Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 19, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo, koga interesuje, malo slika Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 19, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' si beše ono njega vozio na kursu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 20, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Da Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 23, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan TDM 850 3vd 1993 Reg. do 25.01.2017 Na TDM-a dodato: - grejači ručica - bljeskalica by Arakis - WingRack II (samo Topcase za sada u funkciji (led osvetljen ali nije spojeno) nemam bočne kofere) - svi migavci su LED - jedan far LED (imam i staru sijalicu) - scootoiler vakumski - sedište od 4tx (nije dvobojno) - DIY produžetak vizira, uradjen tako da nema vibracija - teflonsko kočiono crevo (Ovo zajedno košta nešto preko 200€) Originalna farba, originalni auspusi.... Redovno servisiran i održavan. 95% vremena, kada se ne vozi, stoji u garaži i prikačen na pametni punjač akumulatora. Na njemu su Dunlop Road Smart (napred 1 DOT 2013, pozadi 2-ka DOT 2014) stavljene početkom prošle sezone (cca 3500km od tada). 77000 km je na cajgeru ALI agregat nema više od 30.000 predjenih km (zamenio sam kompletan agregat, stavljen agregat koji je po servisnoj i cajgeru bio na 24.500km) Prednji blatobran je malo oštećen i ima ogrebotinu na desnom auspuhu, to je sve od oštećenja. Ko je bio na Kursu Bezbedne vožnje u Kuli video je kako (može da) se vozi Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 23, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što si češao fuzastere na stazi nisi prijavio Stvarno motor ide ko lud, vredi ga pogledati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 23, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan svaki tdm je lud .... treba svakom malo terapije pozdrav i srecna prodaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, mala pomoć, migavac prednji 4tx, ima li neko i ima li neko da zna ko ima. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav treba mi malisavet dal moj ili vas 3vd moze da odradi poso sa trenutno imam na jednom faru ksenon a drugi nije uopste u funkciji kupio sam set i za drugi far pa sad me muci dal ce omoci da rade obadva fara zajedno ustvari nezavisno posto svaki ima svoju aparaturu balast...hocu da obadva fara rade isto kratko oba dugo oba hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Novembar 24, 2016 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo obadva fara paralelno spoji priko releja. Poslije ubaci xenon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prvo obadva fara paralelno spoji priko releja. Poslije ubaci xenon daj molim te objasni mi na prostiji ,,,nacin znaci treba najpre da kupim relej molim oznaku ili sta vec treba hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 24, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prostiji način: postavi pitanje u moto elektronika i odgovoriće ti neko detaljno Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Novembar 24, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav treba mi malisavet dal moj ili vas 3vd moze da odradi poso sa trenutno imam na jednom faru ksenon a drugi nije uopste u funkciji kupio sam set i za drugi far pa sad me muci dal ce omoci da rade obadva fara zajedno ustvari nezavisno posto svaki ima svoju aparaturu balast...hocu da obadva fara rade isto kratko oba dugo oba hvala na savetu Koje farove imas,ako su oni krivi onda je jedna H4 (dugo i kratko) a druga H7 samo dugo i neces drugaciju sijalicu uvuci kroz grlo za H7,ako su ravni kao kod Super Tenere onda idu dve BA20D i obe rade kratko-dugo. Ako hoces oba kratka i oba duga moras menjati far,ako se odlucis za "ravan" znam gde ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav treba mi malisavet dal moj ili vas 3vd moze da odradi poso sa trenutno imam na jednom faru ksenon a drugi nije uopste u funkciji kupio sam set i za drugi far pa sad me muci dal ce omoci da rade obadva fara zajedno ustvari nezavisno posto svaki ima svoju aparaturu balast...hocu da obadva fara rade isto kratko oba dugo oba hvala na savetu Koje farove imas,ako su oni krivi onda je jedna H4 (dugo i kratko) a druga H7 samo dugo i neces drugaciju sijalicu uvuci kroz grlo za H7,ako su ravni kao kod Super Tenere onda idu dve BA20D i obe rade kratko-dugo. Ako hoces oba kratka i oba duga moras menjati far,ako se odlucis za "ravan" znam gde ima ma 3vd model kao kod tebe cini mi se sta ti znaci oni krivi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 24, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Janko, imas pp. Inace, mogu oba fara da rade sa xenonima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan У мене су две Н4 и бију јаче од ксенона Тако да, све може Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Novembar 24, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav treba mi malisavet dal moj ili vas 3vd moze da odradi poso sa trenutno imam na jednom faru ksenon a drugi nije uopste u funkciji kupio sam set i za drugi far pa sad me muci dal ce omoci da rade obadva fara zajedno ustvari nezavisno posto svaki ima svoju aparaturu balast...hocu da obadva fara rade isto kratko oba dugo oba hvala na savetu Koje farove imas,ako su oni krivi onda je jedna H4 (dugo i kratko) a druga H7 samo dugo i neces drugaciju sijalicu uvuci kroz grlo za H7,ako su ravni kao kod Super Tenere onda idu dve BA20D i obe rade kratko-dugo. Ako hoces oba kratka i oba duga moras menjati far,ako se odlucis za "ravan" znam gde ima ma 3vd model kao kod tebe cini mi se sta ti znaci oni krivi? Kriva stakla,izbacena i ravna uvucena u masku. Pise ti na staklu fara koje sijalice idu. @Svaler moguce da zavisi od trzista za koje je radjen,kod mene su h4 h1,samo jedno kratko imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan A ja planiram umesto dugog koje je h1 valjda da stavim jos jedan xenon i da imam dan ispred sebe pa zato sam uzeo i drugi set posto jedan imam a drugi cu montirati ako uspem znaci dva ksenoma bice dan ,,,,valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav treba mi malisavet dal moj ili vas 3vd moze da odradi poso sa trenutno imam na jednom faru ksenon a drugi nije uopste u funkciji kupio sam set i za drugi far pa sad me muci dal ce omoci da rade obadva fara zajedno ustvari nezavisno posto svaki ima svoju aparaturu balast...hocu da obadva fara rade isto kratko oba dugo oba hvala na savetuKoje farove imas,ako su oni krivi onda je jedna H4 (dugo i kratko) a druga H7 samo dugo i neces drugaciju sijalicu uvuci kroz grlo za H7,ako su ravni kao kod Super Tenere onda idu dve BA20D i obe rade kratko-dugo. Ako hoces oba kratka i oba duga moras menjati far,ako se odlucis za "ravan" znam gde ima ma 3vd model kao kod tebe cini mi se sta ti znaci oni krivi? Kriva stakla,izbacena i ravna uvucena u masku. Pise ti na staklu fara koje sijalice idu. @Svaler moguce da zavisi od trzista za koje je radjen,kod mene su h4 h1,samo jedno kratko imam. sad cu da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sad sam sliko farove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Novembar 24, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan h4 i h1 vidis da su stakla drugacija,levi ima staklo da lomi svetlost i stvara "lastin rep" za kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan h4 i h1 vidis da su stakla drugacija,levi ima staklo da lomi svetlost i stvara "lastin rep" za kratko. znaci treba mih4 far pisi porukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 26, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan montirani oba dva imam dan usred noci dva bixenona hvala thepain killeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je kod Janka jedan far za H4 a drugi za H1, uspeli smo da stavimo 2 bixenona. Svetle kao besni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 26, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Iako je kod Janka jedan far za H4 a drugi za H1, uspeli smo da stavimo 2 bixenona. Svetle kao besni... [/hvala majstorequhote] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14834 Napisano Novembar 26, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Iako je kod Janka jedan far za H4 a drugi za H1, uspeli smo da stavimo 2 bixenona. Svetle kao besni... Neka slicica nebi bila na odmet,kako ste grlo resili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...