Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Вечерас растављам па ћу да видим шта је са инсталацијом, нисам стављао сијалице на фабричке буксне, него сам из њих вукао струју до релеа па на нове буксне.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Вечерас растављам па ћу да видим шта је са инсталацијом, нисам стављао сијалице на фабричке буксне, него сам из њих вукао струју до релеа па на нове буксне.

Te sijalice su preveliki potrosaci za njegovu instalaciju, verovatno ti je izgoreo neki kontakt i pravi otpor sada i zato ti ckilje.. Proveri mase, uglavnom gore kontakti ka masi..

Te sijalice su preveliki potrosaci za njegovu instalaciju, verovatno ti je izgoreo neki kontakt i pravi otpor sada i zato ti ckilje.. Proveri mase, uglavnom gore kontakti ka masi..

• Svrati ponekad, 332 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere

Da nema ko felne za TDM 850 da nisu udarane i peglane  po nekoj normalnoj cijeni. :zbunjen:

ima ortak, clan foruma lukabx zadnju felnu za tdm 850, kontaktiraj ga

• moto merkat °°, 4899 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Није ксенон, имам две Н4 100/90

Imam ja instalaciju  ;)

pa otkud ces to stavljati,ozbiljno prvo pregledaj instalaciju,buksne,da se nisu istopile.

• 8-bit, 1881 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650

Jeste li primetili kako TDM drži cenu.

Kao da ljudi prodaju, a u stvari neće da prodaju - nema sezonskog popusta (u odnosu na druge marke).

• 8-bit, 1881 postova

Malo moje filozofije - zagledao sam stroma, razmišljao i na kraju shvatio - ako imam na TDM-u nove gume,

wing rack, ada race auspuh, uštelovane ventile i gomilu drugih sitnica, da li mi stvarno treba isti tip motora,

samo malo noviji i malo skuplji.

Ako budem menjao onda jedino za nešto sa 4 klipa tipa fazer-a, čisto da probam, šta vi mislite?

Sashac prodaje njegovoh fazera, mada koliko vidim ne bas aktivno :) meni se njegov fazer jako svidja, opaka zverka. A inace delimo misljenje..

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Ја мислим да си скроз паметно одлучио.

Само не знам код си меркао, али свеједно, ни један ни други нису толико бољи од ТДМа да би оправдали разлику у цени.

И још ако ти је мотор у добром стању са добром опремом.:)

Ja sam gledao i diverzije 900 i fazera 1000 a naj bolje mi se cini cbf 1000, to su jedino neki motori sa kojima bi primetio neku razliku u odnosu na Tdm-a i mozda dobio nesto vise..

• Svrati ponekad, 274 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Malo moje filozofije - zagledao sam stroma, razmišljao i na kraju shvatio - ako imam na TDM-u nove gume,

wing rack, ada race auspuh, uštelovane ventile i gomilu drugih sitnica, da li mi stvarno treba isti tip motora,

samo malo noviji i malo skuplji.

Ako budem menjao onda jedino za nešto sa 4 klipa tipa fazer-a, čisto da probam, šta vi mislite?

Isti slučaj kod mene. Kupio golog i neuštelovanog (primarni lanac, ventili...), sredio to, stavio nov akumulator, regler, crash bar, nosače torbi, torbe i svašta drugo, vozio sezonu i prodao Janu u Kisač. I sad se kajem jer ne mogu da nađem 900tku koja će me zaludeti na prvu loptu.  :grr:

• 8-bit, 1881 postova

@bocca_bastard

E to je posebna priča, nema smisla menjati za enduro jer će mi do mora otpasti dupe, a voleo bih malo u šumu.

Ako parkiram još jedan motor ispred kuće žena će me ubiti.

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Meni je samo malo zao sto batalim sumu...vozim TDMa (samo) 3 meseca, ali vec sam shvatio da je TDM motor koji sam trazio sve vreme otkad vozim motore...makar po ceni da se oprostim od sume. Nije velika cena... ;)

A ko hoce da se preorijentise na off road, a i sa kvalitetnim drumskim sposobnostima, moja Tenera je extra kompromis za to...:)

• 8-bit, 1881 postova

Isti slučaj kod mene. Kupio golog i neuštelovanog (primarni lanac, ventili...), sredio to, stavio nov akumulator, regler, crash bar, nosače torbi, torbe i svašta drugo, vozio sezonu i prodao Janu u Kisač. I sad se kajem jer ne mogu da nađem 900tku koja će me zaludeti na prvu loptu.  :grr:

Ja uradio štelovanje ventila 100E, nosače kofera 110E, ada race 110E, nove gume, akumulator, štitnike ruku.

Ostalo mi da stavim rol bar, podmazivač lanca i da ga registrujem za sezonu, pa koliko taj motor treba da košta i ima li neko lud da to plati.

• 8-bit, 1881 postova

Meni je samo malo zao sto batalim sumu...vozim TDMa (samo) 3 meseca, ali vec sam shvatio da je TDM motor koji sam trazio sve vreme otkad vozim motore...makar po ceni da se oprostim od sume. Nije velika cena... ;)

A ko hoce da se preorijentise na off road, a i sa kvalitetnim drumskim sposobnostima, moja Tenera je extra kompromis za to... :)

Ranije sam vozio KLE-a, i bio sretniji nego na TDM-u, ali na duže ture je bilo muka.

Sada se ne bih nikada vratio na manji motor, jedino kombinacija veći i mnogo manji.

Pa najbolja kombinacija je imati veliki putni i mali sumski.. Al fale samo pare, jel..

Sent from my 6037Y using Tapatalk

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Da nema ko felne za TDM 850 da nisu udarane i peglane  po nekoj normalnoj cijeni. :zbunjen:

ima ortak, clan foruma lukabx zadnju felnu za tdm 850, kontaktiraj ga

Hvala za info, kontaktiracu ga. :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja