mali_zmaj 1434 Napisano Avgust 18, 2009 prisutan, 1177 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah negdje na forumu da ce kočnica biti mekša kad se skine tzv. piston sa nje,i ne lezi vraze pošto mi đavo ne dade mira skinuh tu glupost i doživih blago prosvjetljenje!!!! Sad je koč. fino mekana i napokon je mogu dozirati i ne strahujem za život kad moram naglo zakočiti!!! Hvala forumaši!!! Pozdrav iz B.luke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Avgust 18, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku tog pistona na motoru, da vidimo sta treba da se skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Lord To je neki dodatak koji treba da simulira ABS, ali u praksi bas i ne radi to bas najbolje. Ono sto radi je da na prednjoj kocnici nemas osecaj doziranja, i nekad kocnica radi bolje nekad losije, a ume i da zaglavi pa da stiskas iz sve snage da bi tek usporavao. Na normalnoj kocnici kociono crevo ide na kndzu, a ovo je ubaceno izmedju. Pozdrav Zmaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Avgust 18, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zbog Ruzicine ponike i onog njenog pada u subotu. Ako to go***ce ima i tamo kod nje, bolje da ga skine. Ja sam par puta probao kocnicu i nemam nikakav osecaj a tocak blokirao (ili sam navikao na sajlu pa nemam osecaj u ruci koliko stezem ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zbog Ruzicine ponike i onog njenog pada u subotu. Ako to go***ce ima i tamo kod nje, bolje da ga skine. Ja sam par puta probao kocnicu i nemam nikakav osecaj a tocak blokirao (ili sam navikao na sajlu pa nemam osecaj u ruci koliko stezem ;D ) Ma navikao si ti da kocis sa 4, a tamo je dovoljno 2 Mislim da Ruzicin motor nema to, ali pogledajte u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Avgust 19, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao danas, nema :-\ Bice da je meni desna podlaktica malko ojacala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doco 2 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Banjaluka Prijavi odgovor kao problematičan Mjenjali smo kocionu tecnost prvo i fabricke podloske zamjenili bakarnim, pa je kocnica bila ok, zmaj se nije zalio do neki dan, provozao moj motorce, a kod mene toga nije ni bilo. Pa fino skinemo i kod njega, ozracimo i za sada je sretan sa kocnicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1434 Napisano Avgust 22, 2009 prisutan, 1177 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evo ljudi doco vam je stavio fotku sta smo skinuli,on vozi super shadow-a pa tako da ga zna u dusu a samim tim zna i cruisera,sad je napravio i auspuh za svoje motorce pa je zvuk cudo!! kao harley,ma i bolje,reci cu mu da prikaci fotku prerade!! ;D pozdrav iz b.luke svim vlasnicima kineza usput ja i dalje prodjem svoju makinu,javljajte se ljudi!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi je taj super shadow maloprije prosao pored kancelarije...zvuk: izasao sam da vidim sta je proslo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan usput ja i dalje prodjem svoju makinu,javljajte se ljudi!!! ;D misli da i ti i mi imamo veliki problem sto se toga tice jer ako neko iz Srbije zeli da ga kupi morao bi standardno da ga uvozi kao i svakog stranca a to bitno menja celu finansijsku konstrukciju.Inace mislim da je ok cena, i nadam se da ce ti onaj KLE veoma brzo zagrmeti u dvoristu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rolle sta ti prodajes? Mali zmaju jel ti kupujes neki kle iz Banjaluke? Ja sam u gradu vidio samo 2 komada, i to crveni i narandzasti, oba u super stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Rolle sta ti prodajes? Mali zmaju jel ti kupujes neki kle iz Banjaluke? Ja sam u gradu vidio samo 2 komada, i to crveni i narandzasti, oba u super stanju! Nisi me razumeo,ja ne prodajem nista.Kad sam rekao mi mislio sam na nas potencijalne kupce iz Srbije kojima se Zmaj obracao. Sto se tice KLE-a cini mi se da je u oglasu,a i na par drugih mesta na forumu spomenuo da zeli da kupi jednog, pa rekoh nadam se da ce mu se te zelje i ostvariti.Inace nemam jos motor(student sam,nemam bas neka primanja a u porodici na svaki spomen motora lete tupi predmeti u mom pravcu) i bas ne bih bunio da dodjem i ja do jednog primerka spomenutog KLE-a ;D mada nisam uopste gadljiv ni na TA,Pegasa itd.(da sad ne budem mnogo alav i spominjem kakve Africe,KTM Adv i ostalo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan aaaa ok ok Ma sto bi bio alav za africu, bar su one jeftine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog Keewaya bez nazovi ABS-a.Skinuh ga veceras a razlika drasticna,sad bar mogu normalno da doziram kocnicu.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1434 Napisano Septembar 5, 2009 prisutan, 1177 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan izvinite ljudi bio sam na godisnjem pa se ne javih,ma znam za to da bi se trebao cariniti motor za srbiju,ali sam racunao na ove nase bj bikerse iz BL da ce ga kupiti, i okolice.A znam koji se kle-ovi prodaju,ali dok ne prodam svog kruzera nema od kle-a nista ljudi,a ako ste iz b.luke i hocete da odemo na kavu i sa docom da cujete zvuk sa njegove makine,javnite,a moze neka i voznja,a naravno pozvani su i i svi bj bikersi koji navrate u BL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1434 Napisano Septembar 5, 2009 prisutan, 1177 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan a pero druze,pegaso je odlican a o africama da ne pricam,ali ja se drzim klea,mislim da je to najbolje sto mogu da dobijem za onoliko para koliko cu da sakupim.a i kubikaza mi je ok,zbog registracije i snage posto nisam ja bas stari motorista i nemam bas puno km u dup..u!!A Role hvala ti na lijepim zeljama za klea i ja se nadam da ce zagrmjeti ako ne ove onda slijedece godine,a evo spremam se da na kruzeru malko popravim one njihove lose bisage koje pucaju,posto nove necu da kupujem posto prodajem cruisera,garant su pukle i vama,to im je bas lose za razliku od ostalog!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...