Pavke_88 36 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, bdada je napisao: Sto se tice postavljanja nije problem,krenes od jednog coska i polako je spustas i prstom lepis (ne verujem da imas silikonsku spaklu) posle visak odradi ziletom (ne seci je na meru,neka prelazi ivicu par cm) a vazduh koji ostane nemoj pokusavati istisnuti niti slucajno busiti iglom,vremenom ce sam izaci,malo ce ti bosti oci iz pocetka ali veruj mi,ne diraj nista,prvo sunce ce odraditi svoje. Hvala na detaljnom uputstvu, definitivno nemam dilemu vise, sutra po foliju pa na posao i javljam rezultate. P.s. mislim da imam negde tu spaklu, samo je treba naci pa utoliko lakse ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 14, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim, još jedan TDM u ekipi. 2003. g. uvoz iz CH, od poznatog prodavca, Denisa. Pozdrav svim TDM-ašima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14934 Napisano Januar 14, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom te sluzio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 14, 2018 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Živeli.... Srećno. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 14, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Januar 14, 2018 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan On 2018. 01. 12. at 17:41, Pavke_88 je napisao: Pozdrav Kolega Možeš li napisati gde si nabavio crash Bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 14, 2018 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega u zdravlju ga vozio. Videces kako je TDM jedan gospodin motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 14, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Servis se podrazumeva svakako, i za odmah mora zadnja guma da se zameni koja je očajna. Na njemu je već Michelin guma i napred i nazad, pa bih verovatno opet stavio nazad Michelin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Januar 14, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Arpad72 je napisao: Pozdrav Kolega Možeš li napisati gde si nabavio crash Bar? Pozdrav kolega, crash bar je stigao sa motorom direkt iz Švice tako da ne znam poreklo, ali ako se dobro secam, jednom prilikom sam isti u Luisu video, ne secam se u kom broju, tako da moguce da je tamo kupljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Januar 14, 2018 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Hvala, probaću pronaći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Januar 14, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TDM-ovci ... Potreban mi je savet, da li postoji mogucnost montaze kilometar sata od 4TX-a na 3VD ? Hvala unapred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, AleksaDeda je napisao: Pozdrav TDM-ovci ... Potreban mi je savet, da li postoji mogucnost montaze kilometar sata od 4TX-a na 3VD ? Hvala unapred ... Ja mislim da moze, ali sa 4tx do 99 god jer imaju mehanicki pinjon, kao i 3vd, a oko detalja, hm, valjda neko to radio pa ce izneti iskustvo. Toliko od mene, srecna "operacija" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 15, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 99 i ima senzor i zice,ne sajlu. Tako da potvrdjujem Pavketovu pricu. Znaci od 99 na dalje ne pase sigurno. Za 4tx od 96-99 ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 1/14/2018 at 19:50, AleksaDeda je napisao: Pozdrav TDM-ovci ... Potreban mi je savet, da li postoji mogucnost montaze kilometar sata od 4TX-a na 3VD ? Hvala unapred ... Sve sto ima pinjon ( kao na slici ) i prednji pocak 18" pase na TDM 850 3VD. Odgovara ti instrument tabla od Suzuki GSXR 750 W 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Januar 16, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Operacija uspela, hvala puno ekipo !!!!! Inace, zamena kilometar sata je usledila zbog neobzirnosti ortaka koji se igrao sa alatom ... Igrao se sa alatom i razbio mi komplet kilometar sat ... nije mu bilo spasa, ali sada smo ga zamenili ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Januar 18, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sta mislite o ugradnji ovog sata za temperaturu na 4tx? Strasno mi smeta sto fabricki nemam pregled zagrejanosti rashladne tecnosti, pa stoga razmisljam o ugradnji ove spravice. U setu ide mali davac, uputstvo i satic, a ideja je da davac postavim na crevo hladnjaka, pored vec postojeceg davaca sto pali sijalicu na tabli ako dodje do pregrevanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 18, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmišljao o ovome. Gde si ga našao, koliko košta?Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14934 Napisano Januar 18, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo zato ne menjam 3VD za 4TX Inace taj trend uzimaju i novija auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 18, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Realno vam ne treba. 4tx nema problema sa pregrevanjem. Treba samo da bude ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Januar 18, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ima na Aliexpress-u, cena je oko 700 dinara, najpovoljnije sto sam nasao, a evo i link-a: https://www.aliexpress.com/item/Car-Gauge-2-52mm-Water-Temp-Gauge-40-120-Centigrade-Temperature-Vehicle-Meter-Black-Shell-12V/32788991903.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4zMn3N Hm, meni iskreno vise koristi ta informacija o temperaturi, nego koliko goriva imam u rezervoaru, i to nikako ne shvatam zasto su izbacili a ubacili pokazivac nivoa goriva, no u svakom slucaju porucujem ja ovu spravicu, pa kad namestim, javljam iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Januar 18, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Pavke_88 said: Ljudi, sta mislite o ugradnji ovog sata za temperaturu na 4tx? Strasno mi smeta sto fabricki nemam pregled zagrejanosti rashladne tecnosti, pa stoga razmisljam o ugradnji ove spravice. U setu ide mali davac, uputstvo i satic, a ideja je da davac postavim na crevo hladnjaka, pored vec postojeceg davaca sto pali sijalicu na tabli ako dodje do pregrevanja. Ako postaviš na crevo hladnjaka i ostaneš bez vode, džaba ti pokazivač. Ja sam tako sjebao auto, prokuvao, a pokazivač veselo stoji na sredini Najbolje bi bilo nekako meriti temperaturu glave ili ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano Januar 18, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko odluči da se obuje (TDM900) nemci kažu:Bridgestone Battlax BT023 - 180 eur Bridgestone Battlax T30 EVO - 215 eur Continental Road Attack 2 - 200 eur Continental Road Attack 3 - 240 eur Michelin Pilot Road 3 - 210 eur Michelin Pilot Road 4 GT - 230 eur Dunlop Roadsmart 2 - 230 eur Pirelli Angel GT - 235 eur AVON Spirit ST - 225 eur Najjeftinija varijanta u setu bi bila: Nankang Roadiac - 170 eur Na ovo imate i povraćaj poreza. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 18, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunske cene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 20, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan U temi pored, kolega @Satelis je pisao o prodavcu guma iz BIH: Pa da podelim svoje iskustvo i ovde: Cena za zadnju gumu za TDMa, 160/60-17, Pirelli Angel GT je neverovatnih 255km, tj upola u eurima, 127.5 eur. Ali to je trenutna akcija, inače je 299km tj 150 eur. A dobih cene iz Kule danas takođe za pomenutu dimenziju, plus prednja guma, ali samo za Michelin Pilot Road 3 ili 4. Evo cena: 160/60-17 Pilot Road 3 - 122 eur 160/60-17 Pilot Road 4 - 140 eur 120/70-18 prednja PR3 - 110 eur 120/70-18 Pilot Road 4 GT - 120 eur Komplet PR3 u paru je 225 eur, ostalo nemaju u paru. Ja ću verovatno poručiti za sada samo zadnju PR3, s obzirom da je i napred ista ta a nije još za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...