Sarita:) 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,moje ime je Sara... Jos uvek ne vozim motor tek sam polozila za "B" ,ali se nadam da cu uskoro poloziti i za "A"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja polozices i za A,nego ti nama DOBRODOSLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarita:) 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla ti nama... ;D Nema veze imas ti dosta km na zadnjem sedistu VFR-a,koliko ja znam,znaci jos jedan korak i eto te za volanom...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 19, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Skupicemo pare da ti kupimo neki Tomos, tako da ti "A" i ne treba! ;D Bolje nas nasla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarita:) 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa...Serdjo,nemoj da si bezobrazan...:)Popravi retrovizor... Mozda mi Milke nekad i da,da ga provozam(VFR-a)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Saro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Saro, dobro nam dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Saro, dobro dosla, zao mi je sto sam prodao rebelku, ti si taman krenula da se ucis na njoj..... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za tebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...