, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to pala zamena za Teneru il je tenera tak sad stavljena na prodaju ? Welcome !!! Tenera je još kod mene...na prodaju je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim odma u startu...pošto je motor imao blagi problem sa karburatorima (trzao je u 3. brzini i davio se u 5.) rešio sam da skinem karburatore i da ih očistim i da vidim jel sve kako treba. Sumnjao sam na karburatore jer kada polako dodajem gas nema nikakvih problema, ali kad hoću malo energičnije da dodam gas onda se dešavalo da dobije tzv. knedlu na gasu... Skinuo sam karburatore i rasturio ih sve do zadnjeg šarafa i sve oprao i sklopio nazad. Primetio sam da kutija filtera za vazduh nije bila dobro pričvršćena na karbove pa sam to lepo namestio i stegao šelne kako treba. Motor je lepo upalio i sada lepo prima gas, čini mi se čak mnogo bolji odziv na gasu nego kada sam ga doterao. Nisam mogao da ga provozam jer je već pala magla i dosta je hladno, ali biće još lepih dana pa ću da vidim da li sam otklonio taj problem sa trzanjem... Ostaje mi još da pregledam i eventualno zamenim prednje diskove i da sredim semeringe na prednjim vilama jer desni štap malo slinavi..al otom-potom... duga je zima, biće vremena da se radi još na njemu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 20, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A ti si od demro.st uzeo zelenka? U zdravlju da se vozite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 20, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 20, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si od demro.st uzeo zelenka? U zdravlju da se vozite! Hvala! Da, od Janka iz Kisača je TDM... Evo i koja slika: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Decembar 20, 2015 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ti tenera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 21, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ti tenera? 900 evra... ima tema u Prodajem podforumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 21, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog zanima... 1300e... ima i oglas u oglasniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kao sto je kolega demro.st vec pisao (a od njega sam uzeo TDM-a) imam problem sa 3. brzinom, tj. kada polako dodajem gas ide lepo, al kad hocu malo energicnije da dodam gas pocne da trza, vuce, ali trza...bojim se da nije menjac vec stradao...to bi mi bila bas nezgodna investicija sad...da li neko mozda moze da da neki predlog sta bi moglo biti? Ulje cu mu sutra promeniti, mada ne verujem da moze od ulja biti problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ne rece da si to sredio ciscenjem karbova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.net/katalog/yamaha/tdm-850-9296/menjac.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ocistio sam karbove i lepo vuce, ali taj problem sa trzanjem i dalje postoji...A Bokilic mi malko daleko, a nemam bas ni slobodnib dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Astral, ovo je bas povoljna cena, jedino da nadjem ko bi mi to menjao ako je do menjaca problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Само, обрати пажњу на опис из огласа... 3 BRZINA LOSA Колико се сећам, у теми где дечко продаје ТДМ-а у деловима, мислим да има и мењач. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Astral, ovo je bas povoljna cena, jedino da nadjem ko bi mi to menjao ako je do menjaca problem...Pa Bokilic par nas, odrzava motore kod njega ali verovatno postoji i neki majstor u tvom kraju koji bi ti pomogao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...