kilkenny 5 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Backi Breg Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ha sektas ja radim brzo al efikasno ( nadam se) sutra idem u neku voznjicu van sela malo da obilazim policiju dok se ne registrujem bili ste od pomoci svi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, sidji malo sa motora i opali neku fotku. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilkenny 5 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Backi Breg Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan nemam usb na mobilnom a i sranje mi kamera moram druga navatat da mi pozajmi fon sutra verovatno posto dns radim ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, Da se predstavim jer ce moja pitanja verovatno biti pomalo tupava pa je potreban uvod. Dakle imam 41 ,godinu prosle godine polozio, pre toga kao maloletnik vozio par meseci. Hteo da kupim Viraga, seo slucajno na TDM-a,nasao i kupio proslog septembra. Svi rekli da sam lud meni supeeer. Odusevljen sam, motor je generalno koliko se ja razumem a i serviseri korektan. Presao sam do sada 3000km . Motor pise da je presao 38000 ja mnozim puta dva realno. Pitanje je standardno...Na pocetku je trosio smesno ulja, sada kada sam ukapirao da se lepse vozim na vecim obrtajima, otkrio brzine preko 120 i zena se pridruzila, jednom bio na autoputu na +40 i nikada vise i proverim na 1000 km otislo 650gr ulja. Znam da trosi ulje pa pitam da li da teram i dosipam ili postoji za pocetak neka jeftinija intervencija da se to malo smanji. E da vrlo vazno ulje je i promenjeno pre 1000 km. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 16, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prvo nam reci koje ulje si sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Ipone 15w50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sintetika 100 % ili polusintetika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Polusintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da se polusintetika na vecoj temperaturi I vecoj brzini lakse trosi. Proverio sam I sam. Ali 650 ml posle 1000 km je malo vise nego obicno. da je to na 5000 pa I nije tako strasno. Jedno je sigurno da bi emulzione tube trebalo promeniti. A koliko ti trosi goriva? I kakav ti je auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki auspusi kao i sve ostalo sto se vidi, potrosnja je ispod 6l. Ne dimi,nema curenja bar ono sto ja znam da gledam a to je kod kucista filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci ok. Probaj sa Ipon R4000 RS ili Bardahl XTC c60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masatkg1 4 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan cao, imam veliku dilemu koji motor da kupim pa sam zato resio da Vas pitam, jer ko moze bolje da mi pomogne od VAS!!! Ovih dana cu da polozim za motor i prvobitno sam hteo da kupim skuter 250-500cc, a onda sam pre neki dan probao TDM 850 4TX i sad se dvoumim sta da radim. Da li za ovu sezonu da uzmem skuter da se "malo obucavam" ili da uzmem TDM??? Nasao sam jedan 1997. ali me je jedan drugar pokolebao kao je to motor koji se kvari i kako ce majstor da mi bude "najbolji drugar" Interesuje me kakva su vasa iskustva sa motorom, koliko trosi.. Ovaj sto sam nasao na oglasima je iz TITELA pa ako neko moze, dobro bi mi dosla pomoc. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 17, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Druze pusti ti drugara i njegove price, da se to kvari kao sto taj prica ne bi ga nas toliko vozilo. Sto se tice prvog motora, mozes slobodno, meni je moj bio prvi i evo sretno se druzimo vec 6 godina... cao, imam veliku dilemu koji motor da kupim pa sam zato resio da Vas pitam, jer ko moze bolje da mi pomogne od VAS!!! Ovih dana cu da polozim za motor i prvobitno sam hteo da kupim skuter 250-500cc, a onda sam pre neki dan probao TDM 850 4TX i sad se dvoumim sta da radim. Da li za ovu sezonu da uzmem skuter da se "malo obucavam" ili da uzmem TDM??? Nasao sam jedan 1997. ali me je jedan drugar pokolebao kao je to motor koji se kvari i kako ce majstor da mi bude "najbolji drugar" Interesuje me kakva su vasa iskustva sa motorom, koliko trosi.. Ovaj sto sam nasao na oglasima je iz TITELA pa ako neko moze, dobro bi mi dosla pomoc. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilkenny 5 Napisano Jun 17, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Backi Breg Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trgovao neki dan isto TDM 900 kao prvi motor...s tim da nisam u zivotu se vozao na velikom motoru(sem 125ccm)...prvi utisak kad me drug provozao bio je "jebo te zivot ala ovo zlo ide" pomislio al ce ovo bit zajebano voziti..vozim se par dana na njemu tacnije 3 motor se toliko lako vozi da je to smesno ja bih uzeo slobodno njega kao 1 motor samo u startu polako i pamet u glavu dok se ne naviknes ovaj lik sto sam ja uzeo motor bas je dobio s carine tdm 850 1999 u extra stanju pa mozes da pogledas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilkenny 5 Napisano Jun 17, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Backi Breg Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ee sad ja imam jos jedno pitanje:koje ulje da sipam u motor...dal mogu ikako saznati koje je ulje u njemu( polusintetika/sintetika)pa da idem s istim il da punim sa full sintetikom i koliko kolicinski ide da znam da kupim ...koje se pokazalo najbolje po vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 17, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @kilkenny evo ti par postova iznad, Bruno 68 je predlozio kolegi koje ulje da sipa. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilkenny 5 Napisano Jun 17, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Backi Breg Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg prebacilo mi stranicu pa nisam video...super hvala puno i izvinjavam se na uzaludnom postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan cao, imam veliku dilemu koji motor da kupim pa sam zato resio da Vas pitam, jer ko moze bolje da mi pomogne od VAS!!! Ovih dana cu da polozim za motor i prvobitno sam hteo da kupim skuter 250-500cc, a onda sam pre neki dan probao TDM 850 4TX i sad se dvoumim sta da radim. Da li za ovu sezonu da uzmem skuter da se "malo obucavam" ili da uzmem TDM??? Nasao sam jedan 1997. ali me je jedan drugar pokolebao kao je to motor koji se kvari i kako ce majstor da mi bude "najbolji drugar" Interesuje me kakva su vasa iskustva sa motorom, koliko trosi.. Ovaj sto sam nasao na oglasima je iz TITELA pa ako neko moze, dobro bi mi dosla pomoc. pozdrav Od alata ja samo koristim kljuc za bravu sto I Lucky moze da ti kaze isto. TDM je jedan od nekvarljivih motora. pogledaj oglase I forume najmanje problema najmanje delova se trazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ee sad ja imam jos jedno pitanje:koje ulje da sipam u motor...dal mogu ikako saznati koje je ulje u njemu( polusintetika/sintetika)pa da idem s istim il da punim sa full sintetikom i koliko kolicinski ide da znam da kupim ...koje se pokazalo najbolje po vama 100 % sintetika. Imas u Kacu Ipon R4000RS 4+1 za 4.415,00 RSD, inace ti treba 4,3l. evo I linka http://www.motobikeshop.rs/program/ipone_12.aspx ako ne preterujes sa gasom (nije R) preci ces 5000 sa dolivanjem ostatka ulja. Obavezno promeni I filter ulja I filter vazduha to je sica lova. a vredi. isto mozes da porucis u Moto-Bike Kac. I da ti donesu za 250 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je ubedljivo najeftinija varijanta za 5 l sintetickog ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Jun 17, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj mineralno, sipaj polusintetiku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Jun 17, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi neko preporučiti gde da potražim deo za brzinomer (850 4TX) digitalna tabla. Pukla perca na magnetu, pinjon ili kako li se već zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju - polusintetika, preporucljivo 15w-50. Ja sam sipao Motul 5100 jer ga prodajem. Promeni obavezno i filter za ulje, pozeljno neki kvalitetan, nije velika razlika u ceni. Filter vazduha ne moras uvek da menjas, ali to zavisi i kuda se vozis (ima/nema prasine i sl.). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 18, 2015 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Arpad72 ja sam ta perca zalepio nekim lepkom i za sad radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...