Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije, nej verovatnije je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас растављам па ћу да видим шта је са инсталацијом, нисам стављао сијалице на фабричке буксне, него сам из њих вукао струју до релеа па на нове буксне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 2, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ko felne za TDM 850 da nisu udarane i peglane po nekoj normalnoj cijeni. Ponude na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас растављам па ћу да видим шта је са инсталацијом, нисам стављао сијалице на фабричке буксне, него сам из њих вукао струју до релеа па на нове буксне.Te sijalice su preveliki potrosaci za njegovu instalaciju, verovatno ti je izgoreo neki kontakt i pravi otpor sada i zato ti ckilje.. Proveri mase, uglavnom gore kontakti ka masi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас растављам па ћу да видим шта је са инсталацијом, нисам стављао сијалице на фабричке буксне, него сам из њих вукао струју до релеа па на нове буксне.Te sijalice su preveliki potrosaci za njegovu instalaciju, verovatno ti je izgoreo neki kontakt i pravi otpor sada i zato ti ckilje.. Proveri mase, uglavnom gore kontakti ka masi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ko felne za TDM 850 da nisu udarane i peglane po nekoj normalnoj cijeni. ima ortak, clan foruma lukabx zadnju felnu za tdm 850, kontaktiraj ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Februar 2, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Није ксенон, имам две Н4 100/90 Imam ja instalaciju pa otkud ces to stavljati,ozbiljno prvo pregledaj instalaciju,buksne,da se nisu istopile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li primetili kako TDM drži cenu. Kao da ljudi prodaju, a u stvari neće da prodaju - nema sezonskog popusta (u odnosu na druge marke). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa TDM Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo moje filozofije - zagledao sam stroma, razmišljao i na kraju shvatio - ako imam na TDM-u nove gume, wing rack, ada race auspuh, uštelovane ventile i gomilu drugih sitnica, da li mi stvarno treba isti tip motora, samo malo noviji i malo skuplji. Ako budem menjao onda jedino za nešto sa 4 klipa tipa fazer-a, čisto da probam, šta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sashac prodaje njegovoh fazera, mada koliko vidim ne bas aktivno meni se njegov fazer jako svidja, opaka zverka. A inace delimo misljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја мислим да си скроз паметно одлучио. Само не знам код си меркао, али свеједно, ни један ни други нису толико бољи од ТДМа да би оправдали разлику у цени. И још ако ти је мотор у добром стању са добром опремом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao i diverzije 900 i fazera 1000 a naj bolje mi se cini cbf 1000, to su jedino neki motori sa kojima bi primetio neku razliku u odnosu na Tdm-a i mozda dobio nesto vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Al ovo je ipak tema o Tdm-u, necemo o tome ovde.. Otvaraj temu da diskutujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da jedino hiljadarka, ostalo nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Malo moje filozofije - zagledao sam stroma, razmišljao i na kraju shvatio - ako imam na TDM-u nove gume, wing rack, ada race auspuh, uštelovane ventile i gomilu drugih sitnica, da li mi stvarno treba isti tip motora, samo malo noviji i malo skuplji. Ako budem menjao onda jedino za nešto sa 4 klipa tipa fazer-a, čisto da probam, šta vi mislite? Isti slučaj kod mene. Kupio golog i neuštelovanog (primarni lanac, ventili...), sredio to, stavio nov akumulator, regler, crash bar, nosače torbi, torbe i svašta drugo, vozio sezonu i prodao Janu u Kisač. I sad se kajem jer ne mogu da nađem 900tku koja će me zaludeti na prvu loptu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard E to je posebna priča, nema smisla menjati za enduro jer će mi do mora otpasti dupe, a voleo bih malo u šumu. Ako parkiram još jedan motor ispred kuće žena će me ubiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeftinije mu je da ima 2 motora nego jednog gs-a il novu teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A za off, eno kupi od painkiller-a malu teneru i pun gas u sumu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A i teško da će GS gde TDM ne može (ni jedan ni drugi nisu za šumu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 2, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je samo malo zao sto batalim sumu...vozim TDMa (samo) 3 meseca, ali vec sam shvatio da je TDM motor koji sam trazio sve vreme otkad vozim motore...makar po ceni da se oprostim od sume. Nije velika cena... A ko hoce da se preorijentise na off road, a i sa kvalitetnim drumskim sposobnostima, moja Tenera je extra kompromis za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj kod mene. Kupio golog i neuštelovanog (primarni lanac, ventili...), sredio to, stavio nov akumulator, regler, crash bar, nosače torbi, torbe i svašta drugo, vozio sezonu i prodao Janu u Kisač. I sad se kajem jer ne mogu da nađem 900tku koja će me zaludeti na prvu loptu. Ja uradio štelovanje ventila 100E, nosače kofera 110E, ada race 110E, nove gume, akumulator, štitnike ruku. Ostalo mi da stavim rol bar, podmazivač lanca i da ga registrujem za sezonu, pa koliko taj motor treba da košta i ima li neko lud da to plati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 2, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je samo malo zao sto batalim sumu...vozim TDMa (samo) 3 meseca, ali vec sam shvatio da je TDM motor koji sam trazio sve vreme otkad vozim motore...makar po ceni da se oprostim od sume. Nije velika cena... A ko hoce da se preorijentise na off road, a i sa kvalitetnim drumskim sposobnostima, moja Tenera je extra kompromis za to... Ranije sam vozio KLE-a, i bio sretniji nego na TDM-u, ali na duže ture je bilo muka. Sada se ne bih nikada vratio na manji motor, jedino kombinacija veći i mnogo manji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbolja kombinacija je imati veliki putni i mali sumski.. Al fale samo pare, jel.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 2, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ko felne za TDM 850 da nisu udarane i peglane po nekoj normalnoj cijeni. ima ortak, clan foruma lukabx zadnju felnu za tdm 850, kontaktiraj ga Hvala za info, kontaktiracu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...