neutral 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu XL 600 1991 god. Motor radjen od srafa, sve na njemu novo. Novi lanac i lancanici, lamela i korpa, klip i karike, nov rotor na alnaseru. Motor je repariran. Vodi se 85 god. zbog carine. Moze zamena, prednost Suzuki GS 500. 063/652-691 Cena 1600 Dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 17, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Друже, ово ти је к'о и мој трактор, тј. XL 600 само LM, V ознаку имају агрегати са два цилиндра у V распореду, да тако кажем. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Друже, ово ти је к'о и мој трактор, тј. XL 600 само LM, V ознаку имају агрегати са два цилиндра у V распореду, да тако кажем. ok. Nije moj motor. Od druga je motor, pa da mu ucinim. Slab mu net... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Avgust 17, 2009 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj druga jel bi hteo da menjamo felne. On meni te tubeless, a ja njemu obicne sa unutrasnjom gumom. Hocu i da doplatim ako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan dakar felne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Мотор може да буде само '85, '86. или '87. годиште. Тада су се производили и више јок. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovden su sigurno papiri od TA pa je zato i nalepnica XLV i 91god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ovden su sigurno papiri od TA pa je zato i nalepnica XLV i 91god. Ma to zbog carine samo Motor je stvarno lep, ali razumeju se ljudi na forumu o motorima, ipak bi bilo korektnije da je napisano onako kako jeste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neutral 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, sad stvarno ne znam... samo sam pisao kako mi je recheno... koga interesuje nek okrene fon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...