Guest Cubric Napisano Decembar 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je isti kao kod BMW-a F650 (Aprilia pravi taj agregat). Ali i to ces tesko naci polovno (a novo znas i sam kako je skupo). Najbolje je da juris neki slican (imas vremena do proleca) pa da njega nabudzis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 23, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novosti...uspeo sam da otvorim elektro motor. Cetkice su u redu, ali rotor malo zapinje kada ga okrecem, a ne mogu da ga izvadim da vidim sta je problem. Kao da je zakacen za nesto, ali nema teorije da vidim za sta. U svakom slucaju, prijatelj mi rece da ne bi bilo lose da ga potopim u benzin i da ga malo ostavim tako. Posle da se prosusi i da probam kako sljaka. Sta misli BJB ekipa? Btw, hvala svima na savetima! Edit: 12:45...izvadio sam rotor. Znaci, cime da ocistim da bude kako treba, i cime kasnije da podmazem? Masinskim uljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 23, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ga izduvao kompresorom (verovatno bi i Evil_zo to uradio), ne bih ga bas ni u sta potapao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dalje desavalo...ocistim alkoholom i podmazem masinskim uljem. Pustim u rad, jedva radi. Izvadim rotor ponovo i premerim unimerom kolektore. Pojedini su bili u prekidu. Proverim kako sve to funkcionise na Internetu (teorija o DC motorima), i pogledam rotor malo bolje. Od 16 zicica koje su zakacene za kolektor, 10 su bile u prekidu! Prelemim i pustim u rad i sad radi odlicno. Jedino ostaje problem sto ventilator trese dok radi jer mu fali jedan krak. Krak je otpao odavno tako da nemam sta da lepim i spajam. Jedino da nadjem drugi propeler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..a da odes kod plasticara da napravi to parce...a moze i od fiber vlakana. Posle Markosa, preko pruge, drvena baraka. Kraj Francuske ulice. Momci rade vrh, za camce ali i kola i moto plastiku. Meni su na Crx-u zavarili plassticno krilo tako da se apsolutno ne poznaje. Vredi makar probati. Mogu da naprave sta god hoces. Znam da su u pitanju centrifugalne/petalne i ostale g sile, ali makar pitaj, momci znaju sta rade. Makar da se vozis dok ne cucne pravi propeler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 25, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan lepo uzmi iseci plasticnu kantu i eto ti propeler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti prteporucio da nadjes slican propeler i da njega nekako uglavis. Mora to da bude dobro izbalansirano, vrlo je verovatno da je uzrok tih prekida upravo to sto se motor mnogo tresao. Da je to fen za kosu, pa ajde, ali ne treba se sa tim saliti. Zamisli rikne tormo ponovo u toku voznje, ti ne primetis odmah, i prcccc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da to sam i mislio. Necu ga namestati dok ne napravim kako treba. Nema lepljenja, samo drugi. Znaci, ako neko slucajno naleti na ventilator od Aprilie ili BMW-a F650 (a mozda i GS, probacemo), neka javlja ODMAH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 3, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ventilator mislim da je od Suzukija RG125 ispravan je nemam pojma dali mozes da ga uglavis na motor morao bi da ga pogledas ja sam u Mladenovcu. 064/142-5729 Raja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 3, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li kako da ga slikas da vidim kako izgleda? Makar mobilnim telefonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na moto otpadima. Ja sam par puta tako nasao deo koji mi treba ( rucica kvacilja, retrovizor, zmigavac ) Moto otpad Kenac - Krusevac 063 80 78 227 Moto otpad Gedza Zemun 063 224 170 Inace, ljudi ti posalju City Expresom, platis kad deo stigne Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Deki moto iz Kanjize- 063636156 ... ja sam kod njega uzimao polovne delove za cagivu mito 125 i uvek mi je sve nalazio po povoljnim cenama a i dobro ocuvano ... On inace drzi delove za sve Italijane... drugar je uzimao isto kod njega delove za rs-a... Pozdrav i budi uporan i nacices Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...