N e g r o 384 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan LM, navedeni su oslabili podosta, nas je dvoje na motoru (osim ako ga konacno neko ne kupi), kofer pun svega i svacega, super se vlada po neravninama jer motor bukvalno "pliva". Japanci jesu udobni, ali bas ovoliko je mnogo. Znaci oslabili su, polovnjake sam nasao za neke parice, ali mi se ne svidja cifra. Kako ih reparirati, da li je uopste moguce, isplati li se, ako neko ima iskustva - izvolite. Grunfovanje mi ide od ruke, ako treba da izmislimo saksiju zbog toga sto je neko izmislio rupu u istoj - tu sam. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Niko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kolka ti je ta cifra koja ti se ne svidja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Peki je prosle godine nabavio amortizere za Boldorku, pa se obrati njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Cifra je preko nekoliko a sada cu da posaljem Pekiju pp pa da cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cifra je preko nekoliko cifra novog para je oko stotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 18, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Cifra je preko nekoliko cifra novog para je oko stotke Nov amortizer za boldorku teško da ima da se kupi, uglavnom su u pitanju aftermarket modeli koje možeš naći na ebayu. Polovni amortizeri su verovatno isto tako loši kao i oni koje imaš na motoru tako da se to ne isplati kupovati. Polovni marcoki možeš naći ako si srećne ruke za 50eur par - Novi su oko 180 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Nov amortizer za boldorku teško da ima da se kupi, uglavnom su u pitanju aftermarket modeli koje možeš naći na ebayu. Polovni amortizeri su verovatno isto tako loši kao i oni koje imaš na motoru tako da se to ne isplati kupovati. Polovni marcoki možeš naći ako si srećne ruke za 50eur par - Novi su oko 180 eur Pa gde si ti pazario tvoje? OFF: Poslao sam ti pp gde si uradio kociona creva? EDIT: Sad sam dobio PP, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na smetnji ali i mene zanimaju kociona creva, pa ako nije problem da podelite vas dvojica taj PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 18, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na smetnji ali i mene zanimaju kociona creva, pa ako nije problem da podelite vas dvojica taj PM Ja odnesoh svoja creva do "Boban-sajle" i on mi je prema njima odradio teflonska za cca. 3000 din. Obična armirana creva su oko 2000 din i pravi ih Hidraulika u Ustaničkoj (ispod hotela Srbija) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...