shoyyka 10781 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Evo 850-ice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nadjoh kod nas lepilo da sredim ručku gasa, zbog grejača ide u krug... jedino dve tubice imadoše u Motoshop-u MRG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13967 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 7687 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Radite li nešto na motorima? Omela me temperatura ali ne smeta da se malo radi u dnevnoj sobi. Nije baš da idem u hladnu garažu. Samo jedna slika, teaser Kad sve završim i sklopim objaviću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima dana, dok ogreje malo... ionako me drm'o neki virus dve nedelje... dugo ga nisam zakačio, ovaj neki zaheban beše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh jednu noćnu...nije loša photo upload on internet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Februar 10, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Ausländer said: Има на огласима нека јамаха ТДМ, али 28 KW, како иде то уопште? Стварно тако слаба? To je samo na papiru. Svima su im poskidane blokade. Blokade su mahom mehanickog tipa (850). Lako se uklanjaju, to ovi iz Ch imaju uglavnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Big daddy... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 2008 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Haha predobra fotka! Kolko je veci tdm od trkalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da čovek ne poveruje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, shoyyka je napisao: Big daddy... Kad bi pored TDM-a doterali CB1000 Big One, delovao bi kao i te trkalice naspram TDMa. Big One nije bez razloga dobio to ime... Ogroman motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ok ali mislim da ne bi bila baš tolika razlika,visok je TDM... a što sam se razočarao u CBF 1000, beži bre, TDM k'o vita Jela naspram njega, ja koji sam 180 pa mi deluje nisko, kamoli višlji... A možda je u pitanju i navika!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, shoyyka je napisao: Ok ali mislim da ne bi bila baš tolika razlika,visok je TDM... a što sam se razočarao u CBF 1000, beži bre, TDM k'o vita Jela naspram njega, ja koji sam 180 pa mi deluje nisko, kamoli višlji... A možda je u pitanju i navika!? Kolega, ne pričam o CBF1000... CB1000 Big One... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ThePainkiller je napisao: Kolega, ne pričam o CBF1000... CB1000 Big One... Pa da, prokomentarisao sam u prvoj rečenici...posle dodao za CBF... Nego... kad ćeš opet kod nas? Ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, shoyyka je napisao: Pa da, prokomentarisao sam u prvoj rečenici...posle dodao za CBF... Nego... kad ćeš opet kod nas? Ako nije tajna Aha...nisam onda dobro razumeo... Pa mislim da se više neću vraćati na TDM (ako si na to mislio pitanjem)... 850-ku sam izgustirao (3 puta do sada već), a 900-ku sam vozio od drugara i nije mi toliko vau koliko sam očekivao od nje... Za sada mi je Bandit odličan. Jednog lepog dana, ako zaradim neke veće pare, onda bi došla neka FJR1300 i to je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano Februar 12, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Aha...nisam onda dobro razumeo... Pa mislim da se više neću vraćati na TDM (ako si na to mislio pitanjem)... 850-ku sam izgustirao (3 puta do sada već), a 900-ku sam vozio od drugara i nije mi toliko vau koliko sam očekivao od nje... Za sada mi je Bandit odličan. Jednog lepog dana, ako zaradim neke veće pare, onda bi došla neka FJR1300 i to je to... Ne vredi.... Kad legneš da spavaš, zatvoriš oči.... Pojavljuje se onaj zloćudni crv koji te pritiska da opet uzmeš TDM.... ALI 900 ovaj put! Zamisli, agilan, lak, brz, udoban, malo troši.... Lepota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, WoodyRider je napisao: Ne vredi.... Kad legneš da spavaš, zatvoriš oči.... Pojavljuje se onaj zloćudni crv koji te pritiska da opet uzmeš TDM.... ALI 900 ovaj put! Zamisli, agilan, lak, brz, udoban, malo troši.... Lepota! Od svega nabrojanog, jedino mi njegova (mala) potrošnja privlači pažnju. Ostalo mi je sve nekako prosečno, ništa mi nema vau efekat... Sadašnji Bandit mi mnogo više uzbuđenja daje, nije uopšte težak ni za male gradske manevre, udoban je (to moram da zahvalim prerađenom sedištu), a posebno mi se sviđa to što može da se vozi petom brzinom na 1500 obrtaja i da nema ni jedan jedini trzaj da mu smeta (dok je 900-ka vrlo nervozna na malo gasu, a da ne spominjem onaj on-off efekat puštanja i dodavanja gasa...) Tvoj TDM jeste stvarno lep, to moram da priznam, ali to je samo zbog te žute boje, koja mu stvarno dobro stoji... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, ThePainkiller je napisao: Od svega nabrojanog, jedino mi njegova (mala) potrošnja privlači pažnju. Ostalo mi je sve nekako prosečno, ništa mi nema vau efekat... Sadašnji Bandit mi mnogo više uzbuđenja daje, nije uopšte težak ni za male gradske manevre, udoban je (to moram da zahvalim prerađenom sedištu), a posebno mi se sviđa to što može da se vozi petom brzinom na 1500 obrtaja i da nema ni jedan jedini trzaj da mu smeta (dok je 900-ka vrlo nervozna na malo gasu, a da ne spominjem onaj on-off efekat puštanja i dodavanja gasa...) Tvoj TDM jeste stvarno lep, to moram da priznam, ali to je samo zbog te žute boje, koja mu stvarno dobro stoji... Ma vratićeš se ti čim kreneš na neko duže putovanje... zna se koji su motori sa vau efektom, malo se zabaviš i to je to...a ovo pravljeno za daleke pute... ma znaš sve... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da imam neko bogatstvo i dovoljno vremena u životu, moj vozni park bi otprilike bio: 1. Yamaha FJR1300 - za putovanja 2. VFR 800 Crossrunner - za kurčenje 3. Suzuki DRZ400 supermoto - za ludiranje 4. Yamaha WR400 cross - za šumu i off Al sam skroman, jel da...? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Februar 12, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa da znaš da jesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13967 Napisano Februar 12, 2020 Integrisan, 7687 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ThePainkiller said: Od svega nabrojanog, jedino mi njegova (mala) potrošnja privlači pažnju. Ostalo mi je sve nekako prosečno, ništa mi nema vau efekat... Sadašnji Bandit mi mnogo više uzbuđenja daje, nije uopšte težak ni za male gradske manevre, udoban je (to moram da zahvalim prerađenom sedištu), a posebno mi se sviđa to što može da se vozi petom brzinom na 1500 obrtaja i da nema ni jedan jedini trzaj da mu smeta (dok je 900-ka vrlo nervozna na malo gasu, a da ne spominjem onaj on-off efekat puštanja i dodavanja gasa...) Tvoj TDM jeste stvarno lep, to moram da priznam, ali to je samo zbog te žute boje, koja mu stvarno dobro stoji... Kako bre, prosečno. Monoblok klješta, ram od alu od početka do kraja, alu viljuška i amort na istom principu kao R1, dosta toga lepog ima. Generalno je po završnoj obradi. Nego opraštam ti, malo je dosadan motor. Znam da si na to mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Alekre je napisao: Kako bre, prosečno. Monoblok klješta, ram od alu od početka do kraja, alu viljuška i amort na istom principu kao R1, dosta toga lepog ima. Generalno je po završnoj obradi. Nego opraštam ti, malo je dosadan motor. Znam da si na to mislio. Ma znam ja da je TDM900 generalno odličan motor u tehničkom smislu. Ali hoću da kažem da je za vožnju poprilično dosadan. To sam mislio pod tim "vau" efektom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4992 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ThePainkiller said: Ma znam ja da je TDM900 generalno odličan motor u tehničkom smislu. Ali hoću da kažem da je za vožnju poprilično dosadan. To sam mislio pod tim "vau" efektom... Imao bandita. Imam tdm. Oba su dosadna. Tdm je superiorniji u svakom smislu. Ali vise volim Bandita. Bandit4life! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Markone88 je napisao: Imao bandita. Imam tdm. Oba su dosadna. Tdm je superiorniji u svakom smislu. Ali vise volim Bandita. Bandit4life! Eh kolega, ti si imao malog Bandita... Njegov veliki bata je itekako zanimljiviji od TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim kad mi je motor "dosadan"... znači da se baš vozi lako, što je i poenta valjda, ne umara, ne strepiš u krivinama da li će zakočiti, preteći... ako hoćeš baš vau efekat kupiš R-a,Fazera i sl... ovo je motor tako reći kome su svega dali pomalo... Kao što reče kolega Sachmo sve što više probam druge sve mi se više svidja TDM... Stavio ga bio na oglase, hteo VFR800 v-tec, djasvi mi se, probao jednu, lepo je to ali bole ruke pri dužoj vožnji... zovu kupci Obrenovac, NS, mogu doći sutra... au crni Milane, šta raditi??? Ponuda nikakva... jedan daje 3000,drugi 3100...može rekoh za klot motor, ajde videćemo... pozovite da se slučajno ne predomislim u vezi prodaje... i ja ga sklonim... zovne jedan, rekoh odustao sam i td.... da su pristali na klot ja bi ga dao, ne mogu da ispadam cupi, al' bi se pokajao, možda i ne, ko zna! Jer volEm mog TDM-ića... volEm što je visok pa se njišem tam-vam Izvin'te na ke''anju malo! Ali tako je, barem u mom slučaju... kao što reče Alekre posle samo Jamaha FJ-09 i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Februar 12, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sta je Fj-09 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...