Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175

Ja sam platio prvu registraciju početkom marta 28000, odrali mi kožu...

Inače stigle majice danas,odlične

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001

22 хиљаде регистрација за ово моје чудо?

Људи, да није мало много?

Ja danas registrovao 24,500.00 inače je 22,5000 ali kažu treba nova saobraćajna, menjan neki zakon i treba da ima naznačen neki podatak, odnos snaga/masa u kW/kg kod mene pisalo 0 a sad po novom 0.2 :grr: plus tehnički i eto magične cifre >:(

Stigle i meni majice danas, bela je ok :) nije velika.

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Preveo sam motor na sebe i Bg table sa tehničkim,novom saobraćajnom, novim tablicama ravno 25.000rsd

Vodi se na 28,5kw u saobraćajnoj.

Preterano stvarno...zato je 80%motora na oglasima neregistovano.

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

e pa i ja da se pohvalim  prevod i porez placeno u Sapcu 7.500   free tehnicki  kompletna cena registracije  iznosice oko 28ooo din toliko je u agenciji data suma mom racunovodstvu posto moram na rate e sad cekam da se poreska u sapcu smiluije  pa da mi udare stambilj na ugovor pša da se odjavi  pa da se posalje uNS pa da ovi u agenciji registruju pa u pm   pozdrav znaci 7,500 plus 28000 izadje 35000 din ma mogu da se selimiz kuce ako saznaju  ili da uzmem moju lovacku....ili da vodim zenu u Veneciju ....na kredit ako mi odobre....

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Meni su u agenciji rekli da ce me odjava, porez, nova tablica, saobracajna i registracija izaci oko 28000 din.

Samo produzenje registracije je oko 18000...

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Vodi se na 28,5kw u saobraćajnoj.

Тек за то што почео да ме јебава. Прво сам покушао бити културан због ћалета, редован им је тамо на техничком.

А онда га замало отера' где не треба. Каже како ово, ово не може, не постоји - рек'о друже немој ме за*ебавати, шта пише овде друго име друга општина, јесам ја можда писао, нисам.

Каже неко јесте мутио, реко ало мотор из увоза, царињен, потврда од амсс и регистрован.

Поче нешто да кења опет рек'о оћеш регистровати или да идем код неког другог?!

• Svrati ponekad, 231 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR

@Svaler, druze, da li bi mogao, kad se motas oko motora (ne zuri mi se), da mi slikas desni fuzaster? Polomio sam na moju TDR, a posto nemogu da nadjem original, nasao sam samo za TDM, pa me zanima da li je isto ili slicno.. Hvala ti unapred..

• ..., 2427 postova

Сутра, мрзи ме сад да откључавам 2 браве, 3 катанца, да гасим сензоре и аларме око просторије где држим мотор :)

Шалим се, само немам светла тамо :);)

• Svrati ponekad, 231 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR

Сутра, мрзи ме сад да откључавам 2 браве, 3 катанца, да гасим сензоре и аларме око просторије где држим мотор :)

Шалим се, само немам светла тамо :);)

Ma razumem te, samo jos fale kamere da te snima i dobermani da se pocaste.. Salim se.. Nemoras ni sutra, nego kad se setis..

• moto merkat °°, 4926 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Velika razlika u cenama,ja za Kle-a platio oko 9600 dinara :stabre:  :stabre:  :stabre:

Cenovnik osiguranja za motocikle - premijska grupa 6 ZAPREMINA MOTORA u ccm CENA PREMIJE OSIGURANJA

do 50 ccm 1.353,00

50-100 ccm 2.246,00

100-175 ccm 3.374,00

175-250 ccm 4.728,00

250-500 ccm 7.662,00

500-750 ccm 12.175,00

preko 750 ccm 16.688,00

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

Mene je prosle godine sa saobracajnom i tablicama koslalo sve oko 30.500din zapravo bio je tu i prevod saobracajne 1000din tako da 29.500 a sad proveram na registraciji vozila ispada sve to isto oko 4000din jeftinije pa nesto kontam jel to nesto pojeftinilo ili su mene prosle godine na registraciji odrali . Ovo sad sto me sleduje je 22.500din pa sam se obradovao , ja sam ocekivao vise .

Mene je prosle godine sa saobracajnom i tablicama koslalo sve oko 30.500din zapravo bio je tu i prevod saobracajne 1000din tako da 29.500 a sad proveram na registraciji vozila ispada sve to isto oko 4000din jeftinije pa nesto kontam jel to nesto pojeftinilo ili su mene prosle godine na registraciji odrali . Ovo sad sto me sleduje je 22.500din pa sam se obradovao , ja sam ocekivao vise .

Saob. i tablica su skoro 4000,00 din. na polisu osiguranja imas 5% popusta,niko te nije odrao.

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N

Velika razlika u cenama,ja za Kle-a platio oko 9600 dinara :stabre:  :stabre:  :stabre:

Cenovnik osiguranja za motocikle - premijska grupa 6 ZAPREMINA MOTORA u ccm CENA PREMIJE OSIGURANJA

do 50 ccm 1.353,00

50-100 ccm 2.246,00

100-175 ccm 3.374,00

175-250 ccm 4.728,00

250-500 ccm 7.662,00

500-750 ccm 12.175,00

preko 750 ccm 16.688,00

Moja polisa kosta 6483.00

Послато данас за Шабац, Сомбор и Суботицу.

Него ви београђани, договористе ли се више?

Stigle i u Šid           :jee1:  :jee1: 

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Stigle mi majice, prezadovoljan sam kako su ispale, sad mi je krivo sto nisam uzeo vise, a te bele su prelepe.. Kad ce v 2.0???!!! :D

• ..., 2427 postova

Беле су још боље уживо, није та штампа тако масна, уопште се не осети под руком.

Драго ми је да сте задовољни квалитетом, а за v2.0 нек прође бар месец-два да износамо ове, таман завршило цимање око тога у теми :)

Напомена мала: у v2.0 ће бити и црвених мајица :)

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Беле су још боље уживо, није та штампа тако масна, уопште се не осети под руком.

Драго ми је да сте задовољни квалитетом, а за v2.0 нек прође бар месец-два да износамо ове, таман завршило цимање око тога у теми :)

Напомена мала: у v2.0 ће бити и црвених мајица :)

Extra...i ja jedva cekam v2.0 majice;)

Mada jos ni ove nisam pokupio...:D

• Svrati ponekad, 238 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT

Stigle majcice jutros,svaka pohvala bas onako kaoko sam hteo.Sto se tice registracije.tri rate po 9 000,u to uracunata nova tablica i saobracajna,mnoooogoooo

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Pa to nije dirano dugo, kontakti oksidirali, sad kada si ugradjivao, doslo je do nekog pomeranja, los kontakt unutar konektora resi onim kontakt sprejom, ne wd-om, iako je wd odlicna stvar, wd uklanja vlagu ali ne cisti patinu sa kontakata, to radi kontakt sprej. Nadam se da si stavio osigurac pre tog el. ventila (3-5A) vise nego dovoljno.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Krajnje cudna stvar se desila sinoc.

Zavrsio sam sa podmazivacem i resio da se provozam sa kumom. Upalim motor normalno, isteram iz garaze, sve stavio na sebe od opreme, motor vec radio 2-3 minuta, copava spustena i ja ubacim u brzinu i motor se ugasi naravno. Pritegnem starter kad ono pocnu da trepcu lampice i... "Lights out". Nema struje vise uopste. Mrtav skroz.

E sad, struju za elektroventil sam uzeo od straznje pozicije malo pre kutije sa osiguracima. Takle ne jasem postojeci osigurac vec sam uzeo pre njega. Pogledam sve to, sve je ok. Osiguraci svi zivi, nigde nisam dodirnuo bilo sta, sve kako treba. Jako pazljivo sam radio.

Pogledam glavni osigurac od 30a i onaj konektor cetvoropinski kod njega i mrdnem to malo kad ono eto je struja.

Taj deo nisam ni pipnuo kad sam radio. Ne znam zbog cega bi to moglo da se desi, sta got "to" bilo

;)

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/14595-sta-vas-je-danas-iznerviralo/page-200

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja