Lipfi 8 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda buljavko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Octobar 18, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bocca_bastard je napisao: sad je jos buljaviji Tvrda stolica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nadule su mu se rožnjače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 18, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kako se drustvu svidjaju sociva u farovima,nije vise toliko buljav!? Kако раде са тим стакленим рељефним фаровима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Octobar 18, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se,nisam ugradio sociva nego na spoljnje staklo fara (sa strane,ono ruzno sto mi je uvek smetalo) zalepio foliju crnu za stopaljke. Zbog odraza stvarno izgledaju kao sociva a farovi su vizuelno kompaktni sa maskom,na slici se ne vidi ali drugi motor,mnogo lepse izgleda,posebno sto je sve crno. Inace to je jedini detalj koji me uvek nervirao kod tog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Octobar 19, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/15/2017 at 10:40 PM, Ćomi Oluja said: Hvala puno! Pa šta znam gledam sa praktične strane, zaštita i to... Found it! Malo mi ovo nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Octobar 19, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To je original,sta ti je nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 20, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da mu se ne dopada izgled. Svakako, to može da se ofarba u boju plastika/agregata i onda lepše čučne. Imao sam plastičnu ralicu na Fazeru, imao sam metalnu ralicu na Stromu. Razlika nebo i zemlja. Uvek bih pre uzeo metalnu, a svakako je višestruko korisna i na običnom makadamu, da ne pričamo o ozbiljnijem offu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Octobar 21, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege. Ima li neko iskustva sa ovim uljem?Kupio sam ga prilično povoljno, pa ne znam dal da ga sipam ili da ga prosleđujem :-)Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onako laicki,ako je uopste ista firma. Imaju veliku ulogu u f1 verovatno nisu bas za bacanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Octobar 21, 2017 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je selenia, piše skroz dole, tako da se nećeš zajebati ako sipaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 478 Napisano Octobar 22, 2017 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jbt po etiketi bih rekao da si u novosadskom trznom centru panda kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Octobar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan To jeste Selenia, rekoše mi ljudi da je kvalitetno ulje. Al šta ga znaš, rekoh i ovde da pitam. Triput meri jednom seci ;-)Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Octobar 22, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Cifra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Octobar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Cifra?650din/L je inače, i na tu cenu sam dobio još 25% popust.Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Octobar 22, 2017 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena,obavezno javi utiske kada zamenis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Octobar 22, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Tamo posle ponedeljka, da kupim filtere. Pa javljam.Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Octobar 22, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li moze nekako da se ugradi merac temperature rashladne tecnosti motora, na 4tx, recimo da se skine sa 3vd komplet i prebaci? Da li je to neko radio i ako jeste, koliko li je komplikovano? Nemam nikakvih problema sa temperaturom, ali eto, mislim da je to jako neophodno, stoga bih to i ugradio ako je ikako moguce... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Octobar 27, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/20/2017 at 8:46 AM, Dejan Nešković said: Rekao bih da mu se ne dopada izgled. Svakako, to može da se ofarba u boju plastika/agregata i onda lepše čučne. Imao sam plastičnu ralicu na Fazeru, imao sam metalnu ralicu na Stromu. Razlika nebo i zemlja. Uvek bih pre uzeo metalnu, a svakako je višestruko korisna i na običnom makadamu, da ne pričamo o ozbiljnijem offu. Slažem se. Metalni + farbanje. Hvala ljudi na povratnim informacijama. Izvinjavam se što sam neažuran. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 27, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam po oglasima, TDM drzi cenu ko lud. 4TX mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 28, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan A i 900tke. Na oglasima, makar vizuelno što je super, drži cenu i te kako. Trenutno je i dalje moj motor na prodaju, a potom se nadam da će naići neka 900ka. Da li neka već odavde, ili tek uvežena od Denisa, videćemo već. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22968 Napisano Octobar 28, 2017 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kolege vozaci TDMa, mozda ce nekome od vas biti interesantno, nudim svoju CBR F4 u zamenu za 4tx ili noviji... Kome je udobnost dozlogrdila, voznja postala monotona i bez adrenalina a hoce lepu i zdravu Hondu evo prilike! Pozdrav Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 28, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Gledam po oglasima, TDM drzi cenu ko lud. 4TX mislim...Држи, држи.Зато и стоје по пар месеци на огласима... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Stoje svi .. Tdm se jos i prodaje u odnosu na ostale.. znam za par jako zdravih motocikala koji stoje na oglasima i nista,nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav pa kako cu ja da dodjem do mojg 4 ...tog tdm kad se bolji motori od moje suzane ne prodaju.. covek uci na greskama imo sam dva odlicna i jednog skoro odlicnog tdm i ja to prodo zarad nekog copera,, do proleca sam u vasem drustvu ....a kako neznam al cilj opravdava sredstava tako kazu pametni ljudi ajd pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...