Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC

Nisu jeftini definitivno.

Proveri samo ove sa kupujem prodajem da nisi plastični, jer ima i takvih.

Opcije su Plattner (skupo), Louis i ovde Motobike

http://www.motobikeshop.rs/product/srafovi-za-maske-hrom-8-kom-set-bike-it(bolscrch)_BI077.aspx

A ovde imaš svega i svačega takođe Motobike

https://issuu.com/motobike/docs/bike_it_katalog

Šrafovi su na 13-oj strani

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Kolege, na kojoj poziciji na vašim meračima temperature stoji kazaljka kad je motor potpuno ugrejan? Kod mene ni jednom još nije došla ni do pola (dođe skoro na pola), bilo da radi u mestu, bilo da se vozi...

• moto merkat °°, 4899 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Kod mena 1/4 kada je hladnije 1/3 toplije vreme a ventilator pali na 2/3 (racunam punu liniju na meracu bez prve i poslednje crvene kockice),od hladnog starta do paljenja ventilatora na nekih 5c tacno 12 minuta.

Kod mena 1/4 kada je hladnije 1/3 toplije vreme a ventilator pali na 2/3 (racunam punu liniju na meracu bez prve i poslednje crvene kockice),od hladnog starta do paljenja ventilatora na nekih 5c tacno 12 minuta.

E onda je i kod mene dobro...mada ga ja nikad nisam držao na leru 12 minuta... ;)

Moram probati jednom da vidim da li pali ventilator i kada...

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Palice ti na leto, sad tesko, meni pali samo kad se zaglavim u centru stani-kreni na 40c,inace jok.. Osetis vrelinu po kolenima kad upali..

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

E onda je i kod mene dobro...mada ga ja nikad nisam držao na leru 12 minuta... ;)

pozdrav posto znam taj motor dosta kad budes vozio defile doci ce do crvene 'pša se onda pali ventilator budi bez brige provereno je sve je ok

• Drug član, 2106 postova
  • Motocikl: V-Strom 1050 XT

pozdrav posto znam taj motor dosta kad budes vozio defile doci ce do crvene 'pša se onda pali ventilator budi bez brige provereno je sve je ok

Vratio fabricki auspuhe (Ima 2va) sa sve srednjim loncem I cak I na 5 stepeni vanjskih temperature motora barem prema sakzaljki stoji na iznad minimum. to pre ( sa auspufom 2 u 1 bez srednjeg lonca) nije bilo stalno je motor bio kao hladan. I vuce ko blesav.

Da ne ponavljam slike I ostalo, svaka pohvala za resavanje "rdje" Dudicu.

Posto sam I sam mehanicar pa nevolim da vidim oksidiralu patina ni na cemu.

Bas volim kad se nesto odrzava.

Nije da ja to neradim, inace ne bi mogao da predjem 100k i+ (nikad necu prodati svoj motor zbog ovog) na tdm I da I dalje ganjam isti. Super masina. Pre cu da je saranim nego da je prodam.

Moj deda Ilja je uvek govorio "Nikolaj Nikolaj ti na suho neguraj" I ja sam to pratio I sve je frisko podmazano. Sto kazu "bolje da ljulja nego da zulja"

Zelim vam svima da satrte masine od voznje a ne od zardjalosti I nekoriscenja. Barem 20+ k/godisnje. Nemoj da placate poreza drzavi za nista. Ionako jasemo babe. 

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Vratio fabricki auspuhe (Ima 2va) sa sve srednjim loncem I cak I na 5 stepeni vanjskih temperature motora barem prema sakzaljki stoji na iznad minimum. to pre ( sa auspufom 2 u 1 bez srednjeg lonca) nije bilo stalno je motor bio kao hladan. I vuce ko blesav.
Са којим боље вуче, фабричким или 2-1?

Ја се никад не бих одлучио за тај чин, да вратим фабричке. Евентуално неки краћи лонац, да више грми :)

A mene interesuje da li Bruno68 prodaje te 2u1...? :)

Prodajem moze i zamena za nesto

Tamo malo iza sam čak i stavio slicice. Taj se bas mnogo drao. A posto slusam muziku bas me briga dal se čuje ili ne.

Evo ja da se javim...stigao auspuh od Bruna, montiran, ispoliran i grmi za sve pare! Najzad se i moj TDM čuje onako kako sam i zamišljao... :D

Pošto mi fabrički srednji lonac i topovi neće trebati više, prodajem ih...

Slike ću okačiti sutra, a cena je 100 evra za sve komplet (srednji lonac i 2 topa) ili ako će neko posebno topovi 60 evra, a srednji lonac 50 evra...

Inače, ni topovi, ni srednji lonac nisu nigde progoreni.

• ..., 2427 postova

Знаш како се каже, без слике ништа :)

А ја сам се данас тешка срца растао од једног обореног светла, а дуго ће радити на оба, оне сијалице 90/100.

Схватио сам да је то најрационалнији потез, пошто ми много струје вуку оба кратка.

• Svrati ponekad, 274 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice

Kod mene sve na stand by (čeka se utičnica 12v, prekidač za ručnu komandu ventilatora, Castrol ulje - sve iz Louisa, čeka se jedna subota da odem do Sebe da uradim crash barove, montiranje wingrack-a...). Sve stoji osim kilometraže, palo prvih 100 na 900 (ccm). :D Doduše, pala je i prehlada... :D

• ..., 2427 postova

Мени је чак пало на памет у једном тренутку да мењам аудпух за неки мањи, или неки који би био нижи у односу на овај сад, пошто не могу кофере качити.

А жао ми, свиђа ми се звук.

А враћање фабричких - no way. :)

• Go fuck yourself!, 823 postova
  • Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije...

Ja sam se opet obradovao jednom tdm.u.

Dva dragona iz ade,sva tri kofera,nosači itd itd

Sad nesto mora da leti,tdm,bandit komet. Nesto nam je u kući višak

Jel to onaj crveni iz Vinče???

Auuuh, prebrutalan na oko. Mnogo sam se zainteresovao za tdm-a, pošto sam na njemu polagao za punu A  :)

Od tdm-a me jedino registracija odvraća, tako da ću videti hoće li pasti bandit ili tdm na kraju...  :zbunjen:  :lol2:

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Ja sam se opet obradovao jednom tdm.u.

Dva dragona iz ade,sva tri kofera,nosači itd itd

Sad nesto mora da leti,tdm,bandit komet. Nesto nam je u kući višak

Jel to onaj crveni iz Vinče???

Auuuh, prebrutalan na oko. Mnogo sam se zainteresovao za tdm-a, pošto sam na njemu polagao za punu A :)

Od tdm-a me jedino registracija odvraća, tako da ću videti hoće li pasti bandit ili tdm na kraju... :zbunjen::lol2:

Nije iz vinče. . Ovaj je sivac

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja