zli 412 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima ili zna gde ima vile za TDM-a 850, godiste 1994.neka javne...treba mom prijatelju... Ili direktno na tel.0641282898 Darko. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 13, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @zli Javi se ovdje: http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/24684-bdada/ ili na: 063/8541744 Dada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Zvace Darko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 13, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolje, ako je tako. Od TDM-a 850 3VD naljepnice TDM 52E. Vidis da i broj 2 i broj 4 se prodaju posebno nalepnica ispod nalepnice jedno 52e a drugo 30e , znaci nalepnice za ceo motor pravo bogatstvo "naopako" . Da samo sto je natpis TDM u setu, znaci lijeva i desna 52.50E. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jun 14, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi vizira, da li je neko stavio manji od fabričkog? Skontao sam da mi vetar bije tačno u sredinu kacige i da treba vizir poprilično da se podigne kako ne bi osetio turbulenciju. Kada bi vizir bio u ravni sa prednjom maskom vetar bi udarao u visini grudi ili ramena. Ovo sam ranije uradio na KLE-u i bilo je milina, vetar duva, ali se ne osete vibracije na kacigi, samo ravnomeran šum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi vizira, da li je neko stavio manji od fabričkog? Skontao sam da mi vetar bije tačno u sredinu kacige i da treba vizir poprilično da se podigne kako ne bi osetio turbulenciju. Kada bi vizir bio u ravni sa prednjom maskom vetar bi udarao u visini grudi ili ramena. Ovo sam ranije uradio na KLE-u i bilo je milina, vetar duva, ali se ne osete vibracije na kacigi, samo ravnomeran šum. Ja imam manji od fabrickog, tj. u ravni sa maskom je vizir. Nije lep osecaj na preko 120 na sat. Ja sa svojih 75 kila se jedva odrzavam na motoru pri vecim naletima vetra...Definitivno cu raditi vizir kod Ivana, samo da dodjem do vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi vizira, da li je neko stavio manji od fabričkog? Skontao sam da mi vetar bije tačno u sredinu kacige i da treba vizir poprilično da se podigne kako ne bi osetio turbulenciju. Kada bi vizir bio u ravni sa prednjom maskom vetar bi udarao u visini grudi ili ramena. Ovo sam ranije uradio na KLE-u i bilo je milina, vetar duva, ali se ne osete vibracije na kacigi, samo ravnomeran šum. A da dodaš na fabrički mali dodatak?! Kod mene je bio isti problem, pa sam kupio na Ali-ju ovaj dodatak koji razbija baš tu spomenutu turbulenciju, namestiš ugao koji ti odgovara i uživaš u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Охо, може линк тог додатка са Алија? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Охо, може линк тог додатка са Алија? Ne znam da li smem postaviti javno, ako ne, neka urednici obrišu post http://www.aliexpress.com/item/Airflow-Adjustable-Windscreen-For-Honda-Yamaha-Suzuki-Kawasaki-BMW-KTM-Aprilia-Ducati-band-With-windshield-models/32507787445.html?spm=2114.10010108.1000014.1.xLOFKh&scm=1007.13338.33346.0&pvid=d01ec9c4-9b7e-4417-9c70-d2113e2dbf48&tpp=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ау, факат морам наручити ово. Таман помислио ставио на мотор све што ми треба, кад оно у корпи на алију кратке ручице и сад ово. А ваљда ћу убости неки тикет на овом првенству па да се и поручи то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra stvar sad sam pregledao na Ali sve slike sto su postavljali kupci i na Traceru MT09 izgleda kao fabricki jer su ostrije ivice ,kao malo kockastije . Steta sto nema u nekom ovalnom obliku koji prati kolko tolko liniju TDM ovog vizira . Nisam video kako izgledaju nastavci tih vizira koje radi Ivan ima li neko sliku kao mu je on to napravio . Mislim verujem da je ovaj sa AliJA ekstra samo malo mi se nekako ne uklapa po dizajnu ja sam kontao da narucim ovaj pa za njega da mi onda neko napravi ovalni nastavak na ovaj metalni nosac koji bi dobio sa Alija . Msm malo komplikujem stvar ali nekako mislim da bi mi ovo bas strcalo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovaj dodatak na vrhu vjetrobrana imam subjektivni osjecaj da bi on na nekoj vecoj brzini, nakon nekog vremena od vibracija mogao polomiti vjetrobran. Nadam se da nisam u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovaj dodatak na vrhu vjetrobrana imam subjektivni osjecaj da bi on na nekoj vecoj brzini, nakon nekog vremena od vibracija mogao polomiti vjetrobran. Nadam se da nisam u pravu. Kada sam postavio taj dodatak i Ja sam imao taj osećaj da će mi slomiti vizir, ali posle par odvoženih tura sam se uverio da nije tako. Meni i te kako odrađuje posao, bez toga na 120km već počinje vetar toliko da baca glavu da moram ukočiti vrat da bi mirovao, sa ovim dodatkom i na 160 vozim bez problema. Mislim da tu igra ulogu i ko je koliko visok, Ja sa svojih 176cm ne spadam u višlju kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra stvar sad sam pregledao na Ali sve slike sto su postavljali kupci i na Traceru MT09 izgleda kao fabricki jer su ostrije ivice ,kao malo kockastije . Steta sto nema u nekom ovalnom obliku koji prati kolko tolko liniju TDM ovog vizira . Nisam video kako izgledaju nastavci tih vizira koje radi Ivan ima li neko sliku kao mu je on to napravio . Mislim verujem da je ovaj sa AliJA ekstra samo malo mi se nekako ne uklapa po dizajnu ja sam kontao da narucim ovaj pa za njega da mi onda neko napravi ovalni nastavak na ovaj metalni nosac koji bi dobio sa Alija . Msm malo komplikujem stvar ali nekako mislim da bi mi ovo bas strcalo . Bitan ti je nosac, a vizir ( dodatak ) mozes sam praviti kako ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atila019 52 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbija Motocikl: GS 1200 Adventure , XS 1100 , XJR 1300 , ZRX 1100, CB 1300 , CBR 1000F ... Prijavi odgovor kao problematičan @zli Javi se ovdje: http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/24684-bdada/ ili na: 063/8541744 Dada. Samo bih da se zahvalim drugovima na saradnji i pohvalio bih korektnost prodavca ... Hvala drugari . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, tu smo da pomognemo, a prodavac kod mene ima ocjenu 10+ zato je i preporucen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Jun 15, 2016 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vama,sto kaze Branko tu smo da se pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Robertov auspuh. Komplet grana i top. Sledi montaza popodne pa stizu i snimci i slike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovaj dodatak na vrhu vjetrobrana imam subjektivni osjecaj da bi on na nekoj vecoj brzini, nakon nekog vremena od vibracija mogao polomiti vjetrobran. Nadam se da nisam u pravu. Kada sam postavio taj dodatak i Ja sam imao taj osećaj da će mi slomiti vizir, ali posle par odvoženih tura sam se uverio da nije tako. Meni i te kako odrađuje posao, bez toga na 120km već počinje vetar toliko da baca glavu da moram ukočiti vrat da bi mirovao, sa ovim dodatkom i na 160 vozim bez problema. Mislim da tu igra ulogu i ko je koliko visok, Ja sa svojih 176cm ne spadam u višlju kategoriju Druze još samo jedno pitanje taj metalni deo koji se pričvršćuje na postojeći vetrobran Jel on ceo od metala, i na mestu gdje naleže na postojeći vetrobran ili ima neku gumenu podlogu da nebi izgrebao vizir na koji se pričvrscuje ?Na slikama bih rekao da je ceo metalni pa kontam sta se desi ako resis da to skineš. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovaj dodatak na vrhu vjetrobrana imam subjektivni osjecaj da bi on na nekoj vecoj brzini, nakon nekog vremena od vibracija mogao polomiti vjetrobran. Nadam se da nisam u pravu. Kada sam postavio taj dodatak i Ja sam imao taj osećaj da će mi slomiti vizir, ali posle par odvoženih tura sam se uverio da nije tako. Meni i te kako odrađuje posao, bez toga na 120km već počinje vetar toliko da baca glavu da moram ukočiti vrat da bi mirovao, sa ovim dodatkom i na 160 vozim bez problema. Mislim da tu igra ulogu i ko je koliko visok, Ja sa svojih 176cm ne spadam u višlju kategoriju Druze još samo jedno pitanje taj metalni deo koji se pričvršćuje na postojeći vetrobran Jel on ceo od metala, i na mestu gdje naleže na postojeći vetrobran ili ima neku gumenu podlogu da nebi izgrebao vizir na koji se pričvrscuje ? Na slikama bih rekao da je ceo metalni pa kontam sta se desi ako resis da to skineš. Kod nekih prodavavca ima guma u kompletu kod nekih ne. Konkretno meni je stiglo bez gume ali sam ja stavio gumu sam, isekao neku armiranu od 2mm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Robertov auspuh. Komplet grana i top. Sledi montaza popodne pa stizu i snimci i slike... Cek, cek... Stigla ti prikljucna cijev i top ili bas komplet grana sa topom i koja je cijena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Grana od Y racve do topa i top. Cena za top je 90 evra (top, selna, db killer), grana 4000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovaj dodatak na vrhu vjetrobrana imam subjektivni osjecaj da bi on na nekoj vecoj brzini, nakon nekog vremena od vibracija mogao polomiti vjetrobran. Nadam se da nisam u pravu. Kada sam postavio taj dodatak i Ja sam imao taj osećaj da će mi slomiti vizir, ali posle par odvoženih tura sam se uverio da nije tako. Meni i te kako odrađuje posao, bez toga na 120km već počinje vetar toliko da baca glavu da moram ukočiti vrat da bi mirovao, sa ovim dodatkom i na 160 vozim bez problema. Mislim da tu igra ulogu i ko je koliko visok, Ja sa svojih 176cm ne spadam u višlju kategoriju Druze još samo jedno pitanje taj metalni deo koji se pričvršćuje na postojeći vetrobran Jel on ceo od metala, i na mestu gdje naleže na postojeći vetrobran ili ima neku gumenu podlogu da nebi izgrebao vizir na koji se pričvrscuje ?Na slikama bih rekao da je ceo metalni pa kontam sta se desi ako resis da to skineš. Kod nekih prodavavca ima guma u kompletu kod nekih ne. Konkretno meni je stiglo bez gume ali sam ja stavio gumu sam, isekao neku armiranu od 2mm. OK znaci ima mesta za gumu, brinuo sam se da nije previše knap pa da ne može da se zavuce. Hvala ti na svim info, ja sam na tom Aliju kupio brdo stvari ali ovo nisam ugledao. A ovo kako vidim je bezmalo identicna kopija Givija S180t koji je mnogo skuplji. Ovih dana bas očekujem bluetooth komunikator za 2 kacige ne znam dal ce naplatiti carinu. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Grana od Y racve do topa i top. Cena za top je 90 evra (top, selna, db killer), grana 4000 din. Ok...Prikljucna cijev i top. Nego daj fotke da vidimo kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Grana od Y racve do topa i top. Cena za top je 90 evra (top, selna, db killer), grana 4000 din. Ok...Prikljucna cijev i top. Nego daj fotke da vidimo kako to izgleda. Cim stignem sa posla krecem da montiram pa slikam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...