Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji imaju TDM ogranicen ( ustrojen ) na 25KW ovo sranje je uzrok i nalazi se izmedju usisa i glave motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisao sam da se nalazi izmedju usisnih aluminijumskih komada na koje se kace karbovi i glave motora. Ne mogu ufotkati posto sam ovo nasao na Netu, a ne na svom motoru. TDM 850 3VD TDM 850 4TX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 15, 2016 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kul kul, sad je jasnije. Provericu cim prezdravim malo Vreme je tebi za 900-tku,ne moras proveravati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 15, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A... zato neće preko 200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 15, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A... zato neće preko 200.Au sve ovo vreme, ja mislio da nesto radim pogresno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 16, 2016 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovih dana sam prodao svog Horneta, dobar motor ali nažalost za mene koji sam 192cm premali. Definitivan izbor je pao na TDM-a, a po budžetu od oko 2 soma to će biti 4tx. E sad bih zamolio sve vlasnike ovog modela ako mogu ukratko da mi skrenu pažnju šta gledati kod kupovine, koji su rizični delovi, šta crkava šta je skupo itd. Jedina informacija do sada koju znam jeste za lanac bregaste da ume da bude problem. Još neki saveti? Hvala unapred, predpostavljam da je već negde napisano sve ovo ali s obzirom da je tema ogromna bio bih vam zahvalan da ne rovarim kroz 500 strana sad :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovih dana sam prodao svog Horneta, dobar motor ali nažalost za mene koji sam 192cm premali. Definitivan izbor je pao na TDM-a, a po budžetu od oko 2 soma to će biti 4tx. E sad bih zamolio sve vlasnike ovog modela ako mogu ukratko da mi skrenu pažnju šta gledati kod kupovine, koji su rizični delovi, šta crkava šta je skupo itd. Jedina informacija do sada koju znam jeste za lanac bregaste da ume da bude problem. Još neki saveti? Hvala unapred, predpostavljam da je već negde napisano sve ovo ali s obzirom da je tema ogromna bio bih vam zahvalan da ne rovarim kroz 500 strana sad :-) Poglefaj zadnji amortizer dali je masan (ne sme biti) i dali radi svoju funkciju kako treba u voznji, on je skup(nov je ko 400€)(Djunta reparira za mnogo manje para) , prednji diskovi, nisu mana al su skupi ko otrov (oko 150€ po komadu) .. To bi bilo to. Tdm zaista jeste dobar motor. Semeringe vila, lanac pogonski ili bregaste, lezajeve i slican potrosni materijal to ti isto kao za druge motore.. Tdm nema decijih bolesti, al zato hoce da trosi ulje kada se vozi dugo brzo, to je posledica predjenih kilometara, velika vecina trosi ulje, nista spektakularno al trosi. Isto tako ti trose i Transalp i VStrom samo sto to njihovi vlasnici il nece da priznaju ili voze nove motore koji zaista ne trose (kao npr tdm900) na Tdm-u ne pucaju kardani i ne crkavaju regleri i sl. kao na nekima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 16, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put čujem to za lanac bregaste - u principu ko na ostalim motorima. Po meni jedina mana je fabrički auspuh, osećaj ko da voziš auto, al' se to lako reši. Eto pogledaj moj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115231-tdm-850-4tx-2001-god/ može cena još malo dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 16, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo TDM-asi da se nadje jedan citav desni originalni top sive boje za moj TDM, posto je moj ostecen ( tako kupljen ) i ne mogu vise da ga takog gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 16, 2016 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovih dana sam prodao svog Horneta, dobar motor ali nažalost za mene koji sam 192cm premali. Definitivan izbor je pao na TDM-a, a po budžetu od oko 2 soma to će biti 4tx. E sad bih zamolio sve vlasnike ovog modela ako mogu ukratko da mi skrenu pažnju šta gledati kod kupovine, koji su rizični delovi, šta crkava šta je skupo itd. Jedina informacija do sada koju znam jeste za lanac bregaste da ume da bude problem. Još neki saveti? Hvala unapred, predpostavljam da je već negde napisano sve ovo ali s obzirom da je tema ogromna bio bih vam zahvalan da ne rovarim kroz 500 strana sad :-) Poglefaj zadnji amortizer dali je masan (ne sme biti) i dali radi svoju funkciju kako treba u voznji, on je skup(nov je ko 400€)(Djunta reparira za mnogo manje para) , prednji diskovi, nisu mana al su skupi ko otrov (oko 150€ po komadu) .. To bi bilo to. Tdm zaista jeste dobar motor. Semeringe vila, lanac pogonski ili bregaste, lezajeve i slican potrosni materijal to ti isto kao za druge motore.. Tdm nema decijih bolesti, al zato hoce da trosi ulje kada se vozi dugo brzo, to je posledica predjenih kilometara, velika vecina trosi ulje, nista spektakularno al trosi. Isto tako ti trose i Transalp i VStrom samo sto to njihovi vlasnici il nece da priznaju ili voze nove motore koji zaista ne trose (kao npr tdm900) na Tdm-u ne pucaju kardani i ne crkavaju regleri i sl. kao na nekima ...crkavaju, crkavaju...namenjao sam se reglera na TDM koliko 'oš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 16, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovih dana sam prodao svog Horneta, dobar motor ali nažalost za mene koji sam 192cm premali. Definitivan izbor je pao na TDM-a, a po budžetu od oko 2 soma to će biti 4tx. E sad bih zamolio sve vlasnike ovog modela ako mogu ukratko da mi skrenu pažnju šta gledati kod kupovine, koji su rizični delovi, šta crkava šta je skupo itd. Jedina informacija do sada koju znam jeste za lanac bregaste da ume da bude problem. Još neki saveti? Hvala unapred, predpostavljam da je već negde napisano sve ovo ali s obzirom da je tema ogromna bio bih vam zahvalan da ne rovarim kroz 500 strana sad :-) Poglefaj zadnji amortizer dali je masan (ne sme biti) i dali radi svoju funkciju kako treba u voznji, on je skup(nov je ko 400€)(Djunta reparira za mnogo manje para) , prednji diskovi, nisu mana al su skupi ko otrov (oko 150€ po komadu) .. To bi bilo to. Tdm zaista jeste dobar motor. Semeringe vila, lanac pogonski ili bregaste, lezajeve i slican potrosni materijal to ti isto kao za druge motore.. Tdm nema decijih bolesti, al zato hoce da trosi ulje kada se vozi dugo brzo, to je posledica predjenih kilometara, velika vecina trosi ulje, nista spektakularno al trosi. Isto tako ti trose i Transalp i VStrom samo sto to njihovi vlasnici il nece da priznaju ili voze nove motore koji zaista ne trose (kao npr tdm900) na Tdm-u ne pucaju kardani i ne crkavaju regleri i sl. kao na nekima ...crkavaju, crkavaju...namenjao sam se reglera na TDM koliko 'oš Ne crkavaju regleri sto ne valjaju, vec sto vlasnici ne vode racuna o akumulatorima i instalaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 16, 2016 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a i godine upotrebe se računaju... Već posle 10 godina korišćenja Honde, Yamahe, Kawe, Suze... mora se dobro proveriti stanje konektora oko reglera, tačan napon punjenja a najbolje je menjati akumulatore na svake dve godine - time čuvate i regler i frajlauf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Septembar 16, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovih dana sam prodao svog Horneta, dobar motor ali nažalost za mene koji sam 192cm premali. Definitivan izbor je pao na TDM-a, a po budžetu od oko 2 soma to će biti 4tx. E sad bih zamolio sve vlasnike ovog modela ako mogu ukratko da mi skrenu pažnju šta gledati kod kupovine, koji su rizični delovi, šta crkava šta je skupo itd. Jedina informacija do sada koju znam jeste za lanac bregaste da ume da bude problem. Još neki saveti? Hvala unapred, predpostavljam da je već negde napisano sve ovo ali s obzirom da je tema ogromna bio bih vam zahvalan da ne rovarim kroz 500 strana sad :-) Nas drugar sa foruma Lucky Vladano prodaje dobar 4tx,malo iznad tvog teksta je objavio prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1469 Napisano Septembar 16, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Svratio prošle nedelje kod Bokilića. Skidali karburatore.Sve ok. Dobro ih očistilii, promenili par gumica za svaki slučaj. Igrali se malo sa iglicama. Promenio filter vazduha. Možda zbog svega ovoga, možda zato što se uplašio Bokilića, ali evo ga više nije lenji TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Septembar 16, 2016 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda pogotovo produzetak blatobrana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1469 Napisano Septembar 16, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko. Produžetak ga možda ne čini lepšim ali je baš koristan. A Bokilić mi je dao penzionerski popust i zamolio da o tome nikome ne pričam. Izvini Bocco . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svratio prošle nedelje kod Bokilića. Skidali karburatore.Sve ok. Dobro ih očistilii, promenili par gumica za svaki slučaj. Igrali se malo sa iglicama. Promenio filter vazduha. Možda zbog svega ovoga, možda zato što se uplašio Bokilića, ali evo ga više nije lenji TDM DSC_0292 (1267 x 712).jpg Ma znam ja te muke, ali dr.Bokilic to rjesava ko veliki, samo ga je tesko navatati sto zbog posla, a bogami izgleda da ima i crnogorske krvi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nu ih, slučajno bio danas u blizini, pa sam navratio na tren. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 26, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan opet viska par membrana za tdm,st itd. .ako nek6 treba vicite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 26, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i Honda počela da pravi TDM-a http://www.polovniautomobili.com/motori/8890452/honda-tdm-900-fi-abs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nije provalio da je ovo u stvari Yamaha VStrom. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 26, 2016 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I opis je sigurno verodostojan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ко ради тај и греши Треба сваки дан обнављати све те огласе, прекопираВАти све те текстове и наслове огласа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Septembar 27, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Honda da nema konkurenta u toj klasi pa oce da nam podvali Varadero :-) Znam prodavca, ne cudi sto je pogresio, ima puno dvoriste motora. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i Honda počela da pravi TDM-a http://www.polovniautomobili.com/motori/8890452/honda-tdm-900-fi-abs NE mogu da verujem da koristi ime TDM 900 da proda Varadera , znaci da je TDM dosta prodavani od Varadera . To da bi ljudima koji traze TDM izlazio taj njegov Varadero . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...