milje80 362 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan I ja palim cesce, ali bio sam odsutan. Hvala na savjetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I ja palim cesce, ali bio sam odsutan. Hvala na savjetima Sta uradi na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja palim cesce, ali bio sam odsutan. Hvala na savjetima Sta uradi na kraju? Vala bas,sta bi na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Mart 20, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav .Gde naći one prstenaste gumice filtera ulja,koje dolaze na poklopcu filtera....Na prošloj zameni ih ne zamenih, a sad ih ne mogu naći u prodaji.A i filter vazduha ne mogu naći ....Ako neko zna neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 20, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucio u Plattneru (Beograd Vozdovac) I oni mi isporucili samo manju. sad cekam da mi isporuce vecu. inace manju sam cekao 2,5 meseca. Pa I da stize iz Japana pa je mnogo. A da tu su oko 17 eur kom. kao da je od zlata. Samo da dobijem I drugu pa odo u Hemigum (Vozdovac) pa cu da ih nastancam. Filter za vazduh 12,3 eur I ulje 3 eur uzeo u Guevara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 20, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend ga otvaramo.... kupio svjecice.... filtere..... akumulator...... pa vidjecemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 20, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ako I da se provozas kad upalite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info.U istinu su skupe te gumice ....Što je mnogo mnogo ,a i ta dostava se odužila...Kako se drugi TDM-aši snalaze za njih? Ima li neke alternative ?Na prošloj zameni ulja i filtera jedva sam ih vratio i namestio jer su stare i deformisale su se.Ne znam dali da sad uopšte skidam filter jer sam prešao svega 2500 km od prošle zamene a sipam isto ulje .Možda je bolje da ne diram filter dok se ne snađem za gumice ,pa da ih menjam sledeće sezone?Šta mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Mart 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Uopste vas ne razumem sta komplikujete stvari original ili ne... iskreno... kada bih platio glupi O ring 17e lupio bih sam sebi samar kad god bih se pogledao u ogledalo... Ima toga u svakoj auto radnji da se pazari za 10-20din.samo su bitni debljina i precnik. Sto se ulja tice ako je ulje starije od 6 meseci menjaj i ne razmisljaj, lepo u uputstvu pise 6000km ili 6 meseci pa sta pre dodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me razumeo brat.Ja cu da menjam ulje,evo upravo se spremam nego ne bi filter dirao zbog tih gumica. Sta mi je ciniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Mart 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne vidim poentu promene ulja bez filtera, idi do neke prodavnice auto delova, ponesi gumice sa sobom i pazari po uzorku, samo nikako tanju gumicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da nađem ,nije ovo Beograd ...Stavio novi filter vratio stare gumice sipao ulje ,probao i nema da suzi .....to je to za sad.Stavio nove gume i akumulator,svećice ,semeringe prednjih vila i ulje u njima... sad ima da jedem poparak mesecima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 21, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljni radovi samo ko zna postuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 22, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja danas promenio i uljei filter neznam o kakvim gumicama pricate ona na poklopcu stajala ok nasuo 2.8 l ipokazuje skoromax. jel to ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Mart 22, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nije ok,ide 3,9 sa filterom. Pravilno merenje ulja na 3vd-zagrejes motor,ugasis,sacekas 1-2 min. odvrnes merac,obrises i samo ga vratis NE ZAVRCES (normalno motor ravno da stoji) i onda izvadi i pogledaj nivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja danas promenio i uljei filter neznam o kakvim gumicama pricate ona na poklopcu stajala ok nasuo 2.8 l ipokazuje skoromax. jel to ok Okratio si ga brače ,sipni mu još malko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja danas promenio i uljei filter neznam o kakvim gumicama pricate ona na poklopcu stajala ok nasuo 2.8 l ipokazuje skoromax. jel to ok Mislim da nisi dobro ispustio ulje, odnosno da nisi ispustio svo ulje. Pogledaj u service manual-u, imas detaljno opisano kako se ispusta ulje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja danas promenio i uljei filter neznam o kakvim gumicama pricate ona na poklopcu stajala ok nasuo 2.8 l ipokazuje skoromax. jel to ok Mislim da nisi dobro ispustio ulje, odnosno da nisi ispustio svo ulje. Pogledaj u service manual-u, imas detaljno opisano kako se ispusta ulje. Tačno na suprotnoj strani od filtera izađe manje ulja nego li kod filtera .Freeman je izgleda u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 23, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nije ok,ide 3,9 sa filterom. Pravilno merenje ulja na 3vd-zagrejes motor,ugasis,sacekas 1-2 min. odvrnes merac,obrises i samo ga vratis NE ZAVRCES (normalno motor ravno da stoji) i onda izvadi i pogledaj nivo. a ja zavrnoceppaga odvrnoi takovideoda je maks brate hvala pozdrav ja danas promenio i uljei filter neznam o kakvim gumicama pricate ona na poklopcu stajala ok nasuo 2.8 l ipokazuje skoromax. jel to ok Okratio si ga brače ,sipni mu još malko ja zavrnocep pa onda kad sam odvrno merioz naci tu je greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 23, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja danas promenio i uljei filter neznam o kakvim gumicama pricate ona na poklopcu stajala ok nasuo 2.8 l ipokazuje skoromax. jel to ok Mislim da nisi dobro ispustio ulje, odnosno da nisi ispustio svo ulje. Pogledaj u service manual-u, imas detaljno opisano kako se ispusta ulje. Tačno na suprotnoj strani od filtera izađe manje ulja nego li kod filtera .Freeman je izgleda u pravu da oni noviji imaju cepi na suprotnoj strani kod mene na tdm -u nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su karburatori, elektronika i zadnji amortizer isti na 3vd iz 1993 i 4tx iz 2000.god.? Imam priliku da te dijelove dobijem vrlo povoljno, pa ne znam da li da kupujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Mart 24, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer 4tx je istih dimenzija sa jacom oprugom,za karbove pitaj bokilica zna ih rengenski,i 4tx ima dve bobine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Mart 24, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Razliciti su karbovi i elektronika. 4tx iz 2000 ima digitalnu tablu, elektro benzinsku pumpu i brdo drugih stvari koje 3vd nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Mart 24, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 25, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su karburatori, elektronika i zadnji amortizer isti na 3vd iz 1993 i 4tx iz 2000.god.? Imam priliku da te dijelove dobijem vrlo povoljno, pa ne znam da li da kupujem? Ogovara ti samo amortizer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...