Milan R6 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Koristim EXIDE akumulator ETX9-BS 12V9Ah,e sad skoro mi je crko regler napamet ja i moji majstori razmisljamo crko sam od sebe ali sada nakon sto sam procitao nesto u vezi akumulatora me je zainteresovalo,skinuo sam ga otvorio cepice i video da nema ni gram vode-kiseline sta vec treba da bude unutra ja stvarno neznam,mozda mi je regler crkao zbog toga i ako neko zna sta trebam sipati u njega kiselinu ili destilovanu vodu?Hvala svima i pozzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 489 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio za moj motor EXIDE 12N9-4B-1 12V-9Ah koji je bio potpuno suv pa sam kupio kiselinu za akumulatore (ima u svakoj radnji gde se prodaju delovi za automobile) i dosuo propisanu kolicinu, dopunio 10-15min i radi sasvim normalno... verovatno glupo pitanje, ali da li si sipao kiselinu pre montiranja akumulatora? da li si kupio nov akumulator ili ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan e ja kupio motor sa njim i bio je super nemam reci,sada sam mu sipao malo destilovanu vodu i stavio ga na punjac pa cemo videti sta mu bog da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno sipaj akumulatorsku kiselinu, destilovana voda ne sadrzi elektrolite! imas je u svakoj automoto prodavnici za 100-150 din/l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 44 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam se patio sa akumulatorim skoro svake godine, dosipao i des. vodu i kiselinu i mijenjao kiselinu, reanimirao akumulator na razne nacine i nista ne vrijedi dok ne kupis nov. Vjeruj da je vrijedno zivaca koje potrosis onda kad nece da startuje. Dovoljno je samo malo da zahladi (znaci da negdje odes po danu i zakasnis u noc, cim padne rosa po motoru on zastenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ma meni je ok akumulator samo mi sumnjivo sto nije imao gram vode u sebi zato sam mu dolio a kiselinu ima u celijama valjda oseca se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 44 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan ako je ok onda udure. mislio sam da ti je crko pa a pokusavas da ga reanimiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...