Astral 6236 Napisano Mart 21, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dobrodosli, podrazumeva se!! Sa ili bez motora. Bitna je sala i da se lepo ispricamo i upoznamo, nije isto kad pises sa ljudima koje znas i sa nekim kome oci video nisi. A prednost dolaska motorom je kasnija (i ranija, za one koji nisu iz Ns) voznja.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Javite gde I ja sam za okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Mart 21, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Motorom dolazim,većina vas me zna sa bjb vožnji, narandžasta Yamaha XJ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 21, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motorom dolazim,većina vas me zna sa bjb vožnji, narandžasta Yamaha XJ. Ako ne može diverzija, ja te vozim na TDM-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Mart 21, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, onda eto i mene samo ako nije ova subota.Kako je lepo imati dobre kolege ☺. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim zvuk dragona bez srednjeg lonca na tdm.u od ranog jutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan inace izvinjavam se posto sam ja donekle odgovoran za pokretanje okupljanja, ali uz svu dobu volju i salu verovatno necu ici nigde dalje od bg-a iz finansijskih razloga Не сматрам никог посебно одговорним, тема се некако спонтано наметнула. Рекао бих коју реч, па како будем схваћен Баш због тих финансијских разлога, мислим да није главна фора да се скупљамо по неким фенси скупим местима, у првом плану би требало бити добро дружење и вожња, акценат на више пара за гориво а не на фенси кафанице и којешта. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Увек гледам да прођем колико толико јефтиније. Зашто уопште кафић? Пауза на неком од видиковаца, сок или каква год течност из кофера, јефтиније а бољи поглед и свежији ваздух од било ког кафића! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaler, potpuno se slazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Наравно, подразумева се ведро време да поглед досегне што даље Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 21, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pa svako da ponesemo neszo u koferu i to je to nema nikakvih troskova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Mart 21, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da se svi slažemo oko toga, suština okupljanja je dobra zajednička vožnja i druženje.Kolega je predložio Etno selo ispod Vrdničke kule kao moguće mesto okupljanja.To može da bude i neki vidikovac, benzinska pumpa ili kako se već dogovori.Ako osmislimo dobru rutu,izaberemo lep dan za vožnju mislim da ćemo se lako dogovoriti oko mesta okupljanja i pravljenja pauza. Iako ne vozim TDM-a, volim dobru vožnju i druženje.Sa nekima od vas sam bila na više bjb vožnji prošle godine i verujem da ćete se složiti sa mnom sve su bile za pamćenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 21, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svakako, u potpunosti se slazem sa makikt. Na ovakvim voznama jednostavno ne moze biti lose a secam se i opake narandzaste xj, zaista lepo sredjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ово дефинитивно неће бити у рангу и нивоу бјб викенд вожњи Тачно ћемо морати избацити пар предлога, направити гласање, па шта се изгласа - изгласа. Демократија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 21, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da se krećem po fensi kafanicama Po meni cilj je da se upoznamo i malo družimo, a vožnja pola sata, sat po Fruškoj Gori da bude šlag na torti. Ajde da opet izbacim jedan "glup" predlog - da opalimo neki roštilj, tu bi utukli jedno 2 sata i posle sat vožnje. Evo ja ću doći autom sa svom potrebnom logistikom, a demro može poneti onaj kulen Kasnije mi nije daleko da trknem do kuće i ostavim auto, a vratim se motorom - to pod uslovom da se nalazimo na Fruškoj Gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 21, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze sve, samo nam proplanak fali! al nemojte samo ovaj sad vikend. opet ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja koju pratim, samo me nerviraju ovi ne TDM-aši što što vuku na drugu stranu, mislim da nije produktivno. Ima da napravimo krug preko Sremske mitrovice kako je poćelo. Topla preporuka vožnje preko- po Fruškoj Gori, čak i povratak uz Dunav Sremskom stranom (ekstra putić za vožnju), a ima i odlično mesto za pauzu sa extra pogledom na Dunav http://www.atoskoruska.rs/index.html ,sve do mišeluka na drugu pauzu (blejanje). Za sve ostale nijanse, tipa klopa i sl. se možemo dogovoriti usput. Ovo jeste BJB forum, ali se ja baš radujem TDM vikend vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Mart 22, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešno si shvatio druže, ne vučem ja na drugu stranu.Što se mene tiče svaki predlog odgovara samo da se vozi. Međutim ako je ovo druženje samo za TDM-aše kako kažeš nama problema, biće drugih vožnji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Управо тако. Мишелук - Венац - Летенка - Свилош па опет до Мишелука доле уз Дунав, зачарани круг који доста често возом, јер једноставно, комбинација са којом не можете промашити. А тај екстра путић за вожњу уз Дунав, стварно је екстра што се тиче погледа и окружења, али то се баш не може рећи и за стање асфалта. Спојити џокеров предлог за руту и мрадомиров предлог за роштиљ негде горе, е то би била добитна комбинација. Само бих предложио, да се скупимо доле негде, па да и успон одвозамо заједно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ovim zakljucimo raspravu mogu li ili ne da ucestvuju oni koji ne voze TDM: ucestvovao sam na jednoj TDM voznji gde je bilo ukupno 13 motora - 5 TDM-ova i 8 drugih motora. Provod - FANTASTICAN !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Наравно да могу, само што ће ТДМ-аши имати посебне привилегије Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vozna TDM-asa, a svi ostali su dobro dosli, naravno. Kupice i oni TDM, kada vide da je T ako D obar M otor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim: ima vec dugo tema "TDM voznje i okupljanja" pa mozete tu ugovarati voznju: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91768-tdm-voznje-i-okupljanja/page-37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan O kom datumu ono bese rec? Za dva vikenda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 2-3. Април. Још да изгласано коначно где ћемо и шта ћемо, па можда и буде нешто од нас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...