gavrolini 2754 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda od bokilica kupuje ulje, sto da covek kvari sebi posao :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja raunao ovako ako predjem za sezonu 5000 potrosicu oko 200 eur za ulje, meni to nije trosak. Sa druge strane dolje da menjam ulje nego agregat. Sto se tice merenja kasnije mi bokilic pokazao kako da proveravam ulje. Vidi, tacno da ga menjas i na 100km... to ti nece spasiti agregat ako mu je sudjeno... Ja sam imao ulja kada mi je pukla radilica... taman koliko treba... i nisam nesto primetio da mi motor trosi ulje... Znaci sve je bilo u redu i bam iz cista mira ode radilica... izgleda da je neko zaboravio da stegne neki sraf u motoru, kada ga je nekada iz nekog razloga otvarao... tako ti je to kada kupis polovan motor, uvek macka u dzaku... Ako ti nije trosak da bacis toliko para za ulje, trebao si da kupis nov motor... onda bi imalo smisla ovo sto pises Sad ti sraf kriv,e moj Vlajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ja valjda kriv sto nije hteo da ide 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda od bokilica kupuje ulje, sto da covek kvari sebi posao :-) Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo posle malko muckanja dopisivanja sa kolegama odavde ja zavrsio moj sitni al ipak koristan poso vidim koliko puni --vidim kolko je stepeni napolju nije nesto al ipak je hvala na podrsci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 4, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Super Istina ne vidim poentu da znam koliko je napolju... to osetim kad sam vec na motoru Ali svaki trud se isplati... Tako da svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički izduv je fabrički izduv .Prede ko mačor u februar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 5, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Super Istina ne vidim poentu da znam koliko je napolju... to osetim kad sam vec na motoru Ali svaki trud se isplati... Tako da svaka cast pozdrav znas ja gazim vec 56 g pa mi je vec ionako hladno ......privikavam se vec na prirodnu tmperatutu...ha ugradjeni crash barovi -seba svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav znas ja gazim vec 56 g pa mi je vec ionako hladno ......privikavam se vec na prirodnu tmperatutu...ha Vidi... tu ti pokazivac temperature, nece puno pomoci Ali ako stavis neku mladju da sedne iza tebe, to mozda hoce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav znas ja gazim vec 56 g pa mi je vec ionako hladno ......privikavam se vec na prirodnu tmperatutu...ha Vidi... tu ti pokazivac temperature, nece puno pomoci Ali ako stavis neku mladju da sedne iza tebe, to mozda hoce to uvek pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 14, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav znas ja gazim vec 56 g pa mi je vec ionako hladno ......privikavam se vec na prirodnu tmperatutu...ha Vidi... tu ti pokazivac temperature, nece puno pomoci Ali ako stavis neku mladju da sedne iza tebe, to mozda hoce i sta da radim dalje ......pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi valjda zaboravio sta da radis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 17, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi valjda zaboravio sta da radis ? dok se setim sta sam to hteo --prodje voz salim se neda se jos deda janko veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10167 Napisano Februar 17, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre deda!? Sve dok ne sedmes na neki BMW ili coper za stalno, nisi deda! A to sta si hteo, podsetice te taj tvoj vrsnjak. Neka samo ona sedne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 18, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre deda!? Sve dok ne sedmes na neki BMW ili coper za stalno, nisi deda! A to sta si hteo, podsetice te taj tvoj vrsnjak. Neka samo ona sedne. e ja sam posle 5 copera seo na tdm ....sta reci podmladjujem se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burger 0 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Spremam se ove sezone na malo vise vozanja pa me interesuje koji poviseni vizir da uzmem. Naime, visok sam 187 a na motoru je originalni vizir. Sigurno tu ima ljudi mojih dimenzija da mi preporuce neki. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Moze I da ti posalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Preeeezadovoljan njegovim povisenim (od Italijanskog materijala) !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burger 0 Napisano Mart 8, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Hvala na preporuci i kontaktu. Razgovarao sam sa Ivanom i resavamo ovih dana. Hvala za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Redovno pratim forum i sakupljam informacije, ali sada imam problem koji ne mogu naci u diskusiji pa bih zamolio za malu pomoc. Danas sam palio svog TDM 3vd godina 93. Inace paljen je prije mjesec dana i sve je bilo ok. Prvo sam primjetio da je akumulator slab, prikljucio ga na punjac, zaverglao opet i nakon malo verglanja javila sa ogromna detonacija na auspuhu uz dosta dima. Nakon toga sam verglao i motor nece da upali. Motor je presao 63000km i prije 3 godine kuplhen je od prvog vlasnika. Prosle sezone odradjeni filteri i ulje. Inace motor nije pokazivao nikakve znakove za drugom vrstom servisa i u odlicnom je stanju. ima li neko slicno iskustvo.... odakle krenuti u popravak... sta prvo provjeriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uf pokvari mi vikend Sta to znaci u praksi/parama i kolika ja vjerovatnoca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Mart 14, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Izglrda da je prilicno presisao. Nadam se da kad palis nediras rucicu gasa. Mada je moguce da imas I kondez vode u karburatorima. Moj klinac le imao slican problem na banditu. Ocistio karburator od vode, promenio svecice I promenio gorivo u rezervoaru. Bokilic nastelovao karburator I nemozes da prepoznas motor. Ovo ti je najeftinija opcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne diram gas.... ovo za svjecice i karburator zvuci vrlo logicno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte odmah najgore.Skini svecice,ocisti ih proveri da li bacaju varnicu,zaverglaj malo bez njih ,vrati sve na svoje mesto i probaj da palis.Ja zbog toga i zimi upalim makinu svakih desetak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...