u2020bullet 122 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan tako ja vec neko vreme gledam da uzmem kacigu, i postavim na bjb temu i u roku od pola sata stize poruka od grofa da dodjem u pegaz moto da cemo naci nesto...lepo ja skrpim pare i danas odlucim otici, kad ja tamo, kad ono markone, tu se mi smislimo i nadjemo kacigu, u medjuvremenu naidje i grof u prodavnicu i tu se fino i upoznamo i malo mi objasni o kacigama i tako to Bilo je lepo upoznati nekog sa foruma, naravno bio malo nervozan ali jbg, ljudi ne ujedaju, ili je to samo prvi put kada se dodje? ;D ja se odmah izvinjavam markoneu i grofu sto ih nisam odmah prepoznao (jbg, nedostatak slika na forumu ) sad samo da stigne posiljka iz engleske dok ja skrpim kintu za ostatak opreme evo i kacige: Duchinni D801 - 4 zvezdice na SHARP testu! - ECE 22.05 standard. - Postava koja se vadi i pere. - Potpuna ventilacija. - ACU Gold. zahvaljujem markoneu i grofu na pomoci PS: dok sam ja skapirao kako se ono zakopcava... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga.Merkao sam je i ja za devojku ali je ipak uskocio Shark....Napisi svoja iskustva i kako se ponasa kaciga u voznji(buka,kako dihtuje itd)Posto mozda nasledim devojkinu kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan na zalost ne mogu jos uvek posto mi motor nije u novom sadu, trenutno je u novom beceju (i garant ga sestra koristi) ali cim budem isprobao javljam iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce je i više nego savršena. Evo i moje, identična. Nego jedan totalni off. Da li još uvek ima u Pegazu onih AGVSport jakni? Pa još siva ili maskirna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, nisam se mogao previse zadrzavati, bili smo u uzasnoj zurbi pa nisam stigao ni puno razgledati ali cu svakako u sledecih mesec dana navratiti da vidim cene pa da izracunam otprilike koliko ce me izaci ostatak opreme pa cu pogledati. ili pitaj markonea ili grofa ako ti se zuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poshto para? p.s.I koliko si para vise uleteo nego sto si mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan 8500 ako se dobro secam, to mi je taman u budzetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...