bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba ceo agregat za delove,imam sve sem radilice,menjac,glavu,korpu,bregasu,struja,itd...moze i u delovima naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Septembar 26, 2014 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaš onaj valjak sa dva pipka u pužu brzinometra na prednjem točku , ne radi brzinomer i kilometraža. Javi mi na pp . TDM '99. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Septembar 26, 2014 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi puz podmazati ponekad,narocito kada je kisna godina kao ova pa voda ispere mast,jest da je posao malo veci ali kada zariba problem je jos veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 26, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da sam zahvaljujuci kolegi veceras ponovo kupio GIVI-eve e41 kofere sa sivim poklopcima, iste kao na mom avataru, pa ce sada kad uspem da sednem na motor, na putovanjima biti prostora za stvari moje gospodje (meni je dosta i tank torba, zar ne?) Uz e52 pozadi, i veliku tank torbu, komplet za putovanja je spreman :jee1:Orijentaciona ukupna litraza je 180 mislim da ima i automobila sa manjim gepekom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10440 Napisano Septembar 26, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vreme je da gospodju snabdes opremom! Mogao bi da pocnes od pantalona. naprimer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Hehe, jel npr Dainese-ovih? Jbg, jedan dobar drugar obecao da donese jedne kad je dolazio kod mene, pa slagao, nije doneo... :nanana: Kad budes dolazio opet, pokupi Okywende-a, sad sam se cuo sa njim. U izgnanstvu je, ima nazeb Posto ce mi oporavak jos potrajati, od nekih vecih voznji ove godine nema nista. Mozda poneki brzi krug po gradu dok sija sunce i to je to. Do iduce sezone ce za moju dragu da padne neki Schubert C3, i moooozda Rev`it Send ili nesto slicno. Mada, za odecu nije sigurno, ni ona nije bas u fazonu najnovijeg i najskupljeg, to sam vise ja za to (da bi se sto lepse osecala na motoru) Sto se kacige tice, trenutno bolja varijanta od toga ne postoji, i tu nema razloga da se odugovlaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj gospodji je i nas Volvo karavan mali kad krene da pakuje stvari... Tako da ja pored bocnih torbi za koju godinu bolje da pocnem da projektujem neku prikolicu za tdm... I ti samo za kraca putovanja... Na srecu pa za duzi put postoji mogucnost da posaljes stvari postom... I tada je nas ceo postanski vagon Best, hocemo da se vozimo po vracaru kad nam drugu bude bolje... Cisto da provoza nove kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan E, to... Laki za sve ima resenje... Nemam vise komentara, ostadoh bez teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10440 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Da,da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, to... Laki za sve ima resenje... Nemam vise komentara, ostadoh bez teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Septembar 28, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep ovaj Tdm na slici... Steta sto ne moze da se obara u krivini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 29, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Gde padaju te schubert kacige da pokupim i ja jednu?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Neznaju ljudi sta je dobra kaciga pa ih bacaju... Sve sto treba je da pravilno namestis glavu da je lepo docekas kad vidis neku da leti... Ti je verujem tezi deo, jer je treba lepo docekati Laksi deo je da istreses hedno 300-400-500-700€ za novu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Nemojte mi zameriti na slovnim/pravopisnim greskama, sitna mi ova slova na telefonu a u ovoj "mobilnoj" verziji, ne znam gde je opcija za islravku posta... Nisam ja puno nepismen To samo takl izgleda, ako neko pazljivo cita ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Gde padaju te schubert kacige da pokupim i ja jednu?!? https://www.louis.at/artikel/schuberth-c3-lady/204673?list=17935474 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 29, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ispadne ti 400€ i nesto sice a upadne ti schubert?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 30, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sve za moju dragu! I da je 5x vise ne bi zalio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 30, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je to druze moj... Pohvalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 12, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko radio osvjetlenje instrument table sa LED diodama na TDM-u 850 3VD i kako, posto namjeravam zimus da malo vise vremena posvetim mom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Octobar 12, 2014 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam ja,kada rastavis sat imas unutra belu plastiku sto ide po ivici za bolji odsjaj,nju izvadis (dignes ka gore) i zalepis traku sa diodama u gornji deo blize satu ali posle vratis tu plastiku posto bez nje previse bljesti. Stavi traku oznake 3528 sa 60 dioda po metru,ne treba jaca cak i ove bljeste dosta,to ako hoces traku unutra da lepis,probao i sa sijalicama ali mi se nije svidelo posto neravnomerno sija,pola bljesti a pola u senci. I da,ako ti nije sat nikada rastavljan onda ce biti malo teze skinuti tockic za resetovanje dnevne km (zalepljen je),moj je diran jer je imao u Srbiji cuvenih 38000,cuvali ga za mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 13, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ne mogu umjesto klasicnih sijalica staviti led sijalice. To mi kako si napisao malo komplikovano, posto nebi ja to bas toliko da rastavljam i jos uzput da nesto shebem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 13, 2014 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces samo umesto tih sijalica sto vec imas da stavis LED, nemoj ni da se trudis, nema poente bez otvaranja... LED sijalice(govorim o onima koje nisu na traci) imaju usmereno svetlo, cak i da skines vrh koji usmerava svetlo, opet moras da otvoris tablu i postavis ledove po njoj i da ih opet usmeris da biju po km satu... ili da uradis kao sto ti je covek rekao sa LED trakom... drugacije nece ici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 13, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok...Hvala na odgovoru i ne diram nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevan92el 0 Napisano Octobar 14, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Elemir Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Treba mi jedan savet. Hteo bih da prepravim auspuh i da skinem katalizator. Da li moze da bude stetno po motor i da li je potrebno neko prestelavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...