TomyB 119 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, ThePainkiller said: Kablovi mogu da se odvoje i od kapa i od bobine. U bobinama ih drži vrlo specifična ˝kvačica˝, hoće da pukne pa onda kabel ispada iz bobine... Nije to. Upalio je iz prve, probao sam i da skinem po jednu kapu sa svećica i radi sa po jednim klipom, stvarno me izluđuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene nesto slicno,radi u leru oko 5min i ugasi se,nece da upali nekih pola sata i onda upali na cvrgu.Ja sumnjam na benzinsku pumpu.Jel ima neko ideju sta bi jos moglo da bude.Ako je pumpa da li ima negde da se kupe membrane ili cela pumpa.3vd je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15817 Napisano Jun 25, 2019 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko od vas citio ventile i magistrale za iste u cepu rezervoara? Hoce i tu da napravi vakuum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam za cep rezervoara to sam prvo gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18747 Napisano Jun 25, 2019 Integrisan, 5615 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Vlada malinoa said: Znam za cep rezervoara to sam prvo gledao Cep ne pravi problem na pola sata. A taj vakuum problem sam imao na gpz u pa znam, standard boljka koja se resava izbacivanjem nepotrebnih gumica u istom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15817 Napisano Jun 25, 2019 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kawasaki je puno stvari standardna boljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Motorcyclist je napisao: Cep ne pravi problem na pola sata. A taj vakuum problem sam imao na gpz u pa znam, standard boljka koja se resava izbacivanjem nepotrebnih gumica u istom. Znaci vakum da pogledam,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15817 Napisano Jun 25, 2019 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se izbace gumice tj membrane iz ventila (kao 8 izgleda) gorivo ce isparavati i po vrucini se bas osetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18747 Napisano Jun 25, 2019 Integrisan, 5615 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, bdada said: Ako se izbace gumice tj membrane iz ventila (kao 8 izgleda) gorivo ce isparavati i po vrucini se bas osetiti. Jeste, oseca se ali do isparavanja ne dolazi, makar ne na gpz, tj nema nikakvog benzina na cepu ili van njega itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, imam ponudu da menjam sadasnji motor za TDM 850, ali on se vodi na 28kW, registrovan je kod nas duzi niz godina i trenutno je registrovan, da li po ovim novim zakonima nece da prave problem na tehnickom zbog broja kW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2540 Napisano Jun 27, 2019 Andragog, 5111 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nece praviti. Ako piše u saobracajnoj to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15817 Napisano Jun 27, 2019 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nece, to je problem samo kada bi trenutno hteo da uvezes a posto je vec registrovan nema problema, sta vise lakse ces ga prodati jer mogu i mladji vozaci da ga voze pa imas veci krug potencijalnih kupaca. Ako ide preko 140 km/h onda je blokada skinuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Za uvoz znam, nego posto 'strucnjaci' svaki dan izmisljaju nove stvari za kontrolisanje reko da nisu mozda poceli i to da gledaju Nisam pogledao motor, a nije ni on moj, tako da je jos uvek nismo sklopili nikakav posao Caletu je neostvarena zelja TDM, a i burazer skoro polozio za A2, pa mi se lepo poklopilo samo da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 604 Napisano Jun 29, 2019 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ajd se upisem i ja. Pre neki dan postadoh vlasnik 3vd iz 93. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, JoeD je napisao: Ajd se upisem i ja. Pre neki dan postadoh vlasnik 3vd iz 93. Dobrodošao u našu malu družinu TDM-aša (a i ostalih koji su bivši ili u srcu). Ajd sa srećom da te služi motorin... Daj neku sliku tog TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Malko se prelazi po ravnome vozati... shell gas station address 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10780 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 3449 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Al' mi čuči jaša,a? Nadjoh konačno dobro odelo,Hein Gericke,54 broj,za mene,ko bi rek'o,taman...morao da je obučem,nisam mog'o da je umuvam u kofer,jedva stale pantalone i mesh jakna i prsluk i voda i sto bandraka ima...al' skuv'o sam se...u stvari i nisam do BG-a...otišao na Šabac,a vrnuo se auto-putem,130 k'o duša,pirka,malo ustanem da se ladnem,zbog vizira,baš mi se potrefio...ali u BG-u...na Gazeli zatvorili dve trake zbog udesa pa se napravi gužvanjac...posle je fino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13939 Napisano Jun 29, 2019 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovaj dečko od 26 godina koji se slikao pored Yamahe? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 604 Napisano Jun 30, 2019 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, ThePainkiller said: Dobrodošao u našu malu družinu TDM-aša (a i ostalih koji su bivši ili u srcu). Ajd sa srećom da te služi motorin... Daj neku sliku tog TDM-a... Uff, nemam nijednu Evo iz oglasa. Nema vise jedan top, ima fabricke kao na drugoj slici. I to je to. Nista posebno, al meni drag. Moram gume da mu resim pod hitno, zadnja tu i tamo, prednja je katastrofa, nego nema se para za nove, pa dok ne ispadne nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 991 Napisano Jun 30, 2019 MK Obrenovac, 584 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja prednju Michelin Pilot Road 3 skinuo zimus sa mog TDMa stavio mu bio nove Guma ja upolovacena ali moze jos da se tera, meni je drzala samo tako Ako hoces poklanjam ti je 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4992 Napisano Jun 30, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Sto sam video lep TDM u Herceg Novom, jujujuju... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2540 Napisano Jun 30, 2019 Andragog, 5111 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 9:40 sam sreo tri TDMa teraju prema Užicu, ili možda CG. Žuti, crni i jedan bezbojni , nisam video boju od brzine... to je neko odavde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10625 Napisano Jun 30, 2019 Drug član, 2046 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A zasto meni merac goriva pokazuje samo do polovine rezervoara iako je pun? Rezerva mi lepo radi npr.Jesi ti trenutno u Vucju? Na hidrocentrali.. ? Mislim da je tvoj TDM..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jun 30, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, bio sam do sada 1 hour ago, ProMaster said: Jesi ti trenutno u Vucju? Na hidrocentrali.. ? Mislim da je tvoj TDM.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...