Astral 6236 Napisano Mart 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nego ocemo da zakljucamo ovu nedelju za Frusku goru?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan E ja zato ima da vas upropastim, ja imam 2 otvorena i nemam db killere Ниси једини,мада сам са једним опет се лепо чује, како ја волим А снајка ме штипка или лупа у стомак у сваком тунелу/надвожаку... Мора квачило и BRAAAAAAP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Nego ocemo da zakljucamo ovu nedelju za Frusku goru??Ја би закључао, и састанак рецимо негде 12-13 часова? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj moj je otvoreni Arrow... Moze nedelja sto se mene (nas) tice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14584 Napisano Mart 28, 2016 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend je kurs bezbedne vožnje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112978-kurs-bezbedne-voznje-2016i/To je za Beogradjane i blizu okolinu,da su sabili u jedan dan pa nekako,ovako dva puta se cimati,korisna stvar ali jbg. Fruska gora ceka Nemoj da te mrzi, korisna je stvar. Preporuka. Znam da je korisna i bez obzira na predjene km voleo bih "doraditi" tehniku voznje,nije samo mrza prisutan,dva puta za Bg u dva dana pa po ceo dan,zima tek prosla a sva slanina pojedena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan eh ja reko nesto glasnije od mog pa da vidim moz nedelja, mada ja idem na najlon ujutru tako da cu vec biti u NS-u. A gde se nalazimo? Ма може и на најлону Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, moze i na najlonu u 11:30-12:00. U 13:00 smo na Fruskoj gori. Jel to ok svima?? Izjasnite se, nemoj posle da bude...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mada sad gledam temu Kurs bezbedne voznje 2016 mozda i nece biti potrebe za kombinovanjem.. nadam se da ce uspeti da ga odrze, korisna je stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Боље онда 12:00-12:30 на мишелуку и у 13:00 смо на ФГ, није ми најлон баш најбоље место да се састаје већа група Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Боље онда 12:00-12:30 на мишелуку и у 13:00 смо на ФГ, није ми најлон баш најбоље место да се састаје већа група Moze, moze, sve moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako primate bivse Tdm-ase ja bih se rado pridruzio. Ako ne opet cu se pridruziti Који си бре ти? Александре! Па не мож викенд да прође а да се не видимо ! To je ljubav Dejane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 29, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Дефинитивно, с обзиром да ме овај твој пост пробудио! Шта ћеш бре на форуму у 05.59??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сат се померио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni ogovara kako god.. Valjalo bi i ostali izjasne,ako ce ih biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа смо ми једини докони за писање овде нон стоп... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas pratim i mislim da li da montiram i ja moje izduve ili da dođem sa fabričkim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je da se malko ranije nađemo, ostaje više vremena za vozanje i druženje...Meni više odgovara oko 11h na mišeluku, mada kako većina odluči ja sam za svakako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нек буде онда - недеља, 3. април, 11 часова, Мишелук. Екипа са оне стране Фрушке горе да се не би спуштала овде па назад, може нас сачекати у 12 на Венцу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Нек буде онда - недеља, 3. април, 11 часова, Мишелук. Екипа са оне стране Фрушке горе да се не би спуштала овде па назад, може нас сачекати у 12 на Венцу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 29, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Спуштена чиода https://goo.gl/maps/CHuRB9uh4ym Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ekipi iz Beograda odgovara da se skupljamo na raskrsnici mosta Mihajla Pupina i Cara Dusana u 10:30h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ви београђани изгледа баш имате добар темпо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ви београђани изгледа баш имате добар темпо Šta je to za TDM-aše...200 autoputem ko od šale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мене би одувало Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 29, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...