Astral 6236 Napisano Septembar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan He. A ja kerenuo na Bukulju, stanem da proverim pritisak u gumama na Zmaju. Vidim prekoputa brdo motora. Reko da li da im se prikljucim? Ma jok, otkud znam kuda ce i odem. A trebao sam i onako mi zena trazila da idemo na F.Goru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Astral je napisao: He. A ja kerenuo na Bukulju, stanem da proverim pritisak u gumama na Zmaju. Vidim prekoputa brdo motora. Reko da li da im se prikljucim? Ma jok, otkud znam kuda ce i odem. A trebao sam i onako mi zena trazila da idemo na F.Goru Na Bukulju? Što ne reče ranije, da se nadjemo... pa jel si bio u mom kraju? Na koliko duvaš gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, shoyyka said: Na Bukulju? Što ne reče ranije, da se nadjemo... pa jel si bio u mom kraju? Na koliko duvaš gume? Ma isao sam sa zenom na laganu voznjicu, onako bez cilja. Vozimo dok nam prija. Kad se smorimo okrenemo kuci. Gume duvam na 2.3 prednju i 2.8 zadnju kada imam putnika ili prtljag. Kada sam sam onda 2.3/2.5 bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12797 Napisano Septembar 21, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem na 2.5 napred. Jel vas interesuje novinski članak o testu TDM850 kada je izašao 1991? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Septembar 21, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Onaj crveni sa crvenim zadnjim amortizerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alekre je napisao: Jel vas interesuje novinski članak o testu TDM850 kada je izašao 1991? Interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Malo kod Cika Draze na Ravnoj gori 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan I meni napred 2.3 nazad 2.5...ja ću sutra napraviti jedan krug... negde... da se vrnem do 15-16h, vozim ćeru u KG počinje faks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, shoyyka je napisao: I meni napred 2.3 nazad 2.5...ja ću sutra napraviti jedan krug... negde... da se vrnem do 15-16h, vozim ćeru u KG počinje faks Gde preporucujes klopu na Bukulji, koja mesta posetiti, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Septembar 21, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, DarkoČa je napisao: Malo kod Cika Draze na Ravnoj gori Svaka cast organizatoru samo teraj, Kad god isplaniras neku turu javi Kle i ja smo spremni. Nikola bg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Nikola1112 je napisao: Svaka cast organizatoru samo teraj, Kad god isplaniras neku turu javi Kle i ja smo spremni. Nikola bg Uvek brt, i sutra se teraju tockovi, dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 21, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DarkoČa je napisao: Gde preporucujes klopu na Bukulji, koja mesta posetiti, unapred hvala Pa nema Bog zna šta... na Bukulji vidikovac, jezero Garaši u AR-u jedino park veliki, lep... a klopa u mestu Bukovik 4km od AR-a u smeru ka Lazarevcu, restoran Mali Hrast, pečenje bez kostiju, sečeno kao bajadere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, shoyyka je napisao: Pa nema Bog zna šta... na Bukulji vidikovac, jezero Garaši u AR-u jedino park veliki, lep... a klopa u mestu Bukovik 4km od AR-a u smeru ka Lazarevcu, restoran Mali Hrast, pečenje bez kostiju, sečeno kao bajadere... Hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 22, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Neka preporuka za akumulator za 900ku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Rajac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12797 Napisano Septembar 22, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kaki mi je lep... ljubi ga majka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, bocca_bastard je napisao: Jesi li danas bio? Mislim da sam te video Da... gde si me video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A ti si bio kako, na motoru.?Bila neka grupa ljudi ako misliš na spomenik kosačima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Septembar 22, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo je Swift isao u toj boji !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bocca_bastard je napisao: Kolima tast i ja. Tirkizni suzuki... Jebem li ga i mon srebrni Stilo Da da spomenik kosacima i bezdan Ok, zbunio si me, da si motorom primetio bih... ko još gleda auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 22, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.9.2019. at 20:14, Astral je napisao: Ma isao sam sa zenom na laganu voznjicu, onako bez cilja. Vozimo dok nam prija. Kad se smorimo okrenemo kuci. Gume duvam na 2.3 prednju i 2.8 zadnju kada imam putnika ili prtljag. Kada sam sam onda 2.3/2.5 bar. Isto 2,3 2,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaze osiguraci na TDM-u? Model 900 2006+ Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Poručen danas novi zadnji lančanik od 44 zuba. Sada imam 42 zuba pozadi i 16 napred i još uvek nisam zadovoljan kako se motor ponaša, tj. i dalje u drugoj trza na malim obrtajima, menjač se bespotrebno muči. Sa (prethodnih) 17 napred je bila apsolutna katastrofa, već sa 16 je dosta bolja priča, ali mislim da će pun pogodak tek biti sa 16-44 prenosom. Javljam utiske kad lančanik stigne i kada ga montiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...