Zemunac 3 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Iznutra nema nikakvih matica za šrafove, spolja gladac a jedino po meni je fora u nekakvim žabicama! Ako neko zna neka mi objasni kako....jer bih pokušao ispolirati vizir ili ga promeniti i ako neko zna gde mogu pronaci vizir za tu kacigu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat taj model ali skini to crno i onda bi trebalo biti lako posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam AVG ne takvog ali patent je slican...vidi ovako povuces taj crni deo gde je sipc u siprotnu stranu od kacige ( odvojis ga jedno 1,5cm ) i kada ga odvojis zakrenes ceo taj crni deo u smeru kazaljke na satu za jedno 90 stepeni i on ce se ceo odvojiti i onda ce ti sve biti jasno.... Aj javi da vidim dal si skinuo......nije nikakva frka i neces nista polomiti samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Slicno je meni na GP-1 kao sto je Dzigorius rekao, uhvatis tu plastiku za taj spic, okrenes na gorei izaci ce sama plastika kad dodjes do odredjenog dela. Ako ti je ceo mehanizam kao kod mene, onda ces imati dve plastikice oko kruga koji pridrzavaju taj vizir, one se nalaze sa gornje strane, pa moras pazljivo da podignes donji deo vizira i na gore izvuces iz tih plastika. Nije strasno i ako ih slucajno slomis, meni su polomljene sa desne strane, i normalno se podize vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, ima na špicu malecku žabicu i kada sam odvojio špic zaokrenuo je sa viziro a kada je on stao onda još malkice samu crnu plastiku...prosto ali nisam smeo rizikovati pogotovo što sam navratio do servisera motora, pitao ga a on se nasmejao i kaže da i njega mući isti problem ali da se nije preterano bakćao sa njom pa da navratim za koji dan pa ce mi reci! Zaboravio sam da ga pitam a gde ima vizirki za AGV jer od poliranja, čuo sam, nema ništa!! Hvala vam...nadam se da ce i drugima koristiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si skinuo...ta moja stara je bila ko i Driverova GP 1 i kupio sam je u Markosu u NS u temerinskoj ulici imali su i vizire u boji i druge mozda imaju i za tu tvoju....treba proveriti sigurno negde ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Baš cu zamoliti druga u NSu da pogleda ali ne znam koje podatke da mu dam. Da li se gledaju unutrašnja dva višecifrena niza brojeva ili spoljna oznaka C5 XXS-53/1570gr. 1570 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim da imas i u BG-u Markosovu prodavnicu... Prema toj oznaci, kaciga ti je model C5, model XXS obim kacige 53cm, tezina 1570gr, dovoljno ti je to C5 da bi video koliko kosta vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zvao, imaju samo od novijih ali najverovatnije da neke odgovaraju a cena od 2000d pa nadalje! Ne znam koliko mim se isplati, mada kaciga jeste stariji model ali kada bih barem vizir imao ko da ispolira!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...