MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Sve to sam uradio bez bilo kakvog stelovanja ili nekih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevan92el 0 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Elemir Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Jel ima neke promene u potrosnji? Kakav zvuk dobije motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je jedan otvoren izduv, zvuk fantastican, potrosnja ista motor nekako veselije radi bolje poteze, mozda je to moj subjektivni osecaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10167 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene isto, otvoren izduv ( Race - Ada) 2 u 1, zvuk dobar ( glasniji nego fabricki, sto je dobro za grad, a na otvorenom se malo utisa, taman da ne smeta ) . Bokilic sredio karbove ( bila velika potrosnja i pre promene izduva oko 9,5l ) pa sad trosi 4,8 na otvorenom pod punim opterecenjem i 6l po gradu ( samo vozac ) . Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Ti i ja pod pojmom "puno opterecenje" ne podrazumevamo isto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Lucky sam kao vozac i dva suvozaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Octobar 17, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su oba otvorena Laserova, zvuk je vrh, mng mi se vise svidja nego fabricki, a nema srednji lonac pa je i klirens veci :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10167 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Ti i ja pod pojmom "puno opterecenje" ne podrazumevamo isto Tvoje ,,puno opterecenje,, je fabricki zabranjeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevan92el 0 Napisano Octobar 21, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Elemir Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ostavio fabricke izduve dok se ne skupi para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da mi Laki pokloni one koje nikako da stavi na svoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Valaaaa, cuvam ih sada vec godinu dana, nikako da ih montiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Octobar 30, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Cuvas ih za mene... Bas si drug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 7, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Sve ok ali me odbijaju dve stvari ... 1.Ista stara mana jedan far kratko drugi dugo... 2.Nema kardan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Novembar 7, 2014 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 7, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Lep da ali me nerviraju ove dve stvari jbg ipak treba da bude bolji pa i u sitnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 25, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Momci zna li neko nesto o ovom motoru. Hvala http://www.polovniautomobili.com/oglas4830679/yamaha_tdm/ Inace prodao sam svoj motor pa bih kupio nekog Tdm-a po realnoj ceni , samo 4tx . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Decembar 5, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Imam u planu da u Januaru odradim sve što je neophodno na mom TDM-u 850 3VD iz 1993. godine. Pored kozmetičkih prepravki, skidam agregat i farbam ga.a Ono što bih vas upitao je sljedeće. Motor je prešao 66 000 Milja ( oko 100000 km ) Ne znam kada je otvaran agregat i sl. Ali motor radi kao "singerica". Ne troši mi kap ulja. Ne troši vodu. Sve ispravno. Ono što moram da promijenim jeste lanac i gume. E sad, kad skidam agregat, odlučio sam se da provjerim zazor ventila. Imam onu knjigu, malo znanja i odličnu radionicu u kojoj bih to sve radio. Šta vi savjetujete još da uradim kad već skidam agregat ? Ne znam svrhu "chain tensioner"-a, i pojedini drugovi su me savjetovali da i to pogledam. Iskren da budem - ne znam što je to. Ajde, izguglaću o tome, ali svaki savjet mi je i više nego dobro došao. Ali šta vi mislite, ima li smisla otvarati sve ovo i raditi ako motor radi odlično. Ja mislim da ima, jer ipak nije to zanemarljiva kilometraža iako je "dobro" održavan. A jeste. Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14127 Napisano Decembar 6, 2014 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec skidas ventil-dekli da proveris zazor ventila proveris i zategnutost tj stanje lanca bregaste (chain tensioner-spaner) ako je masina u takvom stanju i ne trosi ni kapi ulja,na cemu ti iskreno zavidim jedino sta bih ja uradio je skinuo karter i ocistio sito uljne pumpe predostroznosti radi,nije bitna kilometraza ako je motor dobro odrzavan zato nastavi tako i uzivaces dugo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Decembar 6, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobar savjet. Uradiću to. Hvala puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Decembar 6, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jao hvala puno na savjetu ! Odličan savjet ! ! ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo danas sam ppazario tdm 850 iz 95 nadam se da ce me sluziti verno tu sam i pratim ove teme hvala i pozdrav janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Decembar 6, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Iz Crne Gore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba ceo agregat za delove,imam sve sem radilice,menjac,glavu,korpu,bregasu,struja,itd...moze i u delovima naravno pozdrav za sada dal imate zadnji blatobran kupio sam tdm bez njega hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 8, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Momci zna li neko nesto o ovom motoru. Hvala http://www.polovniautomobili.com/oglas4830679/yamaha_tdm/ Inace prodao sam svoj motor pa bih kupio nekog Tdm-a po realnoj ceni , samo 4tx . bio video i otiso napiso sam ti i nisam pozalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...