Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima smisla da su kontakti, ali nije jedino mesto koje može da pravi takve probleme. Ako bude problema, proveri i relej za startovanje. Kakav mu je otpor na kontaktima.Nisam jos uvek premerio. Javljam kad odradim.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba li nekom fabrički vizir za TDM850 4tx, u dobrom stanju? Meni stoji bzvz, a možda nekom treba... Ne znam koja cifra bi bila prikladna. Evo neka bude 2000 din. Ako je puno vičite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 25, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.10.2018. at 14:11, bdada je napisao: Ja sam to odradio Reinz silikonom pre 5 god. i jos uvek drzi, jedino je sranje sto se pojavio fals u prodaji. Nasao sam u delmaxu neki victor reinz, plava tubica oko 800 dinara je to malo pakovanje. Posto rece da ima dosta falsa pa reko da vidim dal je to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Octobar 25, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To je to ali fals i original se razlikiju u nijansi plave boje na kutiji,a kada se tuba otvori sam silikon (original) izgleda kao crni metalik,ima neke sjajne tackice na suncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 25, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A kako vi ovo ubrizgate u venu? ima podosta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 25, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bdada je napisao: To je to ali fals i original se razlikiju u nijansi plave boje na kutiji,a kada se tuba otvori sam silikon (original) izgleda kao crni metalik,ima neke sjajne tackice na suncu Videcu bas kuci kad otvorim na kutuiji ima ona delmaxova nalepnica zemlja porekla Nemacka uvoznik delmax, sve na nemackom pise. Bas cu da vidim ima li tih tackica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9142 Napisano Octobar 25, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš brige za Delmax, falš možeš da nadjes po malim auto radnjama, ne i kod njih..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Octobar 25, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Astral je napisao: A kako vi ovo ubrizgate u venu? ima podosta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 25, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da kupim onu gumenu kapicu sto ide na maticu od alnasera (fazu)?Sva je istrulila kada sam je skidao samo se pocepala.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaj ovde https://motobikeshop.rs/sr/category/skuteri/struja/kape-svecica ili sa kablova za paljenje Zastavinih vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra, kafa, Novi Sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 27, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Mi cemo na Frusku Goru sutra. Mozda se spustimo do NS. Ili da pijemo kafu na Vencu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kada biste bili na Vencu? Ja nešto planiram da skočim do NS-a oko 13h pa reko ako ima zainteresovanih da se provozaju za NS i da popijemo tu čuvenu kafu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Octobar 27, 2018 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Gde to pijete kafu, da se Deda pridruži? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 27, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde onda. Mi krecemo coporativno u 9 na F. Goru. Tako da, kad god kazete, ja cu da dodjem na venac da zauzmem busiju pa vas cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хмм, ја пре 13 не могу кренути. Значи 13:27 на венцу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Octobar 27, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja motor sutra necu ni videti a ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Octobar 27, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj gledam i ne vozim već 4 meseca i do proleća ništa. Vidimo se sledeće sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 27, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Већ 4 месеца + до пролећа рецимо још минимум 4 долазимо до 8 месеци у збиру не вожње, па кад си га ти возио колега? Шала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Octobar 28, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih više voleo da je samo šala(prihvatam šalu naravno). Vozio do polovine juna i na poslu povredio kičmu i još uvek se oporavljam, nadam se da ću biti spreman za put u Bugarsku na tdm skup u maju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih na vencu mogao biti oko 13:30h... Edit: mada vreme nešto ne obećava da će biti lepo za vožnju motora...porpilično je oblačno i duva vetar...videćemo još kasnije kako će biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Octobar 28, 2018 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neću nigde, danas je dan za higijenu motocikla. Upao sam u neku nedoumicu, da li da montiram Pirelli Scorpion STR. Inače preferiram Continetal ali nažalost samo Pirelli ima ovakvu gumu za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Moram da pitam, koja je svrha ove gume? Meni izgleda kao da je pravljena za neki makadam, ali ništa ozbiljnije od toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Octobar 28, 2018 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne naravno, ne postoji guma za sve. Ovo je guma koja dozvoljava da se vozi van asfaltiranih puteva a ujedno je sposobna da izdrži Stroma, Teneru, GS-a na drumu bez velikih kompromisa, pogotovo po kiši i po pitanju trajnosti. Do sada je to najbolje radio Continental TKC80 mada se ta guma satre jako brzo. Ja retko vozim preko 100kmh i uglavnom vozim uspravno, taj kompromis u odnosu na čisto putnu gumu na bih osetio. Continetal Road Attack su fantastične gume ali po ovim putevima, ne možeš da ne zakačiš radove, šljunak, rupe i tako te gluposti pa mi je žao da dam skoro 300 eura za set sa montažom da ih cepam i čistim puteve od eksera i šrafova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Octobar 28, 2018 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Momci, da li zna neko ciji je ovo bio ? I nesto vise o motoru... Vidim da je 98,ove prednje bocne plastike su mi sumnjive i plavi znak... Hocu da odem danas da bacim pogled izbliza... https://www.polovniautomobili.com/motori/13069010/yamaha-tdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...